Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ja sej tko da ne vem kva pol "zelenci" z 1.5 ma?inko tok pokurjo, BG rulz! :danzoman::ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Evo, moja trenutna (beri zadnja izra?unana) poraba - 10,4 l .... Objavljena slika

Papa, Tomi
Napisano

Evo, moja trenutna (beri zadnja izra?unana) poraba - 10,4 l .... Objavljena slika

Ha,ha kje je tvoj dizela?.. :P:hohoho:

Napisano

Ha,ha kje je tvoj dizela?.. :P:hohoho:

Pri sosedu - vsako jutro in ve?er in tudi vmes vidim moj biv?i DieselPower ... :danzoman:

Pa saj meni se zdi poraba 10l za moj aftek ?isto OK (glede na stil vo?nje)... :policaj:

Papa, Tomi
Napisano

Pri sosedu - vsako jutro in ve?er in tudi vmes vidim moj biv?i DieselPower ... :danzoman:

Pa saj meni se zdi poraba 10l za moj aftek ?isto OK (glede na stil vo?nje)... :policaj:

Sej tudi jaz vozim bolj s te?ko nogo :policaj: ,pa ne grem ?ez 8,5 l (po mestu). :harhar::bravo:

Napisano

Sej tudi jaz vozim bolj s te?ko nogo :policaj: ,pa ne grem ?ez 8,5 l (po mestu). :harhar::bravo:

Hvala, da si me spomnil :hudicek: pa pri meni je tudi skorej sama mestna vo?na (ali pa Ac - tam pa itak ?e ve? ?ere pri 180 +) :pepsi:

Papa, Tomi
Napisano

Hvala, da si me spomnil :hudicek: pa pri meni je tudi skorej sama mestna vo?na (ali pa Ac - tam pa itak ?e ve? ?ere pri 180 +) :pepsi:

Treba bit frajer po mestu z takim lepim aftekom sramezljiv:bravo:

Napisano

Treba bit frajer po mestu z takim lepim aftekom sramezljiv:bravo:

Ni? razumem - ?e pa nimam zatemnjenih ?ip ... :hohoho::hohoho::hohoho::jupiii:

Papa, Tomi
Napisano

Kaj mate to ene ?udne porabe pri ?estici? Moja vo?nja je kombinirana (mesto/relacija), pije mi nekaj malega ?ez 8 litrov pa se niti slu?ajno ne vozim kot penzionist (140-150 km/h po avtocesti). :policaj:

12360_1.png
Napisano

Kaj mate to ene ?udne porabe pri ?estici? Moja vo?nja je kombinirana (mesto/relacija), pije mi nekaj malega ?ez 8 litrov pa se niti slu?ajno ne vozim kot penzionist (140-150 km/h po avtocesti). :policaj:

Pri 140 ali pa pri 180+ je velika razlika v porabi ... :bravo:

Papa, Tomi
Napisano

ze med 140 in 160 je velika razlika, kaj sele 140 in 180

upor zraka raste s kvadratom hitrosti....

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Skupn imenvauc vm je torej da preve? ti?ite, sej vas bo :policaj: , no jz pa bom raj? kr tih glede tega! sramezljivB)

Dobrodo?li na forumu!

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Zdravo !

Imam mazdo 6 135TE disel, porabo sem imel prej?en kesel 4,9l/100km, z keslom naredim ve? kot 1000km. Vozim se ve?inoma relacija ?alec - Velenje - Celje,..

Gume so original.

LP Lumpek :ouje:

Napisano

Pozdravljen Lumpek

Ti ?isto verjamem saj je to ena bolj idealnih relacij za nizko porabo saj je tam povpre?na hitrost 80km/h (najbolj idealna za nizko porabo), brez veliko ustavljanja in ni? AC, ki po?teno dviguje porabo.

Zadnji? sem se peljal iz Velenjskega Interspara proti ?alcu in sem na Golfu 1.9TDI nameril porabo na tej relaciji 3,6l/100km po BC-ju... ker zadeva la?e za cca 7 deci je to ?e vedno zelo lepih 4,3litre na 100km. :D

33112_1.png

Napisano

Zdravo !

Na?eloma ni to trenutna poraba, vmes se peljam tudi po avtocesti relacija Arja Vas, Celje, kdaj pa kdaj zaidem na primorsko, kar je pretezno avtocesta, in ?e vedno naredim 1000km z kesnlom, predvidevam, pa da bi jih lahko naredil kamot 1100 ?ene 1200 :)

No samo moje mnenje sem dodal.

LP Lumpek

Napisano

Zdravo !

Na?eloma ni to trenutna poraba, vmes se peljam tudi po avtocesti relacija Arja Vas, Celje, kdaj pa kdaj zaidem na primorsko, kar je pretezno avtocesta, in ?e vedno naredim 1000km z kesnlom, predvidevam, pa da bi jih lahko naredil kamot 1100 ?ene 1200 :)

No samo moje mnenje sem dodal.

