KAALman Napisano 21. april, 2005 Prijavi Napisano 21. april, 2005 napisat... samo se ne spomnim kaj Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 22. april, 2005 Prijavi Napisano 22. april, 2005 No qua si misnu ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
vuk Napisano 22. april, 2005 Prijavi Napisano 22. april, 2005 to je tisto...vem,da ni? ne vem, ampak ne povem Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
KAALman Napisano 22. april, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. april, 2005 za?el sem ?tudirat........ ............kako s ?immanj dela do ?im ve? denarja Citiraj LP KAALman
mazda-mx3 Napisano 22. april, 2005 Prijavi Napisano 22. april, 2005 pusti nekomu, da ti vzame ven ledvico in jo proda na crnem trgu...pa provizijo mu ne pozabit placat...hujsi kot bo mesar...hitreje ti jo bo vzel ven Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
YavarYe X6V6 Napisano 23. april, 2005 Prijavi Napisano 23. april, 2005 za?el sem ?tudirat........ ............kako s ?immanj dela do ?im ve? denarja Mali bolj se dela prim pa bo, za zraven pa koga fajn nategne? pa ma? pol dost $$$ Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.