sportman333 Napisano 17. februar, 2023 Prijavi Napisano 17. februar, 2023 za @Slivkaje tole prava mašina, samo nekako jo je treba uvoziti v EU "nice%clean" okolje https://automobiles.honda.com/ridgeline 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 17. februar, 2023 Prijavi Napisano 17. februar, 2023 V službi vozim 150 kjnskega kokodaka, DSG 7 stopenjski - menjalnik dela zelo dobro pa tudi kojnov/navora za v klanec je zadosti. Pri 7 sedežih ne vem koliko prostorem prtljažnik je, je pa kabina zelo prostorna. 190 kojnov je zadosti tudi za prikolico. Na avtonetu prodajajo rabljene 7 sedežne 4x4 DSG 190 kojn za 24 jurjev 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano 17. februar, 2023 Prijavi Napisano 17. februar, 2023 pred 8 urami je Mraušk Mčk napisal: za 16 jurjev 7sedežnik: /en/assets/img/logo_og.jpg New LADA Largus sw. Family, beloved, roomy LADA Largus has become even more convenient - The official LADA website WWW.LADA.RU With places for kissing S prostori za poljubljanje!!! (ene parkrat poljubiš mašino da vžge) Super! Mi poveš, v katerem salonu jo lahko pogledam? Dokler je Lada sodelovala z Reno, je imela licenco za Dacio Logan. Ne vem, če zdaj še delajo te Lade... Itak pa ni pravi motor noter... Pa tudi 4x4 pogona ni... Citiraj
NevLado Napisano 17. februar, 2023 Prijavi Napisano 17. februar, 2023 Fiat Doblo , letnik:2023,24345 EUR :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Fiat Doblo , letnik:2023,24345 EUR :: www.Avto.net :: Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 17. februar, 2023 Prijavi Napisano 17. februar, 2023 pred 1 uro je Slivka napisal: Super! Mi poveš, v katerem salonu jo lahko pogledam? Ok, mal sem se hecal Ampak resno. Če bi jaz rabil res prostoren avto, pa da še ni kombi, potem zagotovo škoda kokodak. Pa ne zato ker imam tudi sedaj škodo pa da navijam za to znamko, pač pa volumen kabine kokodaka je res velik. Sicer ga zagotovo nesejo razni minivani ki so bili v osnovi narejeni za europalete prevažat, ampak ne vem koliko jih je 4x4. 2litra dizel je pa must have za v klance in vleko prikolice. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
SpEkTr Napisano 18. februar, 2023 Prijavi Napisano 18. februar, 2023 Jaz bi namesto kodiaka vzel tarracota. Citiraj
FuManchu Napisano 18. februar, 2023 Prijavi Napisano 18. februar, 2023 Jaz pa bi tega vzel in nič drugega. Ford Galaxy 2.0 TDCi 132 kW AWD Titanium Powershift, letnik:2018,24900 EUR :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Ford Galaxy 2.0 TDCi 132 kW AWD Titanium Powershift, letnik:2018,24900 EUR ::... 3 Citiraj
SpEkTr Napisano 18. februar, 2023 Prijavi Napisano 18. februar, 2023 Sam powershift ni ravno na dobrem glasu? 2 Citiraj
dvorjan Napisano 18. februar, 2023 Prijavi Napisano 18. februar, 2023 pred 24 minutami je SpEkTr napisal: Sam powershift ni ravno na dobrem glasu? Bo @scania razložil, kaka jajca od menjalnika so to. 😃 1 Citiraj
FuManchu Napisano 18. februar, 2023 Prijavi Napisano 18. februar, 2023 pred 34 minutami je SpEkTr napisal: Sam powershift ni ravno na dobrem glasu? Seveda ne, ko narod ne dela rednih servisov. Citiraj
Shrek Napisano 18. februar, 2023 Prijavi Napisano 18. februar, 2023 Alo... Slavko išče avto. 1 1 Citiraj
dvorjan Napisano 18. februar, 2023 Prijavi Napisano 18. februar, 2023 pred 7 minutami je Shrek napisal: Alo... Slavko išče avto. Ja, ampak glede na vse našteto, bo moral zelo verjetno izbrati potniški kombi. 1 1 Citiraj
Shrek Napisano 18. februar, 2023 Prijavi Napisano 18. februar, 2023 Letelo je na forda, škodo in še eno gajbico... 1 Citiraj
FuManchu Napisano 18. februar, 2023 Prijavi Napisano 18. februar, 2023 pred 12 minutami je Shrek napisal: Letelo je na forda, škodo in še eno gajbico... Saj sedaj vozi preznačkanega Forda kesonarja 😄 Citiraj
Jest Napisano 18. februar, 2023 Prijavi Napisano 18. februar, 2023 pred 39 minutami je FuManchu napisal: Saj sedaj vozi preznačkanega Forda kesonarja 😄 Samo on kolikor vem, ne isce zamenjavo za tega kesonarja... ampak za Mazdo5 ... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Mraušk Mčk Napisano 18. februar, 2023 Prijavi Napisano 18. februar, 2023 Slivka išče zamenjavo za izumrlