Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

sam res, za kur?evih 20? so prpravljeni goljufat... pa kaj je s tem slovenskim folkom? o boh za 20? - ma sej ne morem verjet, pa tak te proda za 5? :(

je mal huda ja, sam u bistvu, ?e tak pogleda?, ?e bi bil na njegovem mestu bi verjetn tut hotu ?im bolj zaslu?it :D

Napisano
:P ena napaka je da so serijske stevilke vse enake za drugo pa se ne vem jaz jo ze mam tisto za 95 eurov in grem zaj pocasi lepit <_<

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

razumem, da bi jo kupovali, ?e bi stala 30?, pa ?e to taki, ki se 5x na leto peljejo po AC, ne pa nekdo, ki koristi AC bolj pogosto.. sicer pa za tistih 20? razlike ni ?ans, da bi jo kupil :glare:

Napisano

eh.. jebi ga... sem odkartal tistih 95? pa fertik...

danes v 4 minutah odstranil 2 vinjeti in nalepil eno ;)

za odstranjevanje sem uporabil ?isto navadno ?iletko:

Objavljena slika

seveda sem si na hitro naredil ro?aj, da si ne bi porezal vseh prstov :P

gre pa tudi s klasi?nim brivnikom, s katerim se uporabljajo ?iletke na sliki ;)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

hehe...sem bil prej na pija?i in mi jo je ?e eden ponujal po 60 eur. Nekaj je govoril da jih je kao 40000 na trgu....samo mi je malo velika cifra, to je pol cela serija. Kak?ni pa sta ti dve napaki?? Verjetno so tako ali tako po cifrah ozna?ene in ?e te ustavijo in preverijo si gotov. En kolega mi je povedal da je vinjeto kupil na AMZS kjer je povedal ?e priimek in ime da so ga nekam vpisali...zanimivo.

Kolikor sem jaz opazil so tiste serijske ?tevilke bolj tanj?e napisane kot pa tiste na originalu in na tistem srebrnem krogcu ki je na vinjeti so na originalu lepo napisano dars,na ponaredku so pa beseda dars kar malo nametane <_<:( in tudi za kak?en odtenek so original temnej?e,ampak res samo za mali odtenek :(

Napisano

Mene pa v letu in pol kokr cajta mamo vinjete niso niti enkat ustavli, pa? pa samo od dale? opazval al mam nalepko al ne, tko da bi lohk po tej logiki tut slikco Barbapape al pa ?ivotinjsko carstvo (kak?no modro ribo) gor nalimu, pa neb troleki porajtal razlike! :danzoman::P

Je pa mo?no, da bo letos bolj poostreno! :blush:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Kolega so pa ustavili, preventivno, samo da so pogledali ?e je original vinjeta in mislim da preverili serijske ?tevilke. Zgleda da kakor naleti?.

Napisano

Sej mo?n d so se za "modro robo" lotli bl konkretno! :closedeyes:

Napisano

Men je pa sme?n, d bojo prihajajo?o soboto baje samo opozarjal in naknadno prodajal, po potrebi! <_<

Bl bi mi blo logi?no dans in pa ju3 recimo, ko marsikdo ?e pozabi, da je nima itd. :blush:

Napisano

U?er sm do?ivu uso bedo brezvinetne vo?nje - dns jo grem kupt, pa nlimam fiksno! :danzoman::blush:

Napisano

Men je pa sme?n, d bojo prihajajo?o soboto baje samo opozarjal in naknadno prodajal, po potrebi! <_<

Bl bi mi blo logi?no dans in pa ju3 recimo, ko marsikdo ?e pozabi, da je nima itd. :blush:

Se strinjam. to je nor?evanje iz vseh tistih ki so jo kupli pravo?asno.

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Napisano

Sej ne zagovorjam kontrolorjev ampak vseeno se s tem izognejo neumnim izgovorom in prerekanjem tipa da je pozabil, al pa da gre glihkar kupit, da je vinjet zmanjkalo in podobna sranja. Tako so jim dal en teden ?asa z opozarjanjem in potem na ostro brez izgovorov saj jim Darsovec lahko samo nazaj zabije, da je mel ?e ve? kot en teden ?asa od obvezne uporabe in da izgovorov ni ve?.

Zaslu?li bodo pa isto in s tem bodo samo posku?ali dokazat, da jim ni do kaznovanja ampak le do zagotavljanja obvezne uporabe vinjet na AC-jih.

Men se zdi pametna odlo?itev, ?eprav iz na?ega stali??a nefer do vseh, ki smo pravo?asno kupili vinjeto, da nekoga takole uj?kajo. Samo mi gledamo iz na?ega zornega kota, kjer ne vidimo s kak?nimi pacienti se na cesti ubadajo darsovi nadzorniki. To je ziher slu?ba, ki jo vsaj polovica ljudi sploh ne more opravljat, ker bi se jim zme?alo od konstantnega konfliktnega soo?anja s kreteni vseh mogo?ih kalibrov.

