Prosim za pomoč. Na žalost sem po sili razmer moral prodati Mazdo CX-3 G120, ampak so mi ostala še 4 alu platišča 16 col. Zanima me koliko je razmak med vijaki in premer luknje kolesa, sem poskušal dat na moj nov avto pa niti ni pasalo, ker kolo niti gor ni šlo zaradi premajhne luknje. V homologaciji tega ni bilo napisanega. Ne vem niti, kako to izmeriti. So mogoče to pravi podatki 5x114.3, sredinska luknja 67.1.
Želeli ste, pojejte...
Če bi ljudje gledali, kaj dajo vase, bi 'naravna selekcija' vse to rešila. Tako pa ljudje gledajo, kaj je najcenejše. In Slovenski čebelarji propadajo, ker s ceno 14,50€ za kilogram ne morejo konkurirati Sparu, ki prodaja med po 6,10€ za kilogram.
Nepoznavalci pa rečejo samo 'med je med, tak ali drugačen' in nimajo pojma, kaj so pogoltnili. In velikokrat je mogoče boljše, da ne vedo, kaj so pogoltnili...
Pa ni samo pri medu tak trend, tudi drugod je enako. Ko bi ljudje vedeli, kaj vse je v hrenovkah... Ma, pustmo stat, pustmo stat...
Tule bo pa SLIVKA, kot predstavnik stroke lahko kaj povedal;
46 odstotkov uvoženega medu v Evropski uniji ponarejenega
WWW.RTVSLO.SI
Na evropskem trgu se je domnevno razmahnilo trgovanje s ponarejenim medom iz slamnatih podjetij v Ukrajini oziroma brez nedvoumnega...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.