jures Napisano 21. marec, 2016 Prijavi Napisano 21. marec, 2016 Cudno da ni uposteval da velja 14 mesecev.....je mesecna akumulacija se manjsa Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 21. marec, 2016 Prijavi Napisano 21. marec, 2016 Torej ponuja najve? 40?? ?e so optimisti na tem svetu.. 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 21. marec, 2016 Prijavi Napisano 21. marec, 2016 Torej ponuja najve? 40?? ?e so optimisti na tem svetu.. Tok carska ponudba, da bom kar svojo odstranil in mu jo ponudim, hohoho Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 21. marec, 2016 Prijavi Napisano 21. marec, 2016 Tok carska ponudba, da bom kar svojo odstranil in mu jo ponudim, hohoho Samo da ne bos mislil, da bos dobil v enem znesku... Vsak mesec ti bo nakazal cca. 5? ... Ce kateri mesec ne bo sel na AC, ti ne bo nakazal nic... ker je ne bo rabil ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 5. september, 2016 Prijavi Napisano 5. september, 2016 Oran?ne bodo ... Cene menda ostajajo enake ... http://siol.net/avtomoto/novice/to-je-vinjeta-za-leto-2017-dars-jih-bo-spet-obarval-oranzno-foto-425225 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 5. september, 2016 Prijavi Napisano 5. september, 2016 Bolj natan?no - bodo kovinsko oran?ne barve. Ne ve se samo ali bo dopla?ilo za kovinsko barvo 1 Citiraj
Jest Napisano 5. september, 2016 Prijavi Napisano 5. september, 2016 Bolj natan?no - bodo kovinsko oran?ne barve. Ne ve se samo ali bo dopla?ilo za kovinsko barvo To sem potem kasneje slisal po radiju, da bodo kovinsko oranzne barve... In letos so bile kovinsko zelene ... Navadne oranzne so bile menda leta 2009, ko so prvic uvedli celoletno vinjeto ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Scr3am Napisano 5. september, 2016 Prijavi Napisano 5. september, 2016 Lah ze enkrat dajo bele, da mi bo pasala zravn avta 1 Citiraj
jures Napisano 27. september, 2016 Prijavi Napisano 27. september, 2016 Za novemberske je planirana Kalabrija, dol in nazaj samo cestnina 130? Pa verjetno ne bo edina ?e sko?imo ?e na Etno.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 5. november, 2016 Prijavi Napisano 5. november, 2016 http://www.rtvslo.si/svet/berlin-in-bruselj-dosegla-napredek-glede-uvedbe-cestnin/406894 ?e je volja, je lahko narod na prvem mestu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 6. november, 2016 Prijavi Napisano 6. november, 2016 ?e bi mi na kaj takega pomislili bi nas Nemci zmleli. Tolk o enakosti v EU. Citiraj
Boss Napisano 24. november, 2016 Prijavi Napisano 24. november, 2016 Hmmm, a tole je sploh mo?no? https://www.kuponlandia.com/ponudba-pri-kuponlandi-ceneje-do-letne-vinjete-2017.html 1 Citiraj
Jest Napisano 24. november, 2016 Prijavi Napisano 24. november, 2016 Hmmm, a tole je sploh mo?no? https://www.kuponlandia.com/ponudba-pri-kuponlandi-ceneje-do-letne-vinjete-2017.html Je... klikni na link... pa bos videl, da se moras najprej prijaviti v nek klub oz. je kao namenjena le takim, ki imajo premium clanstvo... ki stane 19,90? ... Pa se ni nujno, da dobis vinjeto ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 24. november, 2016 Prijavi Napisano 24. november, 2016 No sej to se mi je zdel, da je nateg... Citiraj
Jest Napisano 25. november, 2016 Prijavi Napisano 25. november, 2016 No sej to se mi je zdel, da je nateg... Se pojasnilo, da ni tako nedolzno FB@Varni na internetu http://www.ti.gov.si/si/splosno/cns/novica/article/2537/5796/ 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 27. november, 2016 Prijavi Napisano 27. november, 2016 Evo so ?e v medijih http://www.zurnal24.si/vinjeta-s-popustom-na-kuponlandii-nateg-ali-le-nenatancno-branje-clanek-281637 haha, problem je v tem, ker ljudje ne berejo - yeeah right Citiraj
