BOJČ Napisano 3. februar, 2010 Prijavi Napisano 3. februar, 2010 Tole pa sploh ne zgleda slabo http://www.zurnal24.si/avtosvet/kia-sporta...schreyer-158736 Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
mazdaman Napisano 3. februar, 2010 Prijavi Napisano 3. februar, 2010 ?e bodo dali ceno kot je sedanji znajo spet dobro prodajat!! Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Boss Napisano 3. februar, 2010 Prijavi Napisano 3. februar, 2010 ?e mnogo bolje zgleda kot novi Sorento pa sploh nisem ljubitelj SUV-ov ampak kej tazga bi pa prec imel Citiraj
Symon Napisano 3. februar, 2010 Prijavi Napisano 3. februar, 2010 Lep je. Prvo generacijo ima prijatelj in se super obnese, ves je ?e razmajan ampak ?e kar dela in prileze marsikje.Sicer bo pa Dacia izdala svoj SUV in, ?e bo cena ugodna sem prepri?an, da se bo dobro prodajal. Klik. Citiraj
David Napisano 3. februar, 2010 Prijavi Napisano 3. februar, 2010 Olala.. ej sploh ni slab bemti mravljo.... Citiraj Feel free....
jures Napisano 3. februar, 2010 Prijavi Napisano 3. februar, 2010 A ni to skor kuga?? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mazda5 Napisano 4. februar, 2010 Prijavi Napisano 4. februar, 2010 Meni zgleda bolj kot Quashquai. Citiraj
Z M A J Napisano 4. februar, 2010 Prijavi Napisano 4. februar, 2010 Res v?e?na oblika! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
BOJČ Napisano 4. februar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 4. februar, 2010 A ni to skor kuga?? A ve?, da je tudi mene, takoj ko sem jo videl, spomnila na Kugo, sploh profil... Pa mogo?e ?e malo Nissana zraven... Ampak je vseeno cuker Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.