Alex Napisano 24. julij, 2012 Prijavi Napisano 24. julij, 2012 Zadnji tank:7,4. Meni se zdi odli?no za ve?inoma mestno vo?njo. Aja, pa zadnja desna zavora mi je stalno bremzala in posledi?no ve?ja poraba. Sem re?il zavore in sedaj vidim, da gre avto nekako "la?je" naprej. Citiraj
Bossek Napisano 24. julij, 2012 Prijavi Napisano 24. julij, 2012 Zadnji tank:7,4. Meni se zdi odli?no za ve?inoma mestno vo?njo. Aja, pa zadnja desna zavora mi je stalno bremzala in posledi?no ve?ja poraba. Sem re?il zavore in sedaj vidim, da gre avto nekako "la?je" naprej. zadnji tank 6,37 l/100km. Glede na to da je bil prej?nji tank 6,22 je mal narasla, samo je pa res, da sem jo malo bolj gonil (nobena baba se zastonj ne dere ). ?e vedno pa je tole zelo ok Citiraj
Z M A J Napisano 24. julij, 2012 Prijavi Napisano 24. julij, 2012 Meni pa trenutno ka?e AVG. 7,3 litra (LPG-ja, se razume). Tankal sem pa v?eraj ne Very po 0,71? za liter, kar je zanimivo da ni niti 50% cene benza. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 24. julij, 2012 Prijavi Napisano 24. julij, 2012 Meni pa trenutno ka?e AVG. 7,3 litra (LPG-ja, se razume). Tankal sem pa v?eraj ne Very po 0,71? za liter, kar je zanimivo da ni niti 50% cene benza. Verjem, da ti ne ka?e prav, ker porabe LPG-ja ne more pravilno ovrednotit preko BC-ja, ki je namenjen prera?unu porabe bencina. Edino, kar bi zaleglo je prera?un "na roke" in le tisto bi bilo edino relevantno. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 24. julij, 2012 Prijavi Napisano 24. julij, 2012 BC je krneki, men skoz ka?e od 10,5 naprej, ko pa zra?unam po tankanju pa je mde 9,3 in 10. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 24. julij, 2012 Prijavi Napisano 24. julij, 2012 BC je krneki, men skoz ka?e od 10,5 naprej, ko pa zra?unam po tankanju pa je mde 9,3 in 10. Meni pa ka?e, od kar sem ga nastavil +- 1dc natan?no. Samo sem rabil kar nekaj cajta, da sem ga "ukalibriral". Citiraj
jures Napisano 24. julij, 2012 Prijavi Napisano 24. julij, 2012 Meni pa ka?e, od kar sem ga nastavil +- 1dc natan?no. Samo sem rabil kar nekaj cajta, da sem ga "ukalibriral". govor je o plina?ih Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 24. julij, 2012 Prijavi Napisano 24. julij, 2012 govor je o plina?ih Aaa, sem mislil, da je govora o pivi?ki. Citiraj
Z M A J Napisano 25. julij, 2012 Prijavi Napisano 25. julij, 2012 La?e mi nekje 1 liter, se strinjam. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 25. julij, 2012 Prijavi Napisano 25. julij, 2012 govor je o plina?ih Ne govorim ko se furam SAMO NA BENZ, ko pa dela ?e na LPG je pa sploh krneki. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 27. julij, 2012 Prijavi Napisano 27. julij, 2012 nov trip rekord do Rovinja 5,2 - nisem ?el na Y ampsk kruzal ?ez Motovun... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 30. julij, 2012 Prijavi Napisano 30. julij, 2012 ni slabo za 20 let star avto (golf GT 1.6, preseneca pa, ker BC pokaze temperaturo olja, mazda npr. tega nima....) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
tha_man Napisano 30. julij, 2012 Prijavi Napisano 30. julij, 2012 Moje povpre?je po 6 tankanjih (5xPetrol, 1xOMV, na obeh 100ka) je 7,85. Moram priznati, da sem res pozitivno presene?en. Vo?nja je me?ana, od laganega kruzanja do "pedal to the metal", 80% lokalne ceste, ostalo pa mesto in avtoceste. Citiraj
Alex Napisano 5. avgust, 2012 Prijavi Napisano 5. avgust, 2012 ?e enkrat moram pohvalit mojo 6-ko, ki se res obnese po avtocestnih kri?arjenijih; po prevo?enih 1500 km se je poraba ustavila na 5,9 (realno ra?unano na roke) BC je pokazal 6,0. Avto nakrcan do fula in povpre?no 130/uro po avtocestah. Je pa nafta bila dol po 1,73?. In ni? bolj?a (ve?) kot na?a.Totalno ista poraba in ni ve? razlike v prid Agip-a.Tej avti(6-ke) so po mojem res namenjeni za avtoceste, kjer se res obnesejo super. Citiraj