jures Napisano 7. junij, 2017 Prijavi Napisano 7. junij, 2017 Spet sem v dilemi a kupiti ?e eno letno ali ne...vsaka dalj?a vo?nja z Barchetto rata suffer ?e mora? zadaj, Dejansko izgubi? par urc. Govorim o celodnevnih ali vikend izletih, najhuje je proti Gorenjski (Avstrija, Dolomiti itd) Kaj hudi?a je narobe s polletno vinjeto? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 7. junij, 2017 Prijavi Napisano 7. junij, 2017 Spet sem v dilemi a kupiti ?e eno letno ali ne...vsaka dalj?a vo?nja z Barchetto rata suffer ?e mora? zadaj, Dejansko izgubi? par urc. Govorim o celodnevnih ali vikend izletih, najhuje je proti Gorenjski (Avstrija, Dolomiti itd) Kaj hudi?a je narobe s polletno vinjeto? Trenutni model je narejen na osnovi tedenskih, mesecnih in letnih vinjet... Ce bi bila tudi polletna, bi pobrali manj denarja ... in bi posledicno morali verjetno podraziti vse vinjete ... Pac DARS rabi v zaklju letno toliko in toliko denarja ... ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 7. junij, 2017 Prijavi Napisano 7. junij, 2017 Trenutni model je narejen na osnovi tedenskih, mesecnih in letnih vinjet... Ce bi bila tudi polletna, bi pobrali manj denarja ... in bi posledicno morali verjetno podraziti vse vinjete ... Pac DARS rabi v zaklju letno toliko in toliko denarja ... ... ali pa manj dodatnega denarja, kakor vzame?.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 7. junij, 2017 Prijavi Napisano 7. junij, 2017 ali pa manj dodatnega denarja, kakor vzame?.... Sem preprican, da ce bi bilo bolj donosno, da bi to ze uvedli ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 7. junij, 2017 Prijavi Napisano 7. junij, 2017 Kupil 7 dnevno da sem na Podutiku dol zavil....spet neprevozno od Sentvida dmo cestninske Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 24. september, 2017 Prijavi Napisano 24. september, 2017 Modra bo torej prihodnje leto 1 Citiraj
FuManchu Napisano 24. september, 2017 Prijavi Napisano 24. september, 2017 ?isto vseeno glede barve. Citiraj
GregorK Napisano 25. september, 2017 Prijavi Napisano 25. september, 2017 ?koda da ne uvedejo digitalne, tako kot Avstrijci. Bo vezana na tablico, pa nalepke ne rabi?. Jaz jo vsekakor vzamem, sploh ker je ena ?tala manj ob menjavi ?ajbe. Sodelavcu se ?e svetijo o?i, ker ima prenosne tablice za oldtajmerje in bo rabo naslednje leto samo ?e eno vinjeto za 3 avte. 1 Citiraj ZOOM ZOOM - ?ivljenje je prekratko za dolgo?asne avtomobile
Jest Napisano 30. november, 2017 Prijavi Napisano 30. november, 2017 ?koda da ne uvedejo digitalne, tako kot Avstrijci. Bo vezana na tablico, pa nalepke ne rabi?. Jaz jo vsekakor vzamem, sploh ker je ena ?tala manj ob menjavi ?ajbe. Sodelavcu se ?e svetijo o?i, ker ima prenosne tablice za oldtajmerje in bo rabo naslednje leto samo ?e eno vinjeto za 3 avte. Digitalna vinjeta je sicer fajn... ampak je malo cudno, da je ne mores kupiti in takoj uporabljati ... Za fizicne osebe velja, da velja sele 18 dni po nakupu... Ce torej danes hocem placati recimo 10 dnevno vinjeto za AT, je lahko veljavnost sele od 18.12. Menda zato, ker imas po zakonu 14 dni casa za reklamacijo oz. odstop od nakupa ... pa se tri dni so dodali, ker lahko odstop posljes po navadni posti ... Bolj zanimivo bi bilo, ce bi imel moznost kje odkljukati, da se odpovedujes temu, da lahko storniras in da zacne veljati takoj ... Drugace to recimo ne pride v postev za potovanje, za katerega se odlocis spotnano ... ... V takem primeru je se vedno treba kupvoati fizicno vinjeto Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.