KAALman Napisano 20. februar, 2010 Prijavi Napisano 20. februar, 2010 tole me mu?i ?e od takrat ko mam 6ko... ?eprav se mi dopade original menjavanje, je solidno kratko in natan?no... http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Ralco-RZ-Sh...sQ5fAccessories 40 $ je po?tnina do SLO... Citiraj LP KAALman
adormi11 Napisano 20. februar, 2010 Prijavi Napisano 20. februar, 2010 tole me mu?i ?e od takrat ko mam 6ko... ?eprav se mi dopade original menjavanje, je solidno kratko in natan?no... http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Ralco-RZ-Sh...sQ5fAccessories 40 $ je po?tnina do SLO... Zakaj pa bi pol menjaval? :ne vem: Citiraj
KAALman Napisano 20. februar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 20. februar, 2010 Zakaj pa bi pol menjaval? :ne vem: za ?e bolj?i feeling a ve? kaj pomeni redukcija poti za 40% ? 4 cm Citiraj LP KAALman
adormi11 Napisano 20. februar, 2010 Prijavi Napisano 20. februar, 2010 za ?e bolj?i feeling a ve? kaj pomeni redukcija poti za 40% ? 4 cm Pri navornikih sploh, ker more? nonstop menjavat. Kaj pa, ?e se ti pol ne bo tak lepo menjaval? Citiraj
uklopko Napisano 20. februar, 2010 Prijavi Napisano 20. februar, 2010 ?e ni pretirane predelave (redukcije) se prav lepo ?alta-sam sem to mel na F-ki in ob?utek je bil Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
KAALman Napisano 20. februar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 20. februar, 2010 ma pismo, ?e sem ?isto odkrit, mi to ni ravno poceni koliko je meja, da ne nabijejo davkov ? da bi se probal zmeniti za nizek ra?un... darila baje ne zale?ejo ve?... Citiraj LP KAALman
x-layer Napisano 20. februar, 2010 Prijavi Napisano 20. februar, 2010 ma pismo, ?e sem ?isto odkrit, mi to ni ravno poceni koliko je meja, da ne nabijejo davkov ? da bi se probal zmeniti za nizek ra?un... darila baje ne zale?ejo ve?... Tule je nekaj informacij. Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
jures Napisano 21. februar, 2010 Prijavi Napisano 21. februar, 2010 recti moras za 2 racuna - postnino posebej, ker nasa neumna cerina gleda kar vse in nabije na vse..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazda_mx Napisano 21. februar, 2010 Prijavi Napisano 21. februar, 2010 Lahkjo narocim in dodam paketu kjer se nabere vec stvari in je postnina nizja. Citiraj
KAALman Napisano 21. februar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 21. februar, 2010 Lahkjo narocim in dodam paketu kjer se nabere vec stvari in je postnina nizja. fora je, da je to za bencinarje... pa nisem ziher da na navornika pa?e Citiraj LP KAALman
323f Napisano 23. februar, 2010 Prijavi Napisano 23. februar, 2010 kaj pa ce bi nas mau vec to narocl? Citiraj
enej_46 Napisano 24. februar, 2010 Prijavi Napisano 24. februar, 2010 ce je za mx5 in je cena vredu sem za. Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.