suicidal Napisano 17. april, 2007 Prijavi Napisano 17. april, 2007 jaz sem zadnji tank spravil na 8,23 l/100km. pri meni zgleda da mi je usojeno med 8 in 9 L. tudi prav Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
rado Napisano 17. april, 2007 Prijavi Napisano 17. april, 2007 DANDO ? :D p/s: VSI VI, ki mate RX-8 gajbe... dajte mal spisat, kolk vam pijejo tele zverince, ker me namre? znanec prepri?uje v neke hudo visoke cifre Znanec te ne prepri?uje v prazno, poraba je res velika, mestna vo?nja do 17l, pod 15l v mestu nima? ?ans, na odprti vo?nji bi ga mogo?e uspel spravit na 12l, a kaj ko te vedno znova zasrbi desna noga in nehote pohodi? plin. ?e se odlo?i? za RX8 vzame? v zakup tako porabo, ?e bi delal letno 20.000 - 40.000 km bi se zagotovo odlo?u za drug avto, a z njim nebi tako u?ival kot z mojo ?rno lepotico. Citiraj
poky Napisano 17. april, 2007 Prijavi Napisano 17. april, 2007 Rado,ti si zgleda isti divjak,ko David v Mazdi 3. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
rado Napisano 17. april, 2007 Prijavi Napisano 17. april, 2007 Rado,ti si zgleda isti divjak,ko David v Mazdi 3. Sem si pa zato omislu za mestno vo?njo tole http://www.moj-album.com/album/7410374/ Je sicer 10x manj KS, a je za po mestu strup. Citiraj
poky Napisano 17. april, 2007 Prijavi Napisano 17. april, 2007 He he,dobra izbira. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
blindek Napisano 17. april, 2007 Prijavi Napisano 17. april, 2007 ?e ?e ma to 10% od RX8 je ?ist dovol za po mestu, pa ?e nima? take skrbi z parkiri??em Citiraj
Symon Napisano 17. april, 2007 Prijavi Napisano 17. april, 2007 Zdej se baje spet spla?a it k Agipu, tko da morm ?e to probat, a kdo kej tanka zadne cajte pr njih! Moje mnenje zaenkrat je ?e vedno, da je OMVjeva 100ka ?e najbolj?a izbira. Na avtu se to ne opazi ampak vsak motorist ti bo povedal to. Sodelavec je v svojo Hondo natankal 95 oktanca iz Petrola. "Moped" preprosto ni imel enakega zvoka, malo bolj je cukal itd... Zadnji? sem pa ravno tako govoril z nekom, ki je natankal na Agipu njihovo 98ko. Je rekel, da tudi nima istega zvoka in toliko mirnega teka kot na OMVjevi 100ki. Motorji imajo ?e posebej navite ma?ine in so zato bolj ob?utljive na bencin, in za moje pojme je to dovolj dober pokazatelj, da se mi tudi v avto ne spla?a tankati na lokalnem Petrolu, kot tudi ne na Agipu ampak le na OMVju. Ampak itak pravim: "Vsak po svoje, saj ?ivimo v demokrati?ni dr?avi." Citiraj
Rocky Napisano 18. april, 2007 Prijavi Napisano 18. april, 2007 glede agipa je blo pr men tkole: prej sem imel porabo cca 6.3/100km, z agipom 98 pa mi je padla na 5.6l. tko, da najbrz je neki na tem glede omv100 bi pa mogu povedat, da vsaj kar se porabe tice, pri meni ni nic manjsa, tko da ne tankam tega vec. Citiraj
madmax Napisano 18. april, 2007 Prijavi Napisano 18. april, 2007 Jaz tudi ?e pribli?no pol leta tankam samo OMV stotko in to iz enega ?isto preprostega razloga, ker imam rad svoj avto je bolj?e, bolj kvalitetno gorivo zdi se mi da je tek motorja rahlo mirnej?i in ti?ji (za to da je motor ti?ji sem prepri?an). Poraba je pa ista kot z 95, tako da glih ne verjamem kej preve? tistim ki praujo da je ni?ja poraba z 100-tko. Aja, pa pred 14imi dnevi sem imel tehni?ni..........izpu?ni plini 0,01 nevem ?e ?esa (0,3 je dovoljeno)........ni slabo za 10 let star avto Citiraj
Rocky Napisano 18. april, 2007 Prijavi Napisano 18. april, 2007 madmax, dej reskiraj enkrat in tankaj agip... Citiraj
madmax Napisano 18. april, 2007 Prijavi Napisano 18. april, 2007 madmax, dej reskiraj enkrat in tankaj agip... Verjame? al ne sem ?e probal. Na poti v slu?bo je agipova ?rpalka in sem ko je en ?as nazaj ?e bilo nekaj govora o ni?ji porabi ?el tankat tja, in kaj se je zgodilo.......ni?.........poraba ista (gorka kajla bi reku devil), tudi z petrolovim 98...........poraba ista (?e ne ?e vi?ja)..............kar je bilo skupno vsem tem razli?nim benzom da po mojem lai?nem ob?utku nikjer ni avto tako lepo deloval kot na OMVjevi stotki. Bi bilo pa fulll dobro ?e bi enkrat tole temeljito stestiral kak?en avto fokus/avtomagazin. Citiraj
