jures Napisano 16. marec, 2014 Prijavi Napisano 16. marec, 2014 Ni DPF-ja, ne PDF-ja. o shit, pol te pa res neki zeza... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tomozuki Napisano 17. marec, 2014 Prijavi Napisano 17. marec, 2014 Je stino ja. Hvala za so?ustvovanje. V sredo grem nazaj k Pelku, da pogledamo prednje levo kolo, ki se precej segreva (Simon pravi, da bo verjetno treba batne obro?ke menjat). Upam, da to "bremzanje" povzro?a tako po?re?nost. Sicer nimam ve? ideje. Prej mi je pil 6,7 konstantno (poletje, klima, de?, sneg, zima...), potem sem pa vlil v tank neki XFT in od takrat naprej mi ga samo serje. Citiraj
jures Napisano 17. marec, 2014 Prijavi Napisano 17. marec, 2014 Tale bus pri 181.000km pa prijetno presene?a, po tem ko sem ga res zrihtal pije kot primerljiva 6ka. Davnhil do Rovinja resetiral in 6,7 z degeneracijo 30km, 2 x v mesto, aphil domov z degeneracijo preko Buzeta, istih neresetiranih 6,7 naraslo na 7,1 in pred domom padlo na 6,8 Pohvale vredno za poln avto z velikim uporom in 1600kg. Mogo?e pa ta eco neki kao gume res delujejo.....ne morem re?i ker so to prve letne na avtu odkar ga imam. Pa ?e 17 sem mu nadel, standardne so bile 16' valarji Prva M5 GTA je bila na 7,5 redno Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 17. marec, 2014 Prijavi Napisano 17. marec, 2014 jebote tezis s to porabo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 17. marec, 2014 Prijavi Napisano 17. marec, 2014 jebote tezis s to porabo Itak, to je cel catch, bom kmalu popla?al cel avto Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 17. marec, 2014 Prijavi Napisano 17. marec, 2014 Je stino ja. Hvala za so?ustvovanje. V sredo grem nazaj k Pelku, da pogledamo prednje levo kolo, ki se precej segreva (Simon pravi, da bo verjetno treba batne obro?ke menjat). Upam, da to "bremzanje" povzro?a tako po?re?nost. Sicer nimam ve? ideje. Prej mi je pil 6,7 konstantno (poletje, klima, de?, sneg, zima...), potem sem pa vlil v tank neki XFT in od takrat naprej mi ga samo serje. Zavore so sigurno krive za porabo, ko sem prevzel Premacyja so se mu grele ko sam hudi?, sem uredil, da delujejo kot morajo in ni ve? problema poraba je pa tudi ugodna. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Alex Napisano 17. marec, 2014 Prijavi Napisano 17. marec, 2014 Meni pa zadnje ?ase dol visi za porabo in ?paranje na ta ra?un.Ja nekje je pa treba porabit ?olde, a ne? Citiraj
Symon Napisano 17. marec, 2014 Prijavi Napisano 17. marec, 2014 ?e dolgo se nisem tule pofo?kal. 6,4 l/100km s Civicom. Lahko bi bilo manj, ?e ne bi bil zaradi pomanjkanja navora primoran pritisniti do konca. Lahko bi bilo pa tudi ve?, ?e bi ?e malo bolj teral bi prilezlo na 7. Citiraj
astor Napisano 18. marec, 2014 Prijavi Napisano 18. marec, 2014 Ko se ?e pogovarjate o porabi, moram re?i da sem jaz z mojo porabo ?isto zadovoljen (glede na to, da nisem ravno "?paroven" in da rad kdaj pohodim plin). Poraba 6,6 litra, dnevno pa delam cca 60 km (od tega je cca 75% na avtocesti, 6 prestava, tempomat in cca 150 km/h, seveda dizel). P.S. http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=794387...how=1&avto= Citiraj
Tomozuki Napisano 18. marec, 2014 Prijavi Napisano 18. marec, 2014 Zavore so sigurno krive za porabo, ko sem prevzel Premacyja so se mu grele ko sam hudi?, sem uredil, da delujejo kot morajo in ni ve? problema poraba je pa tudi ugodna. Sporo?im, kako bo ?lo Upam, da je to res to. Meni pa zadnje ?ase dol visi za porabo in ?paranje na ta ra?un.Ja nekje je pa treba porabit ?olde, a ne? Ja, sej meni je tudi na?eloma... dokler sem ?e imel zaposlitev... Zdaj pa malo manj... Citiraj
Tomozuki Napisano 28. marec, 2014 Prijavi Napisano 28. marec, 2014 Pelko je zrihtal zadevo ekspresno v 1 popoldnevu. Tako, da zdaj se spet lahko normalno kotalim. Porabo sicer ka?e 7.1, ampak prevozil sem pa ?e ob?utno ve? kot prej, ko mi je kazala 7.2 Poro?am, kako bo. Citiraj
Z M A J Napisano 28. marec, 2014 Prijavi Napisano 28. marec, 2014 Moj zadnji tank LPG s povpre?no 8.4 litra (potrebno pri?teti seveda ?e malenkost benza za hladne zagone). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
