GRDOBINA Napisano 4. februar, 2010 Prijavi Napisano 4. februar, 2010 Nova M6 147. V Angle??ini ne prepozna "2" prepozna kot "0" v Nem??ini pa "8" prepozna kot "0". Ve?rat uporabil tudi funkcijo Voice treining pa tudi ne gre. Citiraj
Boss Napisano 4. februar, 2010 Prijavi Napisano 4. februar, 2010 To smo ?e imeli debato pa so padali raznorazni predlogi samo meni nikakor ne uspe dvojke "pravilno" povedat, da bi jo program zaznal pravilno. Prodajalec Luka iz Game v BTC-ju se je pohvalil, da njemu pa rata vedno a ?al se mi je vedno tako mudilo, da bi mi zadevo demonstriral. Citiraj
Carr Napisano 4. februar, 2010 Prijavi Napisano 4. februar, 2010 O jeb...i, tale dvojka je res problem . Jaz sem zadnji? kot debil pol ure tulil v tisti mikrofon, no potem se me je pa tetka le usmilila. Nimam pojma, kako sem rekel, da je razumela, ampak je. Zelo pomaga, ?e imate vsa vrata zaprta in ?e ni ?undra v okolici. Citiraj Nikad ne veruj ?eni, koja la?e. Bog daj neumnim pamet, nam pa denar...
YavarYe X6V6 Napisano 4. februar, 2010 Prijavi Napisano 4. februar, 2010 Pa baba kej reagira ?e ji re?e? pras.., kur.., pof...., sex, .... ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 4. februar, 2010 Prijavi Napisano 4. februar, 2010 Pa baba kej reagira ?e ji re?e? pras.., kur.., pof...., sex, .... ? Ja nategne te Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Boss Napisano 4. februar, 2010 Prijavi Napisano 4. februar, 2010 V bistvu ti da ko?arco in re?e 0 - to je ?ist res saj pri moji izgovorjavi najve?krat nazaj dobim nula. Citiraj
jures Napisano 5. februar, 2010 Prijavi Napisano 5. februar, 2010 ker je to britanska anglescina, re?ti mora? tau za 2 in ov za 0 rata vedno Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 5. februar, 2010 Prijavi Napisano 5. februar, 2010 ker je to britanska anglescina, re?ti mora? tau za 2 in ov za 0 rata vedno Mi bo? demonstriral, ker mam o?itno tolk hud slovanski naglas, da mi tud prbli?no ne rata. Jest za nulo re?em zero pa je OK sam dvojke mi pa ?e ni ratal "pravilno" izgovorit Citiraj
jures Napisano 5. februar, 2010 Prijavi Napisano 5. februar, 2010 Mi bo? demonstriral, ker mam o?itno tolk hud slovanski naglas, da mi tud prbli?no ne rata. Jest za nulo re?em zero pa je OK sam dvojke mi pa ?e ni ratal "pravilno" izgovorit kaj dobim? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
GRDOBINA Napisano 5. februar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 5. februar, 2010 ker je to britanska anglescina, re?ti mora? tau za 2 in ov za 0 rata vedno[/quo Sem probal tudu "tau" vsaj stokrat tudi preko Voice treinig mi v?asih rata. Dial tel. ?tevilke z "2" pa ne gre.Vseeno hvala za informacijo. Citiraj
jures Napisano 5. februar, 2010 Prijavi Napisano 5. februar, 2010 ne znam napisat te izgovorjave to sem natreniral v Seatu.... http://www.5min.com/Video/Numbers-oclock-V...iation-82905139 Pa verjamem da je to resitev Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 5. februar, 2010 Prijavi Napisano 5. februar, 2010 Jao Jures... 3min lifa si me stal, k sem tole gledal pa ?akal, kdaj re?e 2 Citiraj
jures Napisano 5. februar, 2010 Prijavi Napisano 5. februar, 2010 Jao Jures... 3min lifa si me stal, k sem tole gledal pa ?akal, kdaj re?e 2 gotcha! res se ne da opisat - je pa podobno izgovorjavi tow (prst) TOUV Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.