Jero Napisano 4. februar, 2010 Prijavi Napisano 4. februar, 2010 http://www.vozimvolvo.si/e107_plugins/foru...pic.php?47504.0 Mislm brez komentarja... KRETENI Citiraj
enej_46 Napisano 4. februar, 2010 Prijavi Napisano 4. februar, 2010 http://www.vozimvolvo.si/e107_plugins/foru...pic.php?47504.0 Mislm brez komentarja... KRETENI pa to ni res ej! in tip po mo?nosti ne bo dobil ni? :S Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
jures Napisano 5. februar, 2010 Prijavi Napisano 5. februar, 2010 om dal na sipe nalepke namesto alarm z napisom webasto Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ninja Napisano 5. februar, 2010 Prijavi Napisano 5. februar, 2010 Faaaaaaaak Bi si ?lovek mislil, only in America, okej... Sam so pa na?i ubistvu ?e ve?ji kreteni. Zakaj so pa sploh razbili zadnjo tamalo ?ipo? :ne vem: Citiraj
eye Napisano 5. februar, 2010 Prijavi Napisano 5. februar, 2010 sam se je pa moral res zelooo zelooo mocno kadit ... pa vsa cast znamki avtomobila z atako dobro izolacijo da dim ni sou 0 gor ampak sam dol ... Citiraj
Gustav Napisano 5. februar, 2010 Prijavi Napisano 5. februar, 2010 mongoloidi.... itak ne bo tip dobil ni?, to je jasno. Samo so pa frajreji, razbit pa popraskat ceu avto, to je treba res..... Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Marko_mx-3 Napisano 5. februar, 2010 Prijavi Napisano 5. februar, 2010 Faaaaaaaak Bi si ?lovek mislil, only in America, okej... Sam so pa na?i ubistvu ?e ve?ji kreteni.Zakaj so pa sploh razbili zadnjo tamalo ?ipo? :ne vem: ker je kao cenej? Citiraj
Ninja Napisano 5. februar, 2010 Prijavi Napisano 5. februar, 2010 ker je kao cenej? Aha in pol so vidl, da tako ne bojo mogli odpret vrat in so ?e taprvo. O bed, pa to je za odstrel. Citiraj
Don Napisano 5. februar, 2010 Prijavi Napisano 5. februar, 2010 ker je kao cenej? Ne, da so lahko vidli v notranjost avta, ?e ga bojo lahko odklenil! Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Marko_mx-3 Napisano 5. februar, 2010 Prijavi Napisano 5. februar, 2010 Vovlo ima funkcijo da se od znotraj ne da odpreti vrat, tako kot mazda ko dvakrat zaklene? in so mislili od zadaj odpreti vrata, da bi pri?li spredaj. In so ugotovil da to ne bo ?lo so pa ?e sprednjo sesul, da so pri?li do vzvoda za prednjo haubo. Citiraj
David Napisano 5. februar, 2010 Prijavi Napisano 5. februar, 2010 Sva?ta... pa sej ne more? verjet... heheheheheh Citiraj Feel free....
YavarYe X6V6 Napisano 7. februar, 2010 Prijavi Napisano 7. februar, 2010 Naredim eno serjo nalepk, v stilu avtoalarma z napisom "Gasilci-Policaji,vozilo je opremljeno z WEBASTOM in ga ni potrebno gasiti !" Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazda3 2010 Napisano 7. februar, 2010 Prijavi Napisano 7. februar, 2010 Pa to ni res....sva?ta. Se vidi kak?ne imamo... Citiraj
Jest Napisano 7. februar, 2010 Prijavi Napisano 7. februar, 2010 Kaj vse se ne zgodi .... http://tvslo.si/predvajaj/gasilci-za-seboj.../ava2.59416530/ Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
YavarYe X6V6 Napisano 8. februar, 2010 Prijavi Napisano 8. februar, 2010 ?e dizajniram nalepko, pa sem v dilem modro ali rde?o barvo ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 8. februar, 2010 Prijavi Napisano 8. februar, 2010 Evo vzorec. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
krco22 Napisano 8. februar, 2010 Prijavi Napisano 8. februar, 2010 Evo vzorec. Super nalepke bi ble kr vse tri dobre! Izbiras glede barve avta Citiraj
Boss Napisano 8. februar, 2010 Prijavi Napisano 8. februar, 2010 Kaj pa ?e bi raje napisal; V primeru dima ne gasiti. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. februar, 2010 Prijavi Napisano 8. februar, 2010 Kaj pa ?e bi raje napisal; V primeru dima ne gasiti. V primeru belega dima ne gasiti ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 8. februar, 2010 Prijavi Napisano 8. februar, 2010 V primeru belega dima ne gasiti ? When a car makes HUUUUUUUUU - he's saying get the fuck away! (jest nimam nobenega dima) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 9. februar, 2010 Prijavi Napisano 9. februar, 2010 Spodaj mora? dati ?e eno nalepko z prevodom ker vsi nea razumejo kaj to pi?e in bo mislo da ma? webasto alarm pa bo vseeno ?ajbo zlamo. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 9. februar, 2010 Prijavi Napisano 9. februar, 2010 When a car makes HUUUUUUUUU - he's saying get the fuck away!(jest nimam nobenega dima) Ima? ga prvih nekaj sekund, pol pa je vsega konec samo ?e HUUUUUUUUUUUUUUU in klik,klik,klik,... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 9. februar, 2010 Prijavi Napisano 9. februar, 2010 Ima? ga prvih nekaj sekund, pol pa je vsega konec samo ?e HUUUUUUUUUUUUUUU in klik,klik,klik,... Vidu ga ?e nisem... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.