Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Evo zdele prvi izmerjen tank z mxko! 11.1, kar pomen 33.8 l, za 307 kmjev! <_<

Loh bi blo mn, loh pa tut ve?! :P

Res pa je da zdele jo ?e raznorazni kolegi vozjo (kvazi testne vo?nje), ki ne ?parajo z desno nogo! :ne vem:

Bomo vidl kako naprej! :bravo:

SAS!

Ko zdej ma? mx 3???

AL ka??

Napisano

ni trojka :D

Pa? pa najlep?a ?olska ocena..... :P:D

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Pa? pa najlep?a ?olska ocena..... :P:D

1 (meni je lepsa kot 5 po lepoti)

danes sem vide an avtomagazin, pa mal prelistam in vidim opel corsa cdti (mislim da 1.3) in poraba 9.5l/100km...mislim, tile na avtomagazinu res ne znajo vozit. Katastrofa od revije...

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

1 (meni je lepsa kot 5 po lepoti)

danes sem vide an avtomagazin, pa mal prelistam in vidim opel corsa cdti (mislim da 1.3) in poraba 9.5l/100km...mislim, tile na avtomagazinu res ne znajo vozit. Katastrofa od revije...

Jaz sem najprej mislil, da so naredili ?e?ko napako in naj bi bilo 5,9L/100km pol pa vidim, da je to resni?na povpre?na poraba pa sem se kar na rit usedel. In to pri avtu, ki naj bi imel povpre?no deklarirano pri manj kot 5 litrih na sto. :ne vem:

33112_1.png

Napisano

SAS!

Ko zdej ma? mx 3???

AL ka??

ne ni trojka ma zaj mojo bivso mazdico se pravi mx5!!! :bravo::bravo:

podpisrqrf.jpg

mazda teka teka in se razspaca

lite feltne pa ostanejo doma!

Napisano

Zdej intenzivno delam na zman?evanju porabe, ampak se mi zdi da sm se zadeva na napa?en na?in lotu! <_<

Z zlo kratkimi furami namre?, pa se avto lih segreje, pa ugasnem! :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Zdele pr?akujem ekstremno nizko porabo, mam namre? idealne pogoje (?e omenena "magi?na" sklopka ki je ni), pa zelo kratke fure, tko da se mazdurija niti ne ogreje! :D

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Eko la.... da mal popipkam.....

.... je ve? ko leto.... od kar sem na?ela podobno temo..... in vidim, da ?e kar vztraja :ouje:

Poraba gor al dol..... sam ta nova Toyota Corola je pribli?no enako cartkana... vse ostalo

je sam za gledat pa raj ne vozit :ouje:

Pozdrav?ek vsem, pa ?im manj?o porabo!!!!!!!!1 :vino:

Veliko smeha in dobre volje - pa varno vo?njo, seveda !

Napisano

Prevod ??? ?zmeden?

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Eko la.... da mal popipkam.....

.... je ve? ko leto.... od kar sem na?ela podobno temo..... in vidim, da ?e kar vztraja :ouje:

Poraba gor al dol..... sam ta nova Toyota Corola je pribli?no enako cartkana... vse ostalo

je sam za gledat pa raj ne vozit :ouje:

Pozdrav?ek vsem, pa ?im manj?o porabo!!!!!!!!1 :vino:

...What??... :whatever:

Napisano

Ko smo ?e v porabi!!!!

Pi?ete eni malo okoli 7,nekateri 10,8,......itd

kako je to mo?no jaz pa vedno porabim okoli 45l

NA TANK seveda :hohoho::hohoho:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Ko smo ?e v porabi!!!!

Pi?ete eni malo okoli 7,nekateri 10,8,......itd

kako je to mo?no jaz pa vedno porabim okoli 45l

NA TANK seveda :hohoho::hohoho:

:hohoho::hohoho::hohoho::hohoho::hohoho:

P.S. a ni tank 55 liter?ki?

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

Pol tvoj ve? popije kokr od uklopkota :D:hohoho:

Tvoj pa enako k moj :D

POZOR!

