Alex Napisano 30. april, 2007 Prijavi Napisano 30. april, 2007 Jaz sem imel zadnji tank samo avtoceste-povpre?na poraba 6.3 l/100(vo?nja ni? kaj po predpisih--od 150-180 km/uro) Glede na mojo "te?ko nogo",kar v redu... LP Alex. Citiraj
Allyssa Napisano 1. maj, 2007 Prijavi Napisano 1. maj, 2007 damn,..js pa nikol ne prera?unavam porabe,..a je kej narobe z mano? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Allyssa Napisano 1. maj, 2007 Prijavi Napisano 1. maj, 2007 aja,..pa res no bom se 1x potrudla pa za?ela zapisvat use ?aronalnik pa ka?e porabo 6,3 al 6,4l,..sj ne vem :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
komar Napisano 1. maj, 2007 Prijavi Napisano 1. maj, 2007 no bom se 1x potrudla pa za?ela zapisvat use ?aronalnik pa ka?e porabo 6,3 al 6,4l,..sj ne vem :ne vem: Ne se trudit - ?koda ?asa... Ravnokar se vrnil iz Minimundus-a - ?arunalnik pa ka?e 9,2l/100km... Citiraj Papa, Tomi
KAALman Napisano 2. maj, 2007 Prijavi Napisano 2. maj, 2007 Ne se trudit - ?koda ?asa... Ravnokar se vrnil iz Minimundus-a - ?arunalnik pa ka?e 9,2l/100km... se bo? moral kar privadit na spremembo od prej ali ? Citiraj LP KAALman
komar Napisano 2. maj, 2007 Prijavi Napisano 2. maj, 2007 se bo? moral kar privadit na spremembo od prej ali ? Jap, pa saj nekaj takega sem itak pri?akoval - lahko bi bil ?e kak?en liter ali dva ve?, ?e bi aftek bol "letel".... Kak?en predlog (pa ne mi re?t naj ga zamenjam ) Citiraj Papa, Tomi
theBill Napisano 2. maj, 2007 Prijavi Napisano 2. maj, 2007 aja,..pa res no bom se 1x potrudla pa za?ela zapisvat use ?aronalnik pa ka?e porabo 6,3 al 6,4l,..sj ne vem :ne vem: Preve? dnarja ma?, to bo to. Moja poraba druga? na pe? zra?unana povpre?na okoli 9 l, deci manj ali ve?. Najni?ja 8,1l in najvi?ja 10,5l. Glede na porabo bi pri?akoval ve? konjev pod havbo, pa bolj?i performance... Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Marko_mx-3 Napisano 2. maj, 2007 Prijavi Napisano 2. maj, 2007 ob kak?nem stilu vo?nje pa ima? tako porabo? Citiraj
zemir Napisano 2. maj, 2007 Prijavi Napisano 2. maj, 2007 Preve? dnarja ma?, to bo to.Moja poraba druga? na pe? zra?unana povpre?na okoli 9 l, deci manj ali ve?. Najni?ja 8,1l in najvi?ja 10,5l.Glede na porabo bi pri?akoval ve? konjev pod havbo, pa bolj?i performance... Ima? pa kar veliko porabo za tako mo?.Mislim da je najbolj kriva te?a. Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
theBill Napisano 2. maj, 2007 Prijavi Napisano 2. maj, 2007 ob kak?nem stilu vo?nje pa ima? tako porabo? Stil vo?nje? Me?ano, 1/4 mestne in 3/4 izven mesta. Ni dirka?ki, je pa nadpovpre?noi hiter, kar dosti prehitevanj, AC pa okoli 150. Ga pa ne ti?im do konca, pa gas do podna, da bi glih du?o spustil. Si ne predstavljam, kaj bi blo, ?e bi en tank gas do daske ti??al Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Marko_mx-3 Napisano 3. maj, 2007 Prijavi Napisano 3. maj, 2007 ni treba cel tank ti??at, natanka? polnega in naredi? 100 km na "polno" kolikor se da in gre? ponovno tankat in toliko kot natanka? tak?na je poraba Citiraj
ReDevil Napisano 3. maj, 2007 Prijavi Napisano 3. maj, 2007 Jz pa morm it zdej en dan tankat, pa da vidm ?e je u teh dneh na relaciji tvingo kej mn ?ru kt mazdurina po mestu! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
perimund Napisano 4. maj, 2007 Prijavi Napisano 4. maj, 2007 Mene pa zanima kok kej tele mx5 1.8 kurjo ker sem men zdi da je poraba kr visoka. btw: 10,5-13,5 zaenkrat Citiraj Temno je lepO -> www.perimund.com
zemir Napisano 4. maj, 2007 Prijavi Napisano 4. maj, 2007 Mene pa zanima kok kej tele mx5 1.8 kurjo ker sem men zdi da je poraba kr visoka. btw: 10,5-13,5 zaenkrat Ima? pa kar konkretno porabo!!!Koliko konjov pa ima 1.8? Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