33112_1.png

Napisano

ja Boss, pa ?e kak razka?en Rumun, zna ma?eto vn potegnt za uvod v pogajanja itd.! :glare::rolleyes:

Napisano

ja Boss, pa ?e kak razka?en Rumun, zna ma?eto vn potegnt za uvod v pogajanja itd.! :glare::rolleyes:

Nato vrli nadzornik uporabi ultimativno oro?je in ga s sprejem po?prica... wiiii ... Romun se pa zadere - thank you, you're a really pal helping me clean my sinuses :blush:

33112_1.png

Napisano

Mare enkat sm testiru nekega voja?kega (kao) pa ponesre? nism upo?tevu smeri vetra! :blush::P

Napisano

jebemu sem rabil 15 minut, da odstranim staro...

avstrijsko sem odstranil takoj v momentu

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

jebemu sem rabil 15 minut, da odstranim staro...

avstrijsko sem odstranil takoj v momentu

He he jaz isto.Ne vem,kako nekaterim uspe to v petih minutah? :whatever:

Napisano

Sam sem imel 2 stari vinjeti gor, lansko celoletno in tisto sploh prvo, oran?no, ki je veljala prve pol leta po uvedbi vinjet.

Avto sem najprej ogrel, no laufal je, ko sem kidal sneg okol, tako da je bilo v kabini ?e kar vro?e, ko sem se spravil na vinjeti.

Z eno posebno visokotehnolo?ko zadevo za 1 ? z britvico :ph34r: sem jih dol praskal, polletna, ki je bila na ?ipi ?e leto in pol, je ?la dosti la?je dol. Skoraj v enem kosu.

Lanska celoletna vinjeta je pa ?la na prafaktorje, je iz ob?utno tanj?ega materiala :angry2:

Me prav zanima, kako zani? je ?ele leto?nja in kako se bom jebal pri odstranjevanju naslednje leto :glare:

Aja, avto imam parkiran zunaj.

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Napisano

He he jaz isto.Ne vem,kako nekaterim uspe to v petih minutah? :whatever:

Midva s punco mava tudi zunaj avte, pa kar tko ni hotla it dol, potem pa sem vzel podalj?ek+fen ter pofenal z neposredne bli?ine, potem ko je blo steklo ?e vro?e sem pa s strgalko za led (z mo?nim pritiskom) po?as dol potegnil, na koncu pa sam pobrisal lepilo.. vse skup je blo fertik v 5 min. :bravo:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• "Ne čujem dobro, ne čujem dobro, ali ću pokušati da odgovorim na vaše pitanje..."   Kdor je dovolj star, se bo spomnil, kdo je to bil in v kateri situaciji...   Kakorkoli, ja, tudi VW je dobil zimske gume. Kdor "potegne takratko" in mora z njim na pot, ni treba, da je kaznovan še s slabimi pnevmatikami...
    • Na 2018 lahko dam 225/45R19 in 225/55R17. Ampak za R17 bi moral kupiti 4 felge, saj R17 iz moje 2010 mazde niso kompatibilne. Torej sem konec koncev na istem, ali kupim R19 ali pa R17 + felge. Na dolgi rok, bi bilo seveda ceneje in zato še premišljujem...zunaj pa sneži, jao.   Tele Vredestein so mi dejansko ta trenutek zelo kul in bom resno razmislil o nakupu. Hvala!
    • Tudi na moji 6-ki so že tretjo zimo 17"  Wredstein Wintrac Pro. Vrhunska zimska guma. 👍
    • A 2018 letnik nima več homologiranih 17?   Namreč jaz imam na 2017 leniku homologirane R17 in R19.   Seveda je vožnja z R19 občutno boljša, ampak za pozimi zaradi robov, neznih cestnih razmer, cene,... sem vseeno vzel še en komplet R17.     Sori ker ti solim pamet, pa vseeno je za premislit. Felge so praktično 100 eur neke aftermarket na kos.   Če hočeš ugodno ceno za kvaliteto bi vzel Vredestein Wintrac PRO ali Kleber Krisalp HP3 za 180 eur na kos.   Vredestein vozim jaz v R17 dimenziji in sem zelo zadovoljen (tedensko delam po cca 500 km), Kleberce ima pa precej ljudi na forumu @Bini, @Tilen5,.. Ampak tudi oni v manjši dimenziji.   Pnevmatike Vredestein 225/45 R19 96V XL 3PMSF | Wintrac PRO+ | LiderPnevmatik.si WWW.LIDERPNEVMATIK.SI Pnevmatike Vredestein Wintrac PRO+ 225/45 R19 96V XL 3PMSF na zalogi in ceneje na spletišču LiderPnevmatik · Brezplačna dostava · Enostavno in hitro naročilo.  
    • jaz sem se tudi v pon ustavil na shellu, ker me je zanimalo če imajo tudi v NM tako kot pravi @Alex E5 na navadnem 95... in ja, bomba 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.