Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• A ima kdo izkušnje z Hamkook ( I*cept EVO3 X W330A ) zimskimi gumami? K Pirelli Scorpion Winter 2 (naslednjih teh,k sem imel do sedaj na CX-5) so več kot  1700€/set (432,49€/kom)....se mi zdi "malenkost" predrago😬 Res vrhunske....samo pr ceni se ustavi-so v treh letih šle cene dobesedno "v nebo"🥺 Vem...sedaj če gledaš pribijajo ceno,in bo še padla,a enkrat do konca poletja moram kupiti,pozimi bo šla pa spet cena gor...te,k jih imam-3 sezone in sem jih "ogulil"😄
    • Kaj imaš nove?   Jaz sem z šraufarco noter zvrtal in potem s svedrom ven cuknil. 4 komade na Mondeotu.
    • Huda je ta "bolezen".😅   @Alex je kriv...jaz pa moram plačati🥺...ne me spraševati za ceno...a je moralo biti😄 Torx verzija Wiha seta na T-ročaj. Še ena "malenkost",k sem "moral"😊-legendarna kvaliteta...mislim🙄,da ne obstaja boljše-Mitutoyo pomično merilo 530-101 enostavna varianta brez "feder-bremze"-na vijak,in "le" metrični...."stara šola"...sicer ni tako precizen kot že najcenejši (Hofer,Lidl itd.) digitalni,a tukaj ne gre za to-to je "čisto drugo vesolje"....seveda original Made in Japan😍   VID_20250403_101109.mp4   In še nekaj zanimivega...se kake 2-3 mesce ni dalo dobiti,ker je taki hit med kupci,da je pošla zaloga😲...Metabo puhalna pištola...piha k blesava...super za izpihovanje orodja,prašne delavne oprave,izpihovanja PCja,avtomobila po pranju itd...res noro piha....obstaja identična tudi od Hikoki-ja,in podobna od Makita (večja,še močnejša) in drugih znamk...za tiste,ki rabijo le za izpihovanje dobra alternativa kompresorju....seveda pa je še bolje imeti oboje😄   Zanimivo je,ker se je stvar "razširila" (kitajci seveda) po Dysonovem izumu legendarnega "Digital-V9" motorja (110.000rpm,3,5kPa in 13L/sec.pri impelerju fi-27mm😲). Zadeva se uporablja v Dyson fenih in Airwrap oblikovalcih las (draga ima,in jeres noooora stvar...in noooro drago,a vredno cvenka)...in kot rečeno-kar je dobro,ni slabo tudi za "dedce"....sem samo čakal,kdaj bo tudi Metabo dal ven kaj takega.   VID_20250326_132005.mp4     Mogoče za koga zanimiv video o Dyson digital-V9 motorju...  
    • Zanima me, ali obstaja kakšen trik, za odstranitev emblema, ko je platišče na avtu? Sem poskusil s plastičnim orodjem, pa je reža tako tesna, da ne gre.   Mora res platišče dol?  
    • Ne me spominjati na tiste komunistične čase,k si kupil "nove" v trgovini,in so bile že na pol prazne🤨👎 Kar je bilo dobrega na njih je bila grafitna sredica,pa še tista je bila zelo lomljiva. Če si hotel kaj spodobnega,je morala biti Varta...samo se je hitro ustavilo pri dvojni ali trojni ceni🥺.   Ne bom tukaj vlekel vzporednic na EVje,da ne bo kdo užaljen.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.