LabiGT Napisano 26. september, 2007 Prijavi Napisano 26. september, 2007 priznaj, da ti je marko vgradil stikalo namest tistega pedala...in imas samo on pa off Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
komar Napisano 26. september, 2007 Prijavi Napisano 26. september, 2007 priznaj, da ti je marko vgradil stikalo namest tistega pedala...in imas samo on pa off Malo se zatika v smeri proti OFF Citiraj Papa, Tomi
poky Napisano 26. september, 2007 Prijavi Napisano 26. september, 2007 Juhuuu - zadnji rezervoar poraba ..... 12,8 l .... Pa ti res nisi normaln glede tega........... :ne vem: Ma ne morem verjet.....res no.... :ne vem: Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Alex Napisano 26. september, 2007 Prijavi Napisano 26. september, 2007 Pa ti res nisi normaln glede tega........... :ne vem: Ma ne morem verjet.....res no.... :ne vem: Ja,?e pa komarja videvate samo na semaforju ---ko stoji na rde?i lu?i. Citiraj
BOJČ Napisano 26. september, 2007 Prijavi Napisano 26. september, 2007 A mi lahko prosim kdo razlo?i, zakaj imam zadnje 2 tanka porabo po BC med 7,3 in 7,5l, ponavadi je pa okoli 6,4. Vo?nja pa je po istih cestah in enaka :ne vem: Tankam pa ves ?as na Petrolu. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 26. september, 2007 Prijavi Napisano 26. september, 2007 Preve? ti vozi? kake beybe zraven ve?......to pa je vse dodatna te?a. Joke,odvisno tudi od bencina. Samo meni je nazadnje BC kazal povpre?no porabo za 0.28 manj,kot pa sn sam zra?unal. Prej?ni? pa za 0.3 ve?,tak da....... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 26. september, 2007 Prijavi Napisano 26. september, 2007 Preve? ti vozi? kake beybe zraven ve?......to pa je vse dodatna te?a. Joke,odvisno tudi od bencina. Samo meni je nazadnje BC kazal povpre?no porabo za 0.28 manj,kot pa sn sam zra?unal. Prej?ni? pa za 0.3 ve?,tak da....... Ja, saj to z razliko med realno porabo in tistim kar ka?e BC poznam, ampak jaz imam sedaj problem, da BC ka?e toliko ve?jo porabo. Bom moral prekontrolirati ?e realno in potem bo jasno ali je kaj z BC ali je kak?na napaka kje na avtu... :ne vem: Beybe pa vozim ja Vsak dan greva gor in dol z eno hudo blondinko Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 26. september, 2007 Prijavi Napisano 26. september, 2007 Vsak dan greva gor in dol z eno hudo blondinko Si ziher,da je blond? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 26. september, 2007 Prijavi Napisano 26. september, 2007 Si ziher,da je blond? Ja danes zjutraj je ?e bla, ?e se je pa vmes kaj pobarvala bom pa popoldne videl Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 26. september, 2007 Prijavi Napisano 26. september, 2007 Se napisal sn zato,da vidim ?e res gleda? na cesto ali na sopotnico..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 26. september, 2007 Prijavi Napisano 26. september, 2007 Se napisal sn zato,da vidim ?e res gleda? na cesto ali na sopotnico..... Moje u?ke so povsod Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 26. september, 2007 Prijavi Napisano 26. september, 2007 ni vidt, druga? bi vedu da sm ?e skor en tedn rjava Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
komar Napisano 26. september, 2007 Prijavi Napisano 26. september, 2007 ni vidt, druga? bi vedu da sm ?e skor en tedn rjava Pa ti res nisi normaln glede tega........... :ne vem: Ma ne morem verjet.....res no.... :ne vem: Hvala, hvala, samo nisi ne prvi in ne zadnji, ki tako misli - hehehehe.... Citiraj Papa, Tomi
poky Napisano 26. september, 2007 Prijavi Napisano 26. september, 2007 Hvala, hvala, samo nisi ne prvi in ne zadnji, ki tako misli - hehehehe.... Ne me narobe razumet...... To je blo mi?ljeno samo glede porabe. Ker se mi zdi res nemogo?e..... :ne vem: Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 26. september, 2007 Prijavi Napisano 26. september, 2007 zakaj nemogoce? lazje je dosec tako porabo kot pa 7-8 (vsaj zame ) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 26. september, 2007 Prijavi Napisano 26. september, 2007 Ma ti si isti extremist...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 26. september, 2007 Prijavi Napisano 26. september, 2007 Ma ti si isti extremist...... sej si ti tud,..sam v drugo smer Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 26. september, 2007 Prijavi Napisano 26. september, 2007 ni vidt, druga? bi vedu da sm ?e skor en tedn rjava No sedaj ima? pa popoln dokaz, da mo?ki na ?enski vidimo tudi ?e kaj drugega kot le frizuro Btw, barva je krasna Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 26. september, 2007 Prijavi Napisano 26. september, 2007 sej si ti tud,..sam v drugo smer Ma nemoj?? Btw, barva je krasna Kaka barva ?e Boj??? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 26. september, 2007 Prijavi Napisano 26. september, 2007 Ma nemoj?? Kaka barva ?e Boj??? Rjava Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 26. september, 2007 Prijavi Napisano 26. september, 2007 A nisi reko,da vozi? blondinko zraven?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 26. september, 2007 Prijavi Napisano 26. september, 2007 A nisi reko,da vozi? blondinko zraven?? Ja sej jo, kdo pa govori samo o eni? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 26. september, 2007 Prijavi Napisano 26. september, 2007 Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 26. september, 2007 Prijavi Napisano 26. september, 2007 Ko prebiram tele porabe mi je kapnila ideja, da bi odprl: "Bossova ?ola var(?)ne vo?nje" Citiraj
BOJČ Napisano 26. september, 2007 Prijavi Napisano 26. september, 2007 Ko prebiram tele porabe mi je kapnila ideja, da bi odprl: "Bossova ?ola var(?)ne vo?nje" V vsakem primeru bo 1. pravilo: "Nikoli, nikakor in v nobenem primeru ne pelji zraven sebe ?enske" Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.