YavarYe X6V6 Napisano 22. februar, 2010 Prijavi Napisano 22. februar, 2010 Po dopustu se zopet ogla?am. O?itno je bila vmes Davidova trojka prodana, samo nisem bil kupec. Me pa zanima kak?na so mnenja o 6ki z 1.8 bencinskim motorjem? Kako je tukaj pri vzdr?evanju? Kak?na je dejanska poraba? ?e vedno smo pri letnikih okoli 2005. Nepremi?nina. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
David Napisano 22. februar, 2010 Prijavi Napisano 22. februar, 2010 Aja to je tudi mo?no? Tega pa nisem vedel ?e bo? potreboval, ti po?ljem ?tevilko od Daniela (Direktor sektorja rabljenih vozil) pa se lahko dogovori? tudi za bolj?o ceno. LP DAvid Citiraj Feel free....
x-layer Napisano 22. februar, 2010 Prijavi Napisano 22. februar, 2010 Nepremi?nina. No ja, ni glih formula, sam neprimi?nina pa tudi ni V glavnem, jaz imam dosti kombinirane porabe in se mi gliblje okrog 8l +- 0,2l. Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
YavarYe X6V6 Napisano 23. februar, 2010 Prijavi Napisano 23. februar, 2010 No ja, ni glih formula, sam neprimi?nina pa tudi ni V glavnem, jaz imam dosti kombinirane porabe in se mi gliblje okrog 8l +- 0,2l. Potem imam js celih 0.3l ve?jo povpre?no od tvoje najvi?je porabe, pa je kar nekaj ccm ve?.Pa? da je nepremi?nina sem napisal iz svojih izku?enj, to je ravno dost da se normalno pelje?, za kako pospe?evanje in prehitevanje pa manjka pod pokrovom, pa tudi ?e se pomatra? sicer gre, samo gre pa tudi poraba takoj na 9-10 l/100km , je pa en plus, registracija je ?e ugodna razred do 100 kW. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
x-layer Napisano 24. februar, 2010 Prijavi Napisano 24. februar, 2010 Potem imam js celih 0.3l ve?jo povpre?no od tvoje najvi?je porabe, pa je kar nekaj ccm ve?.Pa? da je nepremi?nina sem napisal iz svojih izku?enj, to je ravno dost da se normalno pelje?, za kako pospe?evanje in prehitevanje pa manjka pod pokrovom, pa tudi ?e se pomatra? sicer gre, samo gre pa tudi poraba takoj na 9-10 l/100km , je pa en plus, registracija je ?e ugodna razred do 100 kW. Ta poraba, o kateri govori?, je z LPG-jem ali brez? Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
YavarYe X6V6 Napisano 24. februar, 2010 Prijavi Napisano 24. februar, 2010 Ta poraba, o kateri govori?, je z LPG-jem ali brez? Brez LPG.Samo na LPG pa j tam do 9.6 l/100km. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
SeekK Napisano 24. februar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 24. februar, 2010 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3544211&show=1 Tole je verjetno ravno pred velikim servisom a? Vsaj glede na kilometre in ceno. Tole je CE oprema plus dodatno avtomatska klima? Ni mi ?isto jasno ve?...a niso ble CE v osnovi z ro?no klimatsko? 12 airbagov? Citiraj
jures Napisano 24. februar, 2010 Prijavi Napisano 24. februar, 2010 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3544211&show=1 Tole je verjetno ravno pred velikim servisom a? Vsaj glede na kilometre in ceno. Tole je CE oprema plus dodatno avtomatska klima? Ni mi ?isto jasno ve?...a niso ble CE v osnovi z ro?no klimatsko? 12 airbagov? brez klime!!!! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SeekK Napisano 24. februar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 24. februar, 2010 Samo ta ma knofe od avtomatske klime? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 24. februar, 2010 Prijavi Napisano 24. februar, 2010 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3544211&show=1 Tole je verjetno ravno pred velikim servisom a? Vsaj glede na kilometre in ceno. Tole je CE oprema plus dodatno avtomatska klima? Ni mi ?isto jasno ve?...a niso ble CE v osnovi z ro?no klimatsko? 12 airbagov? Ta v oglasu IMA AVTOMATSKO KLIMO ! Pa spe?l opremo ima, nastavljive sede?e. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
SeekK Napisano 24. februar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 24. februar, 2010 Kake pa so razlike pri CE in TE pri tem letniku? Notranjost? Sede?i? Citiraj
jures Napisano 24. februar, 2010 Prijavi Napisano 24. februar, 2010 Samo ta ma knofe od avtomatske klime? ja pa? je to dokupu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Stroker Napisano 24. februar, 2010 Prijavi Napisano 24. februar, 2010 Tole je CE oprema plus dodatno avtomatska klima? Ni mi ?isto jasno ve?...a niso ble CE v osnovi z ro?no klimatsko? 12 airbagov? Bi rekel, da je tole TE oprema (avtomatska klima, tempomat..).12 airbag-ov? Morda so pa ?e uporabljeni in jih je razneslo na pol? Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Alex Napisano 24. februar, 2010 Prijavi Napisano 24. februar, 2010 Samo res,kaj vse folk sklamfa skupaj pri prodaji avta.Samo,da izgleda ?im ve? robe noter. Citiraj
