Rocky Napisano 11. februar, 2010 Prijavi Napisano 11. februar, 2010 ker avta nisem cistil ze vsaj mesec dni in glede na vreme, si rezultat verjetno lahko predstavljate. moje vprasanje, kako oprati avto pri trenutnih temperaturah? Citiraj
Grega_ Napisano 11. februar, 2010 Prijavi Napisano 11. februar, 2010 ?isto normalno, gre? v pralnico in opere?, to je to oz. na ro?no pralnico in ga spere?. Ni nobenega problema, vsaj jest tako delam. Res pa da kapljice potem na avto zmrznjejo, in je umazan ?e po 3 kilometrih. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 11. februar, 2010 Prijavi Napisano 11. februar, 2010 Danes ne bo problem z pranjem avta, je dovolj toplo, da ne zmrzuje. Citiraj
mazda3 2010 Napisano 11. februar, 2010 Prijavi Napisano 11. februar, 2010 Z voskanjem se manj uma?e.... Citiraj
slidy Napisano 11. februar, 2010 Prijavi Napisano 11. februar, 2010 Ravno danes opral doma pred hi?o. Visokotla?ni ?istilnik, ajmr vro?e vode in goba, spere? z visokotla?nim ?istilcem, pri?ge? avto, nabije? gretje na ful in po?asi obri?e? avto. Ni?e ne zmrzne, razen roke mej?kn pe?ejo Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 12. februar, 2010 Prijavi Napisano 12. februar, 2010 ker avta nisem cistil ze vsaj mesec dni in glede na vreme, si rezultat verjetno lahko predstavljate. moje vprasanje, kako oprati avto pri trenutnih temperaturah? Nisem ga opral od oktobra, pa je ?e vedno ?rn in vsran, pa vseeno pelje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 12. februar, 2010 Prijavi Napisano 12. februar, 2010 Ravno danes opral doma pred hi?o. Visokotla?ni ?istilnik, ajmr vro?e vode in goba, spere? z visokotla?nim ?istilcem, pri?ge? avto, nabije? gretje na ful in po?asi obri?e? avto. Ni?e ne zmrzne, razen roke mej?kn pe?ejo Hm,samo vro?a voda in potem mrzla voda=no good za lak. Nastanejo mikro razpoke in potem gre po?asi naprej. Citiraj
Boss Napisano 12. februar, 2010 Prijavi Napisano 12. februar, 2010 Nisem ga opral od oktobra, pa je ?e vedno ?rn in vsran, pa vseeno pelje. pol se pa ?udi?, da ti po robovih rjavi Citiraj
Boss Napisano 12. februar, 2010 Prijavi Napisano 12. februar, 2010 Hm,samo vro?a voda in potem mrzla voda=no good za lak. Nastanejo mikro razpoke in potem gre po?asi naprej. Bo kr res... prevelke temperaturne razlike ne vplivajo dobro na lak pa ?e kak?na ?ipa zna pri takih manevrih po?it. Po moje je ?e vedno najbolj?a izbira z visokotlala?nim ?istilcem sprati sol in veliko umazanijo, pol pa z ne?no krta?o in mrzlo vodo o?istit do konca, na koncu pa s krpo zbrisat do suhosti. Druga opcija je pa ?e vedno avtomatska pralnica s programom za pranje podvozja. Citiraj
slidy Napisano 13. februar, 2010 Prijavi Napisano 13. februar, 2010 Jah klinc. Raj? to kt pa avtomatska pralnica. Je na slu?benem avtu pustila globoke rajse po vetrobranskem steklu, ga je blo treba menjat. Si ne predstavljam kolk bi se poznal ?ele na laku. Se pa strinjam da velike temperaturne razlike ?kodujejo laku. Citiraj
Rocky Napisano 13. februar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 13. februar, 2010 danes je bilo tako lepo vreme, da sem koncno avto opral BP Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 15. februar, 2010 Prijavi Napisano 15. februar, 2010 pol se pa ?udi?, da ti po robovih rjavi Pozablja? da moja NI v gara?i in da se led in sneg ne topita ni? bolj kot pri tvojem, ?e pa ga opere? pa se to stopi in je potem lahko ?e slab?e za karoserijo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
majah7 Napisano 17. februar, 2010 Prijavi Napisano 17. februar, 2010 ker avta nisem cistil ze vsaj mesec dni in glede na vreme, si rezultat verjetno lahko predstavljate. moje vprasanje, kako oprati avto pri trenutnih temperaturah? Jaz ga spucam v gara?i na toplem z safeshinovim sprejem za suho pranje Citiraj
IngvarL Napisano 18. februar, 2010 Prijavi Napisano 18. februar, 2010 Jaz ga spucam v gara?i na toplem z safeshinovim sprejem za suho pranje A ti to resno? Ob vsej soli in svinjariji, ki je na avtu??? Citiraj
jures Napisano 18. februar, 2010 Prijavi Napisano 18. februar, 2010 Nisem ga opral od oktobra, pa je ?e vedno ?rn in vsran, pa vseeno pelje. I beat your ass - september 09 Jaz ga spucam v gara?i na toplem z safeshinovim sprejem za suho pranje Pa to ni isti pleh ko motor ejga Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.