jures Napisano 1. oktober, 2010 Prijavi Napisano 1. oktober, 2010 Prvi tank z mazdo 10L ampak pricakovano. Ker sem se zelel znebiti 3 leta starega bencina ter zbujam masino.... Naslednjega s kako relacijo pricakujem okoli 8 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 1. oktober, 2010 Prijavi Napisano 1. oktober, 2010 kako pa ti je to uspelo? jaz mam max. 8.1 l /100km...skoz po mestu pa gas do konca al kaksna voznja? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 1. oktober, 2010 Prijavi Napisano 1. oktober, 2010 sploh ne vem, da bi dizla vozil... 7.5, 7.3, ... prodam skret, pa bencinca kupim... http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4355 Citiraj LP KAALman
Alex Napisano 1. oktober, 2010 Prijavi Napisano 1. oktober, 2010 sploh ne vem, da bi dizla vozil... 7.5, 7.3, ... prodam skret, pa bencinca kupim... http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4355 Meni tudi zadnje cajte pije kot benzinar. :ne vem: Kaj ne znamo ve? vozit ali je druga?na nafta? Citiraj
Boss Napisano 1. oktober, 2010 Prijavi Napisano 1. oktober, 2010 Kje tankata? Pri meni je normalno. Ampak pozor in to ni zajebancija. ?e se vozim po de?ju oziroma po konkretno mokri cesti se mi poraba dvigne tudi za ve? kot liter. O?itno je energije, ki se jo vlo?i v to, da me?e vodo izpod koles v zrak toliko, da se porabi toliko ve? goriva. Tud sam sem bil presene?en ampak je res toliko in tudi na a.comu so nekateri opazili isti fenomen. Citiraj
jures Napisano 1. oktober, 2010 Prijavi Napisano 1. oktober, 2010 kako pa ti je to uspelo?jaz mam max. 8.1 l /100km...skoz po mestu pa gas do konca al kaksna voznja? Saj ti pravim da s 3 leta starim bencinom Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 1. oktober, 2010 Prijavi Napisano 1. oktober, 2010 Kje tankata? Pri meni je normalno. Ampak pozor in to ni zajebancija. ?e se vozim po de?ju oziroma po konkretno mokri cesti se mi poraba dvigne tudi za ve? kot liter. O?itno je energije, ki se jo vlo?i v to, da me?e vodo izpod koles v zrak toliko, da se porabi toliko ve? goriva. Tud sam sem bil presene?en ampak je res toliko in tudi na a.comu so nekateri opazili isti fenomen. Aha,pa sej zadnje cajte je pri nas kot v de?evnem gozdu.Zna bit to ta fenomen. Avta pa tudi zato nisem opral ?e ne vem od kdaj. Tankam pa zadnje ?ase strogo na Petrolu.Celo dve ?ogi sem si "prislu?il" tam. Citiraj
KAALman Napisano 1. oktober, 2010 Prijavi Napisano 1. oktober, 2010 Kje tankata? Pri meni je normalno. MOL, PETROl, SHELL (V-POWER), isto sranje zadnjih nekaj tankov... Citiraj LP KAALman
Symon Napisano 1. oktober, 2010 Prijavi Napisano 1. oktober, 2010 sploh ne vem, da bi dizla vozil... 7.5, 7.3, ... prodam skret, pa bencinca kupim... A omenim, da sem danes tankal na Viru in ko sem pri?el domov je bila poraba 7,5 litrov? Je pa res, da sem mel eno babo notr tako, da je bil bolj normalen re?im. Citiraj
LabiGT Napisano 1. oktober, 2010 Prijavi Napisano 1. oktober, 2010 ti, a mas RS za vozit al sparat na bencinu? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Marko_mx-3 Napisano 1. oktober, 2010 Prijavi Napisano 1. oktober, 2010 ti, a mas RS za vozit al sparat na bencinu? Kr verjem ga ima za vozit:) Na Mangrt ali Vr?i? je fajn letelo Citiraj
Deeyan Napisano 2. oktober, 2010 Prijavi Napisano 2. oktober, 2010 ti, a mas RS za vozit al sparat na bencinu? taki avti se majo za vozit, ne za ?parat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 2. oktober, 2010 Prijavi Napisano 2. oktober, 2010 taki avti se majo za vozit, ne za ?parat ?e te peljem en krog bo? ti videl kako se (ne) ?para na bencinu. Samo, da se ne bo? drl tako kot sosedov mulc ko sem mu pred ovinkom za foro izjavil: "Ti a pobremzam kaj pred ovinkom? Mah ne bom." Pa sem pobremzal ko se je ?e tolk drl. Citiraj
Deeyan Napisano 2. oktober, 2010 Prijavi Napisano 2. oktober, 2010 ?e te peljem en krog bo? ti videl kako se (ne) ?para na bencinu. Samo, da se ne bo? drl tako kot sosedov mulc ko sem mu pred ovinkom za foro izjavil: "Ti a pobremzam kaj pred ovinkom? Mah ne bom." Pa sem pobremzal ko se je ?e tolk drl. Ne pozna? ti mene dober v nobenem primeru se nebi drl Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 2. oktober, 2010 Prijavi Napisano 2. oktober, 2010 Ne pozna? ti mene dober v nobenem primeru se nebi drl bi se pa polulal, pokakal pa ?e bruhnil zraven Citiraj
Deeyan Napisano 2. oktober, 2010 Prijavi Napisano 2. oktober, 2010 bi se pa polulal, pokakal pa ?e bruhnil zraven Ni ?ans Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 3. oktober, 2010 Prijavi Napisano 3. oktober, 2010 Kon?no mi je uspelo nastavit BC na 1 dcl natan?no.To je pokazal ?e pri treh tankih in se ne spreminja. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 3. oktober, 2010 Prijavi Napisano 3. oktober, 2010 Meni ?e kr ostaja na 9,5. Boss ma ravno kontra. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 7. oktober, 2010 Prijavi Napisano 7. oktober, 2010 moj BC trenutno po 120 prevo?enih kilometrih ka?e 5.5 avto pa ma skoraj 111.000 prevo?enih Citiraj LP KAALman
KAALman Napisano 9. oktober, 2010 Prijavi Napisano 9. oktober, 2010 ok... me prav zanima, koliko bo izra?un pokazal... Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 10. oktober, 2010 Prijavi Napisano 10. oktober, 2010 ok... me prav zanima, koliko bo izra?un pokazal... Mater ma? hude ?tevce. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 12. oktober, 2010 Prijavi Napisano 12. oktober, 2010 Falil jurja za 4 km.... vseeno poraba v teh nizjih temperaturah zjutri ko ga 4x zalavfam 11.10.2010 996 6,15 Od sedaj pa z webastom..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ninja Napisano 12. oktober, 2010 Prijavi Napisano 12. oktober, 2010 Zadnji tank 7,5!!!! Waaaaa Sej ne da prej pod 9 ni ?lo. Hvala meetu ?estakov, da je Nina lahko mal relacije delala Citiraj
KAALman Napisano 12. oktober, 2010 Prijavi Napisano 12. oktober, 2010 jebenti... po BCju je bla poraba v smer LJ 5.0, pa smo se vozili tam do 130, nazaj je bla pa malo sila, pa je bla po BCju 5.6 hitrosti pa med 140 in 170 povpre?je tega zadnjega tanka 6.16 BC la?e za 6 dcl, kljub temu da sem ga ?e 2x nastavljal... Citiraj LP KAALman
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.