ajvang Napisano 11. februar, 2010 Prijavi Napisano 11. februar, 2010 pozdravljeni zanimam se za nakup mazde mx5 in me zanima ali kdo pozna mazdo mx5 1.6 base 2001 14000km,cena 4800 ki je na avtonetu hvala za odgovor in lp Citiraj
Peričnik Napisano 16. februar, 2010 Prijavi Napisano 16. februar, 2010 ja jst sm z mojo full zadovoln pa mi ni ?ist n? ?ou k sm jo kupu je prava igra?ka Citiraj veter u laseh
Symon Napisano 16. februar, 2010 Prijavi Napisano 16. februar, 2010 zanimam se za nakup mazde mx5 Ne poznam je ne ampak tudi tale link bo upam pri?el prav. Citiraj
McSrauf Napisano 21. februar, 2010 Prijavi Napisano 21. februar, 2010 To je dober in vzdr?ljiv avto(mobil?ek), ki je predvsem nekaj za ...."telo in du?o" ! Je precej individualisti?en, tako je prav. To ni nek derivat enega drugega modela, je samostojna kreacija po pravih angle?kih vzornikih = minimalisti?na oprema pa max.u?itek pri vo?nji, posebej ?ez ovinke; n.pr.: na kak gorsi prelaz ali..... Kupi in u?ivaj ! Ne obremenjuj se pa ?e danes z ponovno prodajo. :ne vem: Citiraj http://www.najmojster.com
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.