KAALman Napisano 4. september, 2007 Prijavi Napisano 4. september, 2007 Kolk ?e tebi dizel pije?? saj vem, da bo? tole razumel kot provokacijo.. ampak tebi je RX-8 na za?etku tudi 8-10 pil... vem pa, da s 140KM avtom ki tehta 1.5 tone delno nalo?en, mora? vozit kot po jajcih, da dose?e? 7.4 litre... tehnologija gor ali dol... skratka... nisem kupiul dizla samo zaradi porabe ! Citiraj LP KAALman
Boss Napisano 4. september, 2007 Prijavi Napisano 4. september, 2007 saj vem, da bo? tole razumel kot provokacijo.. ampak tebi je RX-8 na za?etku tudi 8-10 pil... vem pa, da s 140KM avtom ki tehta 1.5 tone delno nalo?en, mora? vozit kot po jajcih, da dose?e? 7.4 litre... tehnologija gor ali dol... skratka... nisem kupiul dizla samo zaradi porabe ! ... ampak, da ga lahko tudi stisne? pa ne bo denarnica trpela a imam prav? Citiraj
poky Napisano 4. september, 2007 Prijavi Napisano 4. september, 2007 saj vem, da bo? tole razumel kot provokacijo.. ampak tebi je RX-8 na za?etku tudi 8-10 pil... Ni provokacija,samo nikoli nisn reko,da mi je RX8 ?rla 8-10 litrov..... Vedno sn govoril o porabi med 11.5 in 12.5 litrov. vem pa, da s 140KM avtom ki tehta 1.5 tone delno nalo?en, mora? vozit kot po jajcih, da dose?e? 7.4 litre... To pa ni res,zagotovo lahko doka?em,?e bo? le dovolj vztrajen,da se bo? kake 2-3 tedne skoz z mano vozo okoli. Je pa res,da je tudi mene poraba pozitivno presenetla.Sploh,ko sn pri?o z morja in ?e takrat mel "samo" 8.4 l porabe,pa skozi v bistvu AC in nalo?en avto do fula. Pa da ne bo? ki mislo,da sn pol?ji ?ofer. Vpra?aj Bobija kolko smo peljali v soboto v Celje. Aja,pa da te popravim-147 KM ma avtek. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
jstdoma Napisano 4. september, 2007 Prijavi Napisano 4. september, 2007 No pa ?e podatki od moje - zgleda da edine - Mazde 4WD (2.0 bencin): Od 8,5 do 9,5 l/100km (pa je kar precej vo?nje po hribih in makedamu!) Sm mislu da bo huj?, pa sm kar zadovoln! Citiraj
Boss Napisano 5. september, 2007 Prijavi Napisano 5. september, 2007 No pa ?e podatki od moje - zgleda da edine - Mazde 4WD (2.0 bencin): Od 8,5 do 9,5 l/100km (pa je kar precej vo?nje po hribih in makedamu!)Sm mislu da bo huj?, pa sm kar zadovoln! tole je ?isto v redu poraba glede na tip avta (4x4) - lahko si res zadovoljen Citiraj
theBill Napisano 5. september, 2007 Prijavi Napisano 5. september, 2007 A pol sam men pije kot kamela - kombinirana vo?nja se giblje okoli 9l/100 km Pol se pa peljem (z OMW-jevo Super 100 ) ni? kaj ne?no iz Ljubljane do Tolmina, ?ez Vr?i? in nazaj do Ljubljane, pa mi pije 8,1l/100km Najni?ja poraba je pa bila, ko sem s surfom peljal do Pule in nazaj, po AC 110km/h - 8,1 l/100km Samo mesto in vkloplena klima.....dizastr. Poraba ?ez 10l, tam okoli 10,5 l/100km najve? Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Boss Napisano 5. september, 2007 Prijavi Napisano 5. september, 2007 A pol sam men pije kot kamela - kombinirana vo?nja se giblje okoli 9l/100 km Pol se pa peljem (z OMW-jevo Super 100 ) ni? kaj ne?no iz Ljubljane do Tolmina, ?ez Vr?i? in nazaj do Ljubljane, pa mi pije 8,1l/100km Po?asna pospe?evanja povzro?ajo vi?jo porabo. Do ?eljene hitrosti je treba pospe?iti odlo?no a brez pretiravanje potem pa s stalnim gasom voziti v tej prestavi pa bo? imel najbolj ugodno porabo na taki relaciji. Najni?ja poraba je pa bila, ko sem s surfom peljal do Pule in nazaj, po AC 110km/h - 8,1 l/100km Glede da surf poganja veter bi morala biti poraba ni? Citiraj
theBill Napisano 5. september, 2007 Prijavi Napisano 5. september, 2007 Glede da surf poganja veter bi morala biti poraba ni? Ja, ?e bi surf "letel" 110 km/h bi blo tut fajn... Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Boss Napisano 5. september, 2007 Prijavi Napisano 5. september, 2007 Ja, ?e bi surf "letel" 110 km/h bi blo tut fajn... saj res kolk je ?e rekord, po moje tam nekje 70-80km/h :ne vem: Citiraj
theBill Napisano 5. september, 2007 Prijavi Napisano 5. september, 2007 Danes ?el tankat in na pe? izra?unal porabo - 8,8 l/100km. Kar je v bistvu nizko povpre?je moje "kamele" .Jo? ima nade... Surf rekord - pojma nimam. Moj je tolk, da je ratal neopren suh in mi je bilo ?e po?teno vro?e, zato sem se na enmu obratu sam v vodo fliknu... Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