Napisano

6-ka diesel 136 ks,

gume 195/65/15(zimske),95% mestne vo?nje-ne glih po?asne,

ro?no izra?unano:7.4,po ra?unalniku 6.6 l/100.

To je moj prvi diesel in ga ?e nisem 100% sku?u(vem samo,da med 2000 in 3000 obrati najlep?e "?aga"). :punk:

Napisano

6-ka diesel 136 ks,

gume 195/65/15(zimske),95% mestne vo?nje-ne glih po?asne,

ro?no izra?unano:7.4,po ra?unalniku 6.6 l/100.

To je moj prvi diesel in ga ?e nisem 100% sku?u(vem samo,da med 2000 in 3000 obrati najlep?e "?aga"). :punk:

alex ce se ne motim nisi nikjer predstavil svoje rakete...

slikce!!!! :vesel:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Zadnja ro?no izra?unana poraba 7,46 litra. Bencin OMV super 100, gume 185/60-14.

POZOR!

Napisano

LabiGT....ima? prav...ga imam ?ele dober mesec in trenutno zimske gume -?elezne feltne(bogo za videt)...

...ko bodo "letnjaki"z ALU-feltnami,pa pridejo slikce moje "Mazdone"... :bravo:

Napisano

Kolk naj bi pa avti tro?ili ob mirovanju oz. prostem teku?

Nkje sm sli?u da od 7 deci pa do 1,5 litra! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Ponavadi je 1 liter +- 0.2 dl. To je na uro in ne na 100 km !!!

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Hvala @Boss, si me pomiril. Torej je okupirana zemlja (20% Ukrajine) in 1 mio žrtev samo zahodna propaganda. 
    • Ja, isto kot na 2017 torej   Jaz mislim da nimaš kaj razmišljat!   Poglej alutec ikenu, midva s @Tilen5 sva zadovoljna, edino jaz bi bolj zaprt model felge zdej uzel, ker tuki se kr nabere peska pozimi na notranji stran   Za naročilo v lj če rabiš nujno gume vzami tukaj - pošlji email -  Home - Pnevmatike in gume - www.gume-pnevmatike.com - www.avtogume.com - letne pnevmatike | zimske pnevmatike | letne gume | zimske gume | pnevmatike | gume | WWW.GUME-PNEVMATIKE.COM Smo vulkanizerska delavnica z nekajdesetletno tradicijo in uspešnim ohranjanjem starih vrednot, spojenih s...  
    • Slab občutek imaš, ki večino temelji na zahodni MSM propagandi. Preveri izjave vseh udeležencev predno se je začelo. Sej se da marsikej prebrati. Največja država sveta bi si rada prisvojila še nekaj ozemlja, ker ga zdaj nima dovolj - lebensraum, pa te fore, a ne?   Tole spada v tiste navedbe, da so Rusi tehnološko nerazviti, da jim je že zmanjkalo vsega in da jedo travo, da se borijo samo še z lopatami (SlivkaTM) in da jemljejo čipe iz pralnih strojev in WC školjke iz porušenih hiš pa kljub temu bodo zasedli celo Evropo, če jih ne ustavimo v Ukrajini. Mislim teh navedb je toliko, da bi v primerjavi vse 4 knjige romana Vojna in Mir skupaj zgledale kot žepna knjižica.     Super, še en k verjame v teorijo zarote, da Rusi rabijo parcelo, ker je njihova premajhna.
    • Mogoče ti bo pa žena povedala ob ločitvi, da pač ne boš mogel obdržat cele parcele niti hiše. Sploh, če bo sodnica zaznala elemente družinskega nasilja. Neka nam bližja država je ne dolgo nazaj tudi to spoznala, ko je ostala brez dela svojega ozemlja. Je tud tepla svojo ženo pa je prišel svetovni policaj in jo osamosvojil skupaj s parcelo. Zanimivo ta policej ni bil ne v sorodstvu s to ženo niti ni imel sodnega naloga, da to naredi. Pa nikome ništa. Še po nosu je mahnil tega moža in mu razbil nekaj zob pa so večinoma na zahodu tulili, da je to edini pravi način za spametovanje nasilnega moža.    
    • V smeteh in dreku je denar.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.