jures Napisano 23. februar, 2010 Prijavi Napisano 23. februar, 2010 Kolega ima sedaj ze drugic tole notri in je prezadovoljen, vozi M6 l.2005 nobenih problemov whats o ever, poraba padla za skoraj 1L...OMV_BIXXOL_special_C1_SI.pdfOMV_BIXXOL_Customer_Flyer_SI.pdf Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 23. februar, 2010 Prijavi Napisano 23. februar, 2010 Tudi v "navadno"(brez DPF) smo nalivali Motul C1 DPF (verjetno isto sranje kot OMW) in porabe olja ni, rekorder kolega je v treh mesecih naredil 11 kkm in nivo je padel za cela 2 mm, poraba padla za cc 0,2-0,5 l/100km. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 23. februar, 2010 Prijavi Napisano 23. februar, 2010 Tudi meni je z Mobil 1 5w30 padla poraba za prib. 0.5 l/100.koliko ga bo popilopa bomo?ele videli. ?e ga ne pije vsaj nekaj ni v redu. Citiraj
Grega_ Napisano 23. februar, 2010 Prijavi Napisano 23. februar, 2010 Notri imam Castrola in v 20.000km niti kapljice manj olja ...bencin powahhhh Citiraj
jures Napisano 23. februar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 23. februar, 2010 Poudarek teme je na DPFjih... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 23. februar, 2010 Prijavi Napisano 23. februar, 2010 Vem, vem, samo za info sem dal. Sem pa prebral, mislim da v ?urnalo, kjer so iskali najdra?je dele za zamenjavo pri avtomobilih, in so pri Mazdi na?li da pride DPF - 1500 eur ??? Najdra?ji je bil golf, DSG menjalnik okol 7000 eur ?e se ne motim Citiraj
Boss Napisano 23. februar, 2010 Prijavi Napisano 23. februar, 2010 Ampak a si opazu, da v tekstu pa je cena kar splahnela iz 1500? na dobrih 800?... hehe novinarji Citiraj
Grega_ Napisano 23. februar, 2010 Prijavi Napisano 23. februar, 2010 To?no tako Boss, to mi je bilo najbolj ?udno..hehe. ?eprav ?e 800 eur je ogromno. Citiraj
jures Napisano 7. julij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 7. julij, 2011 http://www.fuchs.si/index.php?page=documen...mp;tree_root=16 Kon?no ?e en C1 v konkurenci Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 7. julij, 2011 Prijavi Napisano 7. julij, 2011 Kolega ima sedaj ze drugic tole notri in je prezadovoljen, vozi M6 l.2005 nobenih problemov whats o ever, poraba padla za skoraj 1L... Se pravi to olje za Mazde z DPFjem se kupi na OMV benzah? Pa sigurni ni kak ?rot? Kak?na je pa cena za liter? Citiraj
jures Napisano 7. julij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 7. julij, 2011 Se pravi to olje za Mazde z DPFjem se kupi na OMV benzah? Pa sigurni ni kak ?rot? Kak?na je pa cena za liter? Glede OMV je tema ?e stara Ja kolega ma zdaj ?e 3jo rundo notri v 6ki l.2005 pa nobenih problemov, razmi?ljam isto ker se podajam v ta svet. Cena na OMV je ubita?na 25?, Saming ima motula po 18? pa fuchsa po 19?/L Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 7. julij, 2011 Prijavi Napisano 7. julij, 2011 25? za liter tega olja na OMV?? Kaj so znorel? Sej to je ?e dra?je, kot se recimo dexelio dobi. Cene na mad?arskem? http://www.formula3000.hu/shop/motorolajom...=si&sort=2a Citiraj
iceman22 Napisano 7. julij, 2011 Prijavi Napisano 7. julij, 2011 ma js sm kupu od unga tipa iz mb po 10? za dexelia dpf. tko da bolj poceni ne more biti pa se garancija laufa naprej. Citiraj www.trziskisladoled.si
SpEkTr Napisano 7. julij, 2011 Prijavi Napisano 7. julij, 2011 ma js sm kupu od unga tipa iz mb po 10? za dexelia dpf. tko da bolj poceni ne more biti pa se garancija laufa naprej. Jaz tudi. Vem pa da dexelia ne blesti ravno. Ampak dobro..Ne verjamem, da ?e vlijem OMV zvarek notri, da bo potem poraba 5.3 na 100km Citiraj
jures Napisano 7. julij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 7. julij, 2011 I could be wrong - so tudi ve?je pakunge, je treba pogledat Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 7. julij, 2011 Prijavi Napisano 7. julij, 2011 Bom pogledal naslednji? na OMV Citiraj
LabiGT Napisano 7. julij, 2011 Prijavi Napisano 7. julij, 2011 jaz sem kupil motul c1 v zagrebu za 12 eur Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 7. julij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 7. julij, 2011 Slovenija pa? - c1 je na OMV 28?!!!! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 7. julij, 2011 Prijavi Napisano 7. julij, 2011 Slovenija pa? - c1 je na OMV 28?!!!! Uf...norci. Citiraj
jures Napisano 7. julij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 7. julij, 2011 Kaj? Pa ne za liter? yep Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 8. julij, 2011 Prijavi Napisano 8. julij, 2011 Lejte sem 1X ?e napisal, ?e se DPF-arji zmente, se lahko to olje dobi za cca 8-9? liter, sam zmente se. Kje v ?tacuni kjer imam extra popust, pa ?e na klo?ino bo extra-extra. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 8. julij, 2011 Prijavi Napisano 8. julij, 2011 jaz sem tud za, kmal bo servis pri 20.000km (zdaj jih je blo preden sem sel 10.000km) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
iceman22 Napisano 8. julij, 2011 Prijavi Napisano 8. julij, 2011 js sm tudi za. Citiraj www.trziskisladoled.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.