Stroker Napisano 24. februar, 2010 Prijavi Napisano 24. februar, 2010 Samo res,kaj vse folk sklamfa skupaj pri prodaji avta.Samo,da izgleda ?im ve? robe noter. He, he.. ja (kot se je tudi ?e YavarYe miljonkrat prito?eval nad takimi oglasi) potem pa pride ven da ima:- avtoradio in potem ?e enega- avtoradio / CD (verjetno je ta kje zadaj za zadnje potnike), - elektri?ni pomik stekel - el. pomik prednjih in zadnjih stekel (a zgornja to?ka je mi?ljena za vetrobransko steklo?)- centralno zaklepanje (verjetno je to mi?ljeno, da lahko tudi brez daljinca s klju?em odklene?)- centr.zaklep. z dalj. upravljanjem- avtotelefon ?????- komfortni sede?i (ja res, blazno komfortni)- nastavljiv sede? (uuuuuu, hudo) Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
YavarYe X6V6 Napisano 24. februar, 2010 Prijavi Napisano 24. februar, 2010 He, he.. ja (kot se je tudi ?e YavarYe miljonkrat prito?eval nad takimi oglasi) potem pa pride ven da ima:- avtoradio in potem ?e enega- avtoradio / CD (verjetno je ta kje zadaj za zadnje potnike), - elektri?ni pomik stekel - el. pomik prednjih in zadnjih stekel (a zgornja to?ka je mi?ljena za vetrobransko steklo?)- centralno zaklepanje (verjetno je to mi?ljeno, da lahko tudi brez daljinca s klju?em odklene?)- centr.zaklep. z dalj. upravljanjem- avtotelefon ?????- komfortni sede?i (ja res, blazno komfortni)- nastavljiv sede? (uuuuuu, hudo) Hvala bogu nisem samo js "?uden". Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
SeekK Napisano 27. februar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 27. februar, 2010 Ja oglasi so res sme?ni pove?inoma... Kako je pa z 90 konjskimi dizli pri trojkah? Kak?ne izku?nje koga s tem? Citiraj
SeekK Napisano 1. marec, 2010 Avtor Prijavi Napisano 1. marec, 2010 ?e eno vpra?anje! Mater jst bom prej doktoriral predno bom avto kupil. Kaj ima mazda 3 spredaj pod/za lu?jo zaen ra?unalnik, ki je noro drag? Mi zna kdo povedat? Oziroma ?e je to res da ima.. 1.6 dizel, ?e to kaj pomaga.. Citiraj
David Napisano 1. marec, 2010 Prijavi Napisano 1. marec, 2010 Za lu?jo??? ?e ima ksenon noter pol ima balaste nekje tam... drugega pa ni n? kot jaz vem.... :ne vem: Citiraj Feel free....
SeekK Napisano 1. marec, 2010 Avtor Prijavi Napisano 1. marec, 2010 Ne ksenon ni.. Kaj pa globlje notr? Citiraj
jures Napisano 1. marec, 2010 Prijavi Napisano 1. marec, 2010 Ne ksenon ni.. Kaj pa globlje notr? motorcek za luci? Mal povej kaj gor pise... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SeekK Napisano 1. marec, 2010 Avtor Prijavi Napisano 1. marec, 2010 Nevem, samo mi je prodajalec povedal da je bilo to menjano... Ma en soliden dizel na prvo oko, samo je bil ruknjen spredaj pri levi lu?i in je bil menjan ta ra?unalnik. Nevem pa to?no kaj. No vsaj prodajalec je bil iskren glede tega da je bil ruknjen. Je bilo pa to dve leti nazaj, torej on ga je potem ?e dve leti uporabljal. Mal sem ?e naveli?an, nisem mislil da je to mogo?e ko se avto kupuje. Citiraj
SeekK Napisano 2. marec, 2010 Avtor Prijavi Napisano 2. marec, 2010 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3554118&show=1 Kdo tole pozna mogo?e? Glede na to da je mal po?timana. Sicer se mi srebrna ogledala ne dopadejo ravno najbolj, samo ok. Citiraj
jures Napisano 2. marec, 2010 Prijavi Napisano 2. marec, 2010 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3554118&show=1 Kdo tole pozna mogo?e? Glede na to da je mal po?timana. Sicer se mi srebrna ogledala ne dopadejo ravno najbolj, samo ok. ne poznam ampak izgleda pimpana.....tudi sipe so videti dodatno temnene - taki ljudje radi pimpajo vse mogo?e, dobro preglej - tudi homologacije..le?e ima tudi primerne za xenonke, poglej da se tam ni kaj predelano ne vem jaz to?no samo 1.6 TE mislim da ni mela meglenk :ne vem: Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
David Napisano 3. marec, 2010 Prijavi Napisano 3. marec, 2010 TE v originalu ni imela meglenk... imam pa tudi pomislek da ta avto ni slovenskega porekla... namre?... cena je prenizka in vinjete lanske nima gor... Rahlo sem v dvomih.... :ne vem: LP David Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.