nisde Napisano 5. september, 2007 Prijavi Napisano 5. september, 2007 Moj zadn tank 8.7L/100. Gume so ble 205/50-15. Bomo vidl kak?na bo zdj z 13 colskimi valarji poraba. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 5. september, 2007 Prijavi Napisano 5. september, 2007 Hmmm,ki je zaj Kaalman?? Me je najprej izzval,pol pa spizdo...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 5. september, 2007 Prijavi Napisano 5. september, 2007 poky face it...vozis k penzic dej komarju tvojo 6-ko ti bo pokazal realno porabo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 5. september, 2007 Prijavi Napisano 5. september, 2007 Realna poraba njegove 6ke je ve?ja,kot pri moji. Sploh,ker ma Komar ve?ji del mestno vo?njo,jaz pa ve?ji del primestno. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
YavarYe X6V6 Napisano 6. september, 2007 Prijavi Napisano 6. september, 2007 A pol sam men pije kot kamela - kombinirana vo?nja se giblje okoli 9l/100 km Pol se pa peljem (z OMW-jevo Super 100 ) ni? kaj ne?no iz Ljubljane do Tolmina, ?ez Vr?i? in nazaj do Ljubljane, pa mi pije 8,1l/100km Najni?ja poraba je pa bila, ko sem s surfom peljal do Pule in nazaj, po AC 110km/h - 8,1 l/100km Samo mesto in vkloplena klima.....dizastr. Poraba ?ez 10l, tam okoli 10,5 l/100km najve? ?e bi imal 2.0 motor, bi bil s porabo na istem, samo ve? "rezerve" bi imel, je pa jeba ker je registracija tuma?.Kdo pravi da ni razlike maed 100 in 95 oktani ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 6. september, 2007 Prijavi Napisano 6. september, 2007 Prepvejo naj dizle, tako kot so Wankle. Nepo?tena konkurenca, pa ?e preve? onesna?ujejo napram bencinarjem. OK dost oddtopica. Citiraj
LabiGT Napisano 6. september, 2007 Prijavi Napisano 6. september, 2007 pa ?e preve? onesna?ujejo napram bencinarjem. to pa niti priblizno ni res...vsen rajs mam benz motorje, to je dejstvo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 6. september, 2007 Prijavi Napisano 6. september, 2007 to pa niti priblizno ni res...vsen rajs mam benz motorje, to je dejstvo na?eloma jaz tudi, ?e je turbo, recimo s vsaj ene 140KM pa cca 300Nm navora pa da kuri 6 litrov in pol. Verjetno bi ?lo s kak?nim hibridom ... hmm me zanima kako bi zgledal diesel hibrid 140 konjev pa 4 litre porabe. Saj vem, da spet te?im s porabo ampak jebat ga stro?ek goriva skoraj 200? na mesec pa? le ni zanemarljiv. Citiraj
LabiGT Napisano 6. september, 2007 Prijavi Napisano 6. september, 2007 boss recimo tale novi od vw 1.8turbo (166konjev), sem gledal test na auto bild in so dosegli porabo 7.6 ali pa 1.4T 122konjev tudi okoli 7 poraba....to je kar ok poraba za benz stroje... pa medpospeski so bli res dobri, tko da je se upanje za benz motorje Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 6. september, 2007 Prijavi Napisano 6. september, 2007 boss recimo tale novi od vw 1.8turbo (166konjev), sem gledal test na auto bild in so dosegli porabo 7.6ali pa 1.4T 122konjev tudi okoli 7 poraba....to je kar ok poraba za benz stroje...pa medpospeski so bli res dobri, tko da je se upanje za benz motorje To mi deli. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 6. september, 2007 Prijavi Napisano 6. september, 2007 boss recimo tale novi od vw 1.8turbo (166konjev), sem gledal test na auto bild in so dosegli porabo 7.6ali pa 1.4T 122konjev tudi okoli 7 poraba....to je kar ok poraba za benz stroje...pa medpospeski so bli res dobri, tko da je se upanje za benz motorje Tole sicer zveni super. Bi bilo pa dobro, da bi naredili kak?en primerjalni test ob enakih pogojih - se pravi ista razdalja na isti cesti pa da vidimo primerjavo. Men je z 1.8 116KM Clarusom ratal tudi en tank prevozit s 6,8 litra/100km. Samo to je bila relacija kjer je bila max hitrost 110km/h tako, da je zelo pomembno kako je testirano. Isti avto ma lahko enkrat porabo 7 litrov na relaciji, drugi? pa 10 v mestu. Da vidmo tega heroja, ki bo to naredil in postavil v vrsto benciinarja, turbobencinarja, turbodiesla in hibrida pa da vidimo primerjavo najperej v vo?nji po mestu potem medmestno relacijo in na koncu malo hitreje (cc 140-150km/h) po AC. Citiraj
kap77 Napisano 6. september, 2007 Prijavi Napisano 6. september, 2007 zdravim priatelia pisem Zo Slovenska, rozumie mi niekto ???? Citiraj
LabiGT Napisano 6. september, 2007 Prijavi Napisano 6. september, 2007 vse razumemo ti samo pisi Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Marko_mx-3 Napisano 6. september, 2007 Prijavi Napisano 6. september, 2007 zdravo, nekaj razumemo Citiraj
kap77 Napisano 6. september, 2007 Prijavi Napisano 6. september, 2007 na Slovensku predavam auta mam autobazar, prosim kontakt na internetovu stranku predaj aut v Slovinsku . Dakujem :ne vem: Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.