Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Od nekega mehanika sem izvedel,da se mazdini 1.6 motorji (tip:B6) l. 2001 razlikujejo... :blink:

"Baje da se eni vrtijo v eno,drugi v drugo stran!?!? :huh: Kaj takega sem prvi? sli?al...

Je to mo?no??? :ne vem:

TomBlaster

Napisano
  je tomblaster napisal:

Od nekega mehanika sem izvedel,da se mazdini 1.6 motorji (tip:B6) l. 2001 razlikujejo... :blink:

"Baje da se eni vrtijo v eno,drugi v drugo stran!?!? :huh: Kaj takega sem prvi? sli?al...

Pomoje je to kot reklama za tisto zavarovanico ko re?e model " a vi mene malo ...."

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

uni motorji, kjer je volan na levi se vrtijo v levo, tam kjer je pa volan na desno pa se vrtijo v desno - a ni to logi?no :blush:

:hohoho:

33112_1.png

Napisano
  je tomblaster napisal:

mogo?e ?e na akomulatorju zamenjas + pa - :)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
  je tomblaster napisal:

Ni mozno. Drzi se cimbolj stran od tega mehanika. Ce rabis kaksnega specializiranega za Mazde ti ga lahko priporocim.

Napisano
  je mazda_mx napisal:

Ni mozno. Drzi se cimbolj stran od tega mehanika. Ce rabis kaksnega specializiranega za Mazde ti ga lahko priporocim.

To bi pa lepo prosil-okolica dolenjske ali ljubljane!? :)

je Boss napisal:

uni motorji, kjer je volan na levi se vrtijo v levo, tam kjer je pa volan na desno pa se vrtijo v desno - a ni to logi?no :blush:

:hohoho:

Ne,to mi glih ni logi?no... Mislim da nima veze na kateri strani je volan!? :)

TomBlaster

Napisano

mislim da je blo sarkasti?no :D

ugl ja menjaj mehanika!

japonci so ?udni samo toliko pa spet ne! :D

Od nekdaj lep? so Miate slovele,

a lep?e od moje bil? ni nobene.
15195ad9.gif

Napisano
  je mazda_mx napisal:

No mene zanima, ?e mi lahko kakega priporo?i?. V radiju 20 km od Celja najraje.

Turbinca ma?inca, gremo na vinca!

Napisano
  je Symon napisal:

To bo ja. Najbr? ko pre?alta? rikverc se motor od MX-5 za?ne vrteti nazaj. ?zmeden?

Kako? A se ne? :ne vem:

:harhar:

33112_1.png

Napisano

Kar se motorjev ti?e, se mi zdi mal ?koda, da ne obstaja ?e opcija z Wankl motorjem (dobrih 200KM recimo), pol pa bi bil to res "joy machine"! :ljubezen::bravo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.