simon87 Napisano 29. marec, 2014 Prijavi Napisano 29. marec, 2014 Naredo 720 km do lu?ke (benz) Citiraj
Tomozuki Napisano 31. marec, 2014 Prijavi Napisano 31. marec, 2014 Evo, padlo je na 6,9l. Glede na to, da ga skoz ?gem povpre?no 150 po AC in ga pred semaforji obremenjujem na skoraj 100% (OBD Torque tako ka?e), se mi zdi kar OK za staro dizl ma?ino Citiraj
LabiGT Napisano 31. marec, 2014 Prijavi Napisano 31. marec, 2014 no evo vidis, da ne zre tok mazda moja pa sploh, zdaj odkar jih ima 100k na stevcu je poraba padla (lucka za rezervo se mi prizge kasneje) zadnji tank 6.3l/100km povprecje pa (zagreb istok-lipovac je ca. 260km): Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
AmpeR Napisano 1. april, 2014 Prijavi Napisano 1. april, 2014 Evo, dosegel povpre?no porabo 4,99l/100km in prevozil 1001km Pa lu?ka se ?e ni pri?gala za tankanje 1 Citiraj
AmpeR Napisano 1. april, 2014 Prijavi Napisano 1. april, 2014 Evo, dosegel povpre?no porabo 4,99l/100km in prevozil 1001km Pa lu?ka se ?e ni pri?gala za tankanje ?al je samo 1.aprilska 1 Citiraj
Tomozuki Napisano 2. april, 2014 Prijavi Napisano 2. april, 2014 no evo vidis, da ne zre tok mazda moja pa sploh, zdaj odkar jih ima 100k na stevcu je poraba padla (lucka za rezervo se mi prizge kasneje) zadnji tank 6.3l/100km Sej vem, da ne Vsaj prej mi ni in hvalabogu se vra?a v svoje stare tirnice. Meni se rezerva pri?ge dokaj hitro in sicer kmalu po zadnji ?rtici. Potem se ?e precej ?asa vozim naokoli in naredim ?e komot 100km, ko cajger pade na zadnjo... ?al je samo 1.aprilska A daj, jaz sem pa moji danes ?e kazal, kak var?en je ta SUV... Citiraj
LabiGT Napisano 30. april, 2014 Prijavi Napisano 30. april, 2014 http://www.siol.net/avtomoto/novice/2014/0...oto_%C4%8Clanki ce se primerja npr. golf tdi z mazdo 3...se vidi, da je razlika v prid dizelasov kar precejsnja (nisem presenecen, ker to vem, sam eni se vedno mislite, da je razlika med benc pa dizel "2 litra"...ja ce peljes 100 na uro ) naj se zacne vojna Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 30. april, 2014 Prijavi Napisano 30. april, 2014 http://www.siol.net/avtomoto/novice/2014/0...oto_%C4%8Clanki ce se primerja npr. golf tdi z mazdo 3...se vidi, da je razlika v prid dizelasov kar precejsnja (nisem presenecen, ker to vem, sam eni se vedno mislite, da je razlika med benc pa dizel "2 litra"...ja ce peljes 100 na uro ) naj se zacne vojna Motorji in tehnologije so si razlicni. 'Mojo' octavio 1.6 tdi 105km je nemogoce spraviti nad 7 v mestu. Izven pa zlahka mocno pod 6, celo pod 5 pa ni treba gledat na stevec Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tomozuki Napisano 1. maj, 2014 Prijavi Napisano 1. maj, 2014 Moj ga spet pije okoli 7,5... Pa ?e to po avtocesti pri skromnih 130-140km/h. Kaj bi ?ele bilo po mestu. Ti stari Mazdini dizli so pa res za en drek, kar se ekonomi?nosti ti?e... Bom mogo?e kar starega Mondea (bencinarja) registriral, ker mi je manj pil Citiraj
jures Napisano 1. maj, 2014 Prijavi Napisano 1. maj, 2014 Moj ga spet pije okoli 7,5... Pa ?e to po avtocesti pri skromnih 130-140km/h. Kaj bi ?ele bilo po mestu. Ti stari Mazdini dizli so pa res za en drek, kar se ekonomi?nosti ti?e... Bom mogo?e kar starega Mondea (bencinarja) registriral, ker mi je manj pil Ma ne vem moj polkombi zre malo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 1. maj, 2014 Prijavi Napisano 1. maj, 2014 Moj ga spet pije okoli 7,5... Pa ?e to po avtocesti pri skromnih 130-140km/h. Kaj bi ?ele bilo po mestu. Ti stari Mazdini dizli so pa res za en drek, kar se ekonomi?nosti ti?e... Bom mogo?e kar starega Mondea (bencinarja) registriral, ker mi je manj pil ?udno... jaz sem bil na 6,5 povpre?je vseh 138.000km. Na temu imam pa ravno tako povpre?je 6,5. Citiraj
Tomozuki Napisano 2. maj, 2014 Prijavi Napisano 2. maj, 2014 Sej pri meni prej tudi ni imel ve? kot 6,7... Zdaj pa ga je pod 7,2 izredno te?ko spravit. Tudi ?isto po omejitvah ne. Sem pa ugotovil tudi to, da mi pri 140-150km/h pije manj kot 120-130km/h. WTF scena... Citiraj
janik Napisano 4. maj, 2014 Prijavi Napisano 4. maj, 2014 Jaz sem ga v zadnjih 1000km (prete?no avtoceste) spravil na 6,7. (175 CD AT) Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.