Don Napisano 20. februar, 2010 Prijavi Napisano 20. februar, 2010 Bi mi lahko kdo prosm obrezu tablico? V slikarju nikakor ne morem lepo obrezat zaobljene obrobr. Roke se mi tresejo ... nisem ?e ni? ... ... ?e ma kdo fotoshop mislim da je to za par sekund dela? Hvala Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
x-layer Napisano 20. februar, 2010 Prijavi Napisano 20. februar, 2010 Bi mi lahko kdo prosm obrezu tablico? V slikarju nikakor ne morem lepo obrezat zaobljene obrobr. Roke se mi tresejo ... nisem ?e ni? ... ... ?e ma kdo fotoshop mislim da je to za par sekund dela? Hvala Bo tako vredu ali si mislil kako druga?e? Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Don Napisano 20. februar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 20. februar, 2010 Bo tako vredu ali si mislil kako druga?e? Najlep?a hvala Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.