Rocky Napisano 18. april, 2007 Prijavi Napisano 18. april, 2007 aha. res bi blo zanimivo vidt eno "uradno" primerjavo, ker jst ne verjamem, da je povsod enak bencin... Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 18. april, 2007 Prijavi Napisano 18. april, 2007 mislim da so ?e enkrat to testiral Citiraj
Rocky Napisano 18. april, 2007 Prijavi Napisano 18. april, 2007 bi blo fino najdt... da ne bomo v prazno pametovali Citiraj
ReDevil Napisano 18. april, 2007 Prijavi Napisano 18. april, 2007 No bom u naslednem tanku poskusu to zadev?no pa da vidmo - itak me bo najbr? prej presenetu prazn kestl in bo treba tankat kjerkol bo ?ansa! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Rocky Napisano 19. april, 2007 Prijavi Napisano 19. april, 2007 jst ti skos govorim, da mors agip probat Citiraj
suicidal Napisano 27. april, 2007 Prijavi Napisano 27. april, 2007 evo, v?eraj sem dosegel, da sem najve? kilometrov naredil z enim tankom: 732,1 km (pot. ra?. je kazal da imam ?e za 5 km bencina), tankal sem potem 61,67l na MOL-u v Logatcu. poraba je bila 8,42l/100 km. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
madmax Napisano 27. april, 2007 Prijavi Napisano 27. april, 2007 evo, v?eraj sem dosegel, da sem najve? kilometrov naredil z enim tankom: 732,1 km (pot. ra?. je kazal da imam ?e za 5 km bencina), tankal sem potem 61,67l na MOL-u v Logatcu. poraba je bila 8,42l/100 km. To ti je glede na konje in kubika?o suuuuuuper poraba Ne pa kot moj sodelavc, je kupu dizla Pe?o 406 Hdi (je ?parovn pa to...) pa ma povpre?no porabo 7,2 WTF!? aja, pa vo?nja je lepa umirjena! :ne vem: Citiraj
poky Napisano 27. april, 2007 Prijavi Napisano 27. april, 2007 Ko bi jaz mel tako porabo...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 28. april, 2007 Prijavi Napisano 28. april, 2007 Ko bi jaz mel tako porabo...... ...ko bi mel ti tak avto,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 28. april, 2007 Prijavi Napisano 28. april, 2007 ...ko bi mel ti tak avto,.. Pi?oja pa res ne bi mel.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Symon Napisano 28. april, 2007 Prijavi Napisano 28. april, 2007 No spet se malo vklapljam v temo. Ob pogostem teranju na AC preko 150 in te?ki nogi na lokalni cesti ima moja Mazda 8,2 porabe kar je ?e vedno malo v primerjavi z zimskimi gumami in starim oljem. Lahko re?em, da odkar sem menjal olje in dal letne gume, da se pozna. Aja glede tankanja na razli?nih pumpah zaradi porabe. Zdaj ne vem a se dolo?enim res tako pozna ampak sam vem da mi poraba varira od 7,5-8,2 l/100km tako da bi bila spremenjena poraba lahko posledica druga?nega tempa vo?nje. Kot sem rekel jaz tankam 100ko zato ker imam rad svoj avto, ?e pa ni drugega grem pa vseeno tankat tudi 98ko na Petrola. 95ke v Morav?ah pa res ne tankam ve? ker je bljak... Citiraj
Ploki Napisano 29. april, 2007 Prijavi Napisano 29. april, 2007 lih prsu iz bencinske (super 100 tankam) poraba 9L/100km.. 160-180 po avtoceti pa okol 4000rpm tle okol malo sem ga teral ta tank... drgac normalno ce vozim mam okoli 7-7.5. mi je prav smesno k pravijo kk je nizja poraba k po avtocesti vozis js mam pa takrat vedno visjo Citiraj
Symon Napisano 29. april, 2007 Prijavi Napisano 29. april, 2007 mi je prav smesno k pravijo kk je nizja poraba k po avtocesti vozis js mam pa takrat vedno visjo Tole mi je kar znano ja. Citiraj
komar Napisano 30. april, 2007 Prijavi Napisano 30. april, 2007 Ej v torek sem peljal do Sl. Gradca in nazaj - poraba 6,7l/100km ....ni? jasno!!!! :ne vem: ?e bo ?e naprej tako nizka poraba bom moral takoj aftek prodat.... Ni? bat, v?eraj pri 210km/h poraba 16,8.... Citiraj Papa, Tomi
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.