YavarYe X6V6 Napisano 25. februar, 2010 Prijavi Napisano 25. februar, 2010 Na?eloma se vse da porihtat, samo sedanji "sodobni" serviserji znajo samo prikopit tester in potem ne poka?e napake in pravi da je vse ok, kar pa NI res i n tam se zgodba kon?a. Naj povedo tisti ki sem jim karkoli popravljal, kdaj sem v roke vzel tester, ?e sem ga sploh. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 25. februar, 2010 Prijavi Napisano 25. februar, 2010 Na?eloma se vse da porihtat, samo sedanji "sodobni" serviserji znajo samo prikopit tester in potem ne poka?e napake in pravi da je vse ok, kar pa NI res i n tam se zgodba kon?a. Naj povedo tisti ki sem jim karkoli popravljal, kdaj sem v roke vzel tester, ?e sem ga sploh. To?no tako je.?e ne gre druga?e samo resetirajo napako in po 260 m iz servisa se ti napaka ponovi... ...da pa bi ?li sistemati?no korak za korakom to bi bilo pa preve? zamudno.V tem ?asu naredijo namre? dva velika servisa in pokasirajo 2 jur?ka. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.