jures Napisano 5. avgust, 2012 Prijavi Napisano 5. avgust, 2012 ?e enkrat moram pohvalit mojo 6-ko, ki se res obnese po avtocestnih kri?arjenijih; po prevo?enih 1500 km se je poraba ustavila na 5,9 (realno ra?unano na roke) BC je pokazal 6,0. Avto nakrcan do fula in povpre?no 130/uro po avtocestah.Je pa nafta bila dol po 1,73?. In ni? bolj?a (ve?) kot na?a.Totalno ista poraba in ni ve? razlike v prid Agip-a.Tej avti(6-ke) so po mojem res namenjeni za avtoceste, kjer se res obnesejo super. spet kopira?04.08.2012 41,77 57,73 18.161 701 5,96 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 5. avgust, 2012 Prijavi Napisano 5. avgust, 2012 spet kopira?04.08.2012 41,77 57,73 18.161 701 5,96 Kopiram kaj? Citiraj
jures Napisano 5. avgust, 2012 Prijavi Napisano 5. avgust, 2012 Kopiram kaj? Se ne spomnis lan? Do deci enaka sva bla Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 5. avgust, 2012 Prijavi Napisano 5. avgust, 2012 Se ne spomnis lan? Do deci enaka sva bla a to? Ja,izgleda, da imava enak re?im vo?nje...pa tovorjenja vsega mogo?ega tudi. Citiraj
dpicul Napisano 6. avgust, 2012 Prijavi Napisano 6. avgust, 2012 Tudi jaz moram pohvalit mojo Mazdo dokler ne dela regeneracija Ko sem se v?eraj vra?al iz Lepene proti domu, cca. 120km, sem dal porabo na ni?. Po poti sem kar veliko prehiteval in si dajal du?ka da vidim neko realno porabo, za moj re?im vo?nje( ne prenesem da mi eden cijazi pred mano, in malo sem se izprsil ker imam ?e ne slu?beni Berlingo, ki je voz v primerjavi z mazdojko; ga moram pa pohvalit, je zastojn ) ?e se vrnem k napisanemu, pridem domov, pogledam porabo; 5,2l. Kako mogo?e?? ?e ne mi avto z bolj po?asno vo?njo in pa? z ra?unalnikom ki ra?una domet tam cca 1000km pije 7.5l. Taka razlika porabe v regeneraciji? Mogo?e kake cevke, tralala, blablabla, bilokaj da mi vpliva na porabo? Enkrat smi je ?e zgodilo nekaj podobnega. Citiraj
Tomozuki Napisano 6. avgust, 2012 Prijavi Napisano 6. avgust, 2012 Kaka regeneracija je to? Ker mojega je pod 7l ?e tudi umetnost dobit in priznam, da mi taka umetnost ne gre najbolj?e od rok. Povpre?no imam 7,5l/100km. Oni BC imam pa itak izklopljen, ker la?e in glede porabe in glede dometa. Recimo ka?e, da imam ?e 750km dometa, ?ez 5km na novo prera?una vrednost in poka?e ?e 720km recimo. Pa upo?tevajo?, da je vo?nja skoz ista (npr. avtocesta). Citiraj
Symon Napisano 6. avgust, 2012 Prijavi Napisano 6. avgust, 2012 V?eraj Ljubljana-Jezersko-Avstrija-nekjeredigorenske 10,4 l/100km. Seveda zato ker je laufala klima. Potem sem tankal spet polno, resetiral in vo?nja domov, danes v slu?bo je poraba 7,2 l/100km. Kar OK. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 6. avgust, 2012 Prijavi Napisano 6. avgust, 2012 Kaj to skoz neki resetirate, suzuki od lampe ni mel tega resetiranega ?e 60+ kkm in ka?e 5,8 l/100km. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Gustav Napisano 6. avgust, 2012 Prijavi Napisano 6. avgust, 2012 Kaka regeneracija je to? Ker mojega je pod 7l ?e tudi umetnost dobit in priznam, da mi taka umetnost ne gre najbolj?e od rok. Povpre?no imam 7,5l/100km. Oni BC imam pa itak izklopljen, ker la?e in glede porabe in glede dometa. Recimo ka?e, da imam ?e 750km dometa, ?ez 5km na novo prera?una vrednost in poka?e ?e 720km recimo. Pa upo?tevajo?, da je vo?nja skoz ista (npr. avtocesta). Kr navad se. Jst sm ?e roke dvignu od te kamikaze, ne pridem pod 7 kot ti. ?eb hotu ok porabo bi moru met 1,9 Tdi 77kW. ?katla okol je vseen kera je. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
dpicul Napisano 6. avgust, 2012 Prijavi Napisano 6. avgust, 2012 tudi jst jo mam 7.2, zanimivo je to koliko skuri ob regeneraciji. No, sej jo prodajam, pa ne zaradi porabe, ampak zaradi slu?benega avta.. Citiraj
jures Napisano 6. avgust, 2012 Prijavi Napisano 6. avgust, 2012 ne vem, meni je redno na CD143 delal regeneracije ampak ?rla je 6.5-max 7. Res da mam same relacije - 130 /140 po avtocesti. Pa tudi ?e je nisi odlo?no pospe?il do potovalne hitrosti in potem takoj kruzal v ?esti (si po?asi jo mu?il brez pospe?evanja) je ?rla pol litra ve? Ta nova 2.2 pa loh komot pelje? 150 pa bo trenutna 5,5-6 Te 2.0 ma?ine kolikor gre? malo nad 140 ?e pijejo kar orngi - va? stil? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.