Skoči na vsebino

Xenon-ni ve? tako bela barva...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zadnje ?ase opa?am,?e posebej,ko je de?evno vreme,da xenon ne sveti ve? z tako belo svetlobo

kot je bila na za?etku. :whatever:

Moje ?arnice imajo sedaj 5 let,nikoli menjane in najbr? z ?asom izgubijo mo? in svetilnost.

A bi bilo z novimi ?arnicami kaj bolje?Kolik?na je pravzaprav ?ivljenska doba xenon ?arnic?

Z tem ne mislim kdaj naj bi pregorele ampak kdaj naj bi se zamenjale?

Napisano

Tole je za zamenjat sploh, ker stro?ek svetilk ni tak, da bi te glava bolela. Vpra? Ajvarja za kolk ti jih zrihta.

33112_1.png

Napisano

Xenon naj bi se menjala vsaj na vsake 3 leta, vsaj premium znamka ima tako pravilo.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

uuu pol pa js lahka ?e zamenjam moje.....wiiiiiiiiii lahka bom mel modre zakon

:)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

In kaj imam pol jaz ko sem zamenjal OBE kompletne lu?i spredaj?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

jajca po doma?e

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Ko je ?e ravno govora o lu?eh.... jas jih imam namen menjat ker ena sveti bolj svetlo kot druga in bi zamenjal obe pa me zanima kolko kaj stanejo, kje bi jih dobil najceneje in ali jih lahko menjam sam ali naj to prepustim raje mehaniku? :whatever:

Bo?tjan

Napisano

Ko je ?e ravno govora o lu?eh.... jas jih imam namen menjat ker ena sveti bolj svetlo kot druga in bi zamenjal obe pa me zanima kolko kaj stanejo, kje bi jih dobil najceneje in ali jih lahko menjam sam ali naj to prepustim raje mehaniku? :whatever:

Vse imam js, cena cca 80?/par(pa niso ene XY amapak oriđ?inal Philips), za zamenat pa je smotan ker je malo placa, lahko pa ti jih s ker imam bolj drobne ro?ice. :bravo:

Napisano

Vse imam js, cena cca 80?/par(pa niso ene XY amapak oriđ?inal Philips), za zamenat pa je smotan ker je malo placa, lahko pa ti jih s ker imam bolj drobne ro?ice. :bravo:

Je pa ?e druga opcija, ki je tu zelo OK, sploh ?e je pokrov?ek od lu?i preve? zategnjen.

Dvigne? avto z dvigalko, odmontita? kolo in nato ?e notranjo plasti?no za??ito blatnika in voila, lu? je kot na dlani. Dela za cca 15minut ampak skoraj ni? ?iv?kov :danzoman:

33112_1.png

Napisano

Je pa ?e druga opcija, ki je tu zelo OK, sploh ?e je pokrov?ek od lu?i preve? zategnjen.

Dvigne? avto z dvigalko, odmontita? kolo in nato ?e notranjo plasti?no za??ito blatnika in voila, lu? je kot na dlani. Dela za cca 15minut ampak skoraj ni? ?iv?kov :danzoman:

Ja seveda pokrov NI te?ava, bolj je problem na?telat ?arnico da sede v sede? in da tam ostane da potem natakne? ?ez ?e "matico"(va?na je smer, ker druga?e sse ne zapne pravilno ali pa se zlomi) ki dr?i ?arnico tam, brez da ti ta pade ven.

Napisano

Ja seveda pokrov NI te?ava, bolj je problem na?telat ?arnico da sede v sede? in da tam ostane da potem natakne? ?ez ?e "matico"(va?na je smer, ker druga?e sse ne zapne pravilno ali pa se zlomi) ki dr?i ?arnico tam, brez da ti ta pade ven.

Bom kar tu upra?al.

Pred 2 letoma sem kupil M6 letnik 2005 z KSENON lu?mi, ki ste jih vsi hvalili glede svetilnosti.

Bil sem razo?aran,saj nekateri pravijo da se ti naredi kar dan, pri meni ni? od tega.

Zamenjal sem obe ?arnici, PHILIPS (enake kot original), pa ni kak?ne hude razlike.

Avtomatska nastavitev vi?ine deluje normalno, tko da res ne vem ali so le moja pri?akovanja prevelika, ali je potrebno kaj po?telat?

YavaYe, ali ima? ti kak?no pripravco za po?telat te ksenone, krr na tehni?nem so rekli da svetjo normalno zato res ne vem kaj bi ?

lp

Napisano

Bom kar tu upra?al.

Pred 2 letoma sem kupil M6 letnik 2005 z KSENON lu?mi, ki ste jih vsi hvalili glede svetilnosti.

Bil sem razo?aran,saj nekateri pravijo da se ti naredi kar dan, pri meni ni? od tega.

Zamenjal sem obe ?arnici, PHILIPS (enake kot original), pa ni kak?ne hude razlike.

Avtomatska nastavitev vi?ine deluje normalno, tko da res ne vem ali so le moja pri?akovanja prevelika, ali je potrebno kaj po?telat?