LP Lumpek

ce peljes 80 ves cas (ce se ti ljubi) pol pa mogoce res

drugace pa z normalnim tempom ni sans da naredim 1000 z enim tankom (men se lucka prizge v najboljsem primeru pri 750-800km)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

ce peljes 80 ves cas (ce se ti ljubi) pol pa mogoce res

drugace pa z normalnim tempom ni sans da naredim 1000 z enim tankom (men se lucka prizge v najboljsem primeru pri 750-800km)

Meni tudi priblji?no tako.

Kako bi jaz prevozu 1000 km in ve? mi pa res ni jasno! :whatever:

Edino,da grem kot "noni?i".Pol pa se ?e raje vozim s kolesom. :P:hohoho:

Napisano

Dobr se vozte, ste orng ?parovni, var?ni in ekonomi?ni ter gospodarni! :D:hohoho:

Jz pa zdej k sm duhca spet dubu pod svojo jurisdikcijo, pr?akujm porabo med 15 in 17, no sicer pa bomo ?e ?ez k?n dan vidl kok to?no! :ne vem: :D

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Zadnja meritev:

255km z 23,7L = 9,3L :ouje:

Pa s tem, da ga ?e vedno zelooooooo rad prtiskam :danzoman:

V homologacijskem listu pi?e me?ana poraba 8,1L - ta bo pa mal te?ka, bom vidu ko se umirim :whatever:

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

Makaki, mam tstaro MX5, kot je v predstavitvi ?lanov, sam zdej je bla u popravilu in je ful cajta na mestu laufala, pa ti??alo se jo je pol (kao testiranje) itd. tko da poraba temu primerna sledi! :D

@Si?i, mi je pa Blindek povedu, d sm zgubu stavo glede RX8ke! <_<:P

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

@Si?i, mi je pa Blindek povedu, d sm zgubu stavo glede RX8ke! <_<:P

:danzoman:

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Skrivnost dolgega, srečnega zakona je v modrem življenju. Moja žena in jaz 2x na teden najdeva čas, da GREVA NA VEČERJO S SVEČAMI, GLASBO IN PLESOM. Jaz v torek, ona pa v četrtek…
    • Itak, da se pretirava in forsira dinozavre. Pa nimajo za burek po specifikacijah in moči.
    • Srečko si.... 👍😉 Že imaš 200kkm.🤔
    • Se strinjam. Kamorkoli pridejo, se streljajo. Človek dobi celo občutek, da prav iščejo, kje bi se streljali. Tako so, na primer, na Kitajskem leta 1941 postavili ameriško bazo, kjer so imeli 60 letal P-40, s katerimi so rešili Kitajsko pred Japonsko invazijo in branili edino še preostalo oskrbovalno pot preko Burme, ki je oskrbovala Kitajsko vojsko. Enota se je imenovala Leteči Tigri oz. Flying Tigers, čeprav so vsi imeli na nosu narisane zobe morskih psov.    Ravno tako so Američani prikolovratili v Evropo, da jo rešijo pred Evropejcem, ki je sedel pod orlom s svastiko...   Res so judo bojeviti ti Američani. Za razliko od njih Rusi niso tako bojeviti. Oni imajo, recimo, podmornico K329 Belgorod, ki je ena največjih na svetu. Ta podmornica je narejena tako, da ima spodaj lahko pripeto drugo, diverzantsko, podmornico, s katero se lahko potapljajo globje in uničujejo objekte pod vodo, kot so plinovodi, optični kabli, električni kabli, stacionarni pasivni sonarji in podobno... Ima pa tudi šest jedrskih torpedov, s katerimi bi lahko uničevala pristaniška mesta z jedrskimi cunamiji... Ampak to je bolj ali manj pretekla zgodovina, o kateri se v šoli najbrž ne učijo...   Ja, Amerika je agresor. Resnici na ljubo so tudi Rusi. Razlika je samo ta, da so "Rusi" agresivni do "svojega" naroda - zato pa jih veliko beži od tam. Nisem še slišal, da bi kdo iz Aljaske plaval v Daljnovzhodno federalno okrožje. V drugo smer je bilo pa več poskusov in tudi nekaj uspehov... Pa tudi drugod je bilo precej bežanja. In zadnjih nekaj desetletij od njih bežijo cele države. Ampak, glej, ne moreš nekoga prisiliti, da bo s teboj. In tu imajo Rusi malo težav...
    • Živim ob glavni cesti   Letno naberem ene 3 žaklje povratne embalaže smeti, ko folk meče to čez okno   In fora je, da pri sosedih tega ni, ker zbiralci vidijo plastenko, jo poberejo in odnesejo na reciklažo   Tudi jaz pri sosedih v kempu zbiram embalažo in ko grem v nabavo odnesem tisto vrečo, 5 eur pa 5 eur lej   Imam tudi dober občutek, da vem, da bo šlo ziher v reciklažo
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.