Pozdrav, vozi morda kdo s celoletnimi gumami? Sem razmišljal o nakupu "Continental AllSeasonContact 2", ki jih določeni recenzisti kujejo v zvezde, vsaj kar se tiče celoletne scene. Celoletni "tech" se naj bi relativno hitro bližal sezonskemu, tako da bi bilo morda smiselno razmisliti o tem.
Kakorkoli, da preidem k bistvu tega sporočila, tovarniške (poletne) Bridgestonke na Mazdi 3 (2023) so dimenzij 215/45 R18 89W, nalepka "kriči", da jih je treba menjati z gumami identičnih dimenzij in lastnosti, a zgoraj omenjene Continentalke imajo npr. nižjo max hitrost (V) in višjo max nosilnost (93), dimenzije pa so identične. Morda kdo ve kako je glede homologacije pri takih spremembah? Nekje sem prebral, da so ljudje dobivali kazni za neujemanje takih malenkosti. Ali pa je to le mit in so pomembne izključno dimenzije?
Prav tako sklepam, da bi tovarniške felne pasale na omenjene gume identičnih dimenzij? Sem precej zelen na sceni, priznam.
136.139 Aufrufe · 3.073 Reaktionen | Još jedno u nizu merenja u...
WWW.FACEBOOK.COM
Još jedno u nizu merenja u Tesli, dok ga moj prijatelj nije prodao 🙂 Posle ovih merenja i videa mu...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.