putz Napisano 22. februar, 2010 Prijavi Napisano 22. februar, 2010 pozdravljeni.... Ali mogo?e kdo ve,kaj pomeni ropot v motorju ,ko je avto hladen?Zadnji? sem se odpeljal do trgovine in ko sem ugasnil avto sem sli?al ?e vedno,kot da se nekaj vrti v motorju.Kasneje tega ni bilo ve? sli?ati.Hvala lepa za odgovor. Citiraj
Alex Napisano 22. februar, 2010 Prijavi Napisano 22. februar, 2010 pozdravljeni.... Ali mogo?e kdo ve,kaj pomeni ropot v motorju ,ko je avto hladen?Zadnji? sem se odpeljal do trgovine in ko sem ugasnil avto sem sli?al ?e vedno,kot da se nekaj vrti v motorju.Kasneje tega ni bilo ve? sli?ati.Hvala lepa za odgovor. Webasto-poglej si malo po forumu.Lepo se mirno vozi ?e naprej in u?ivaj. Citiraj
adormi11 Napisano 22. februar, 2010 Prijavi Napisano 22. februar, 2010 pozdravljeni.... Ali mogo?e kdo ve,kaj pomeni ropot v motorju ,ko je avto hladen?Zadnji? sem se odpeljal do trgovine in ko sem ugasnil avto sem sli?al ?e vedno,kot da se nekaj vrti v motorju.Kasneje tega ni bilo ve? sli?ati.Hvala lepa za odgovor. Pa ?e se bo kaj kadilo od avta ne kli?i takoj gasilcov - tudi webasto Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 23. februar, 2010 Prijavi Napisano 23. februar, 2010 pozdravljeni.... Ali mogo?e kdo ve,kaj pomeni ropot v motorju ,ko je avto hladen?Zadnji? sem se odpeljal do trgovine in ko sem ugasnil avto sem sli?al ?e vedno,kot da se nekaj vrti v motorju.Kasneje tega ni bilo ve? sli?ati.Hvala lepa za odgovor. Spet en na fri?no, majster webasto ti dela ?e nekaj ?asa po tem ko ugasne? motor, ?e je zunaj dovolj hladno in motor nima ?e delovne temperature. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.