komar Napisano 5. maj, 2007 Prijavi Napisano 5. maj, 2007 Ima? pa kar konkretno porabo!!! Ali pa konkretno te?ko nogo? Citiraj Papa, Tomi
perimund Napisano 6. maj, 2007 Prijavi Napisano 6. maj, 2007 140ps tezko nogo Citiraj Temno je lepO -> www.perimund.com
ReDevil Napisano 6. maj, 2007 Prijavi Napisano 6. maj, 2007 Tvingl mi je kuru na relaciji LJ - Mali Lo?inj in nazaj 5,7, s tem da je bla skoz pr?gana klima in vo?nja precej mu?ka, se prav da nismo oviral nikogar! To je prava poraba, zdej ne vem kko mazdarijo na tak nivo ?eje navadt! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Boss Napisano 6. maj, 2007 Prijavi Napisano 6. maj, 2007 Tvingl mi je kuru na relaciji LJ - Mali Lo?inj in nazaj 5,7, s tem da je bla skoz pr?gana klima in vo?nja precej mu?ka, se prav da nismo oviral nikogar! To je prava poraba, zdej ne vem kko mazdarijo na tak nivo ?eje navadt! :ne vem: Ni problem, katerokoli dizelco, ?e je ve?ina vo?nje po lokalnih cestah brez veliko mestne in hitre AC vo?nje. Men je ratal pod 5 litrov na relaciji 2x zapored Lj-Hrastnik-Lj pri tem, da se nisem izogibal prehitevanj sem pa upo?teval omejitve tako, da je bila 100km/h maksimalna hitrost. Mi je pa ratal enkrat tudi pod 4 litre samo to je bilo pa "goljufanje" in vo?nja iz LJ za ?leparjem do Bre?ic. Taka vo?nja ni za nikamor samo takrat sem bil prisiljen, ker mi je ena guma naredila bulo in sem ?el po?asi ter previdno k La?i?u po nove gume. Imam pa "rekord" na tank 5,85litrov/100km. Citiraj
ReDevil Napisano 6. maj, 2007 Prijavi Napisano 6. maj, 2007 Boss, ja tistga tvojga golfanja se spomnem! Cev tank 5,85 to je Sam fora je k tvingl ni dizl, no pa max hitrost k jo je kazu tekom vo?nje je bla po klancu dol 191, realno pa mislm da 179! Skratka voz me je navdu?u, predvsm pa to da je bla vrjetnost da mi kej guzne mogo?e 1 %, glede na to da je prakti?no nov, z mazdurino pa pitaj boga kva bi se mi vse umes dogajal, dokler jo ?e nimam preve? stestirane! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Boss Napisano 6. maj, 2007 Prijavi Napisano 6. maj, 2007 Saj tist skret** od moje drage tud kuri okrog 6,5 litrov/100km. Predvidevam, da ima Twingi? isti motor 1.2 (60KM) in tehta manj kot 900kil (cca 600kil manj kot Mazda 6 ), kar potem res prinese tak?no porabo. ** Renault 5 Citiraj
Alex Napisano 6. maj, 2007 Prijavi Napisano 6. maj, 2007 Kon?mo sem nekako "sku?u" vo?njo z dieslom Prej,na za?etku sem jo vozu kot benzinarja in valjda mi je pila moja M6- too much. Zdaj to nekako ?altam pri ni?jih obratih in pritiskam imalo ne?nej?e na plin in mi jo je ?e uspelo zmanj?ati(porabo)na okoli 7.1 po mestu. LP Alex. Citiraj
323F Mate Napisano 7. maj, 2007 Prijavi Napisano 7. maj, 2007 Poskusi ?e brez olja. Nekaj ?asa bo poraba ?e nekoliko manj?a, potem pa bo padla na nulo. LOL! No dosegel sem ?e en rekord. 666km s 43,54 litri kar znese povpre?no 6.53l/100km.?tevilo km je prav "vra?je" visoko. Bencin je bil Super 100 od OMVja. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 7. maj, 2007 Prijavi Napisano 7. maj, 2007 Jaz pa sem v 4 dnevih na dopustu naredil 1000 kilometrov in sem imel povpre?no porabo 4.63 litra/100km. Povpre?na hitrost pa je bil tam okrog 80 km/h, nekaj kolon, nekaj avtoceste. Aja pa nisem bi z dizlom. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
zemir Napisano 7. maj, 2007 Prijavi Napisano 7. maj, 2007 Jaz pa sem v 4 dnevih na dopustu naredil 1000 kilometrov in sem imel povpre?no porabo 4.63 litra/100km.Povpre?na hitrost pa je bil tam okrog 80 km/h, nekaj kolon, nekaj avtoceste. Aja pa nisem bi z dizlom. S ?em si pa bil? Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.