YavaYe, ali ima? ti kak?no pripravco za po?telat te ksenone, krr na tehni?nem so rekli da svetjo normalno zato res ne vem kaj bi ?

lp

Ja se srtinjam, tud sam sem razo?aran, pa skoz neki fali al motor?ek al balast...verjetno imajo nove ?estice to bolj? zrihtano,l.2005 je ?tala... :blush:
Napisano

Js iz lastnih izku?enj povem(kogar zanima lahko pride sam preverit) da je original xenon za en qur..., ?e pa v navadne naknadno vgradi? xenon pol pa je res dan.

Napisano

Ja se srtinjam, tud sam sem razo?aran, pa skoz neki fali al motor?ek al balast...verjetno imajo nove ?estice to bolj? zrihtano,l.2005 je ?tala... :blush:

Jaz druga?e nimam nobenih problemov z lu?mi, samo "DAN" se ne naredi, ko jih pri?gem!

Js iz lastnih izku?enj povem(kogar zanima lahko pride sam preverit) da je original xenon za en qur..., ?e pa v navadne naknadno vgradi? xenon pol pa je res dan.

In kaj lahko naredi?, ?e ima? originalnega ?

Napisano

In kaj lahko naredi?, ?e ima? originalnega ?

Na rit se ku?ne? in upa? da bo nasleden dan bolje.

Napisano

Na rit se ku?ne? in upa? da bo nasleden dan bolje.

naredu, pa ni? ne pomaga :glare:

33112_1.png

Napisano

naredu, pa ni? ne pomaga :glare:

Pozabu je napisat da se prej obri?i

• 1 leto kasneje...
Napisano

V?eraj sem se pogovarjal z mojim sosedom ki ima M6 SW CD (model pred zdaj?njim) in mu po?asi uga?a ena izmed xenonk. Zamenjal bi obe. Ali mi lahko za nasvet posreduje? na zasebno tvoj elektronski naslov ali GSM.

Hvala.

Napisano

Ajvaru, dej ?e svetj kdaj je pametno menjat ?arnice, ?ele ko opazi? da popu??ajo, al kej prej?

LP

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Napisano

V?eraj sem se pogovarjal z mojim sosedom ki ima M6 SW CD (model pred zdaj?njim) in mu po?asi uga?a ena izmed xenonk. Zamenjal bi obe. Ali mi lahko za nasvet posreduje? na zasebno tvoj elektronski naslov ali GSM.

Hvala.

Xenon s e VEDNO menja v paru, druga?e pride do tega da svetita razli?no(snop svetlobe je druga?ne barve).

Napisano

Ajvaru, dej ?e svetj kdaj je pametno menjat ?arnice, ?ele ko opazi? da popu??ajo, al kej prej?

LP

nekje med 3-4 leta ?e prej ne crkne! (sli?i se glupo ampak se opazi razlika ko zamenja?)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

nekje med 3-4 leta ?e prej ne crkne! (sli?i se glupo ampak se opazi razlika ko zamenja?)

Pi?uka u polane bo treba :)

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• "Ne čujem dobro, ne čujem dobro, ali ću pokušati da odgovorim na vaše pitanje..."   Kdor je dovolj star, se bo spomnil, kdo je to bil in v kateri situaciji...   Kakorkoli, ja, tudi VW je dobil zimske gume. Kdor "potegne takratko" in mora z njim na pot, ni treba, da je kaznovan še s slabimi pnevmatikami...
    • Na 2018 lahko dam 225/45R19 in 225/55R17. Ampak za R17 bi moral kupiti 4 felge, saj R17 iz moje 2010 mazde niso kompatibilne. Torej sem konec koncev na istem, ali kupim R19 ali pa R17 + felge. Na dolgi rok, bi bilo seveda ceneje in zato še premišljujem...zunaj pa sneži, jao.   Tele Vredestein so mi dejansko ta trenutek zelo kul in bom resno razmislil o nakupu. Hvala!
    • Tudi na moji 6-ki so že tretjo zimo 17"  Wredstein Wintrac Pro. Vrhunska zimska guma. 👍
    • A 2018 letnik nima več homologiranih 17?   Namreč jaz imam na 2017 leniku homologirane R17 in R19.   Seveda je vožnja z R19 občutno boljša, ampak za pozimi zaradi robov, neznih cestnih razmer, cene,... sem vseeno vzel še en komplet R17.     Sori ker ti solim pamet, pa vseeno je za premislit. Felge so praktično 100 eur neke aftermarket na kos.   Če hočeš ugodno ceno za kvaliteto bi vzel Vredestein Wintrac PRO ali Kleber Krisalp HP3 za 180 eur na kos.   Vredestein vozim jaz v R17 dimenziji in sem zelo zadovoljen (tedensko delam po cca 500 km), Kleberce ima pa precej ljudi na forumu @Bini, @Tilen5,.. Ampak tudi oni v manjši dimenziji.   Pnevmatike Vredestein 225/45 R19 96V XL 3PMSF | Wintrac PRO+ | LiderPnevmatik.si WWW.LIDERPNEVMATIK.SI Pnevmatike Vredestein Wintrac PRO+ 225/45 R19 96V XL 3PMSF na zalogi in ceneje na spletišču LiderPnevmatik · Brezplačna dostava · Enostavno in hitro naročilo.  
    • jaz sem se tudi v pon ustavil na shellu, ker me je zanimalo če imajo tudi v NM tako kot pravi @Alex E5 na navadnem 95... in ja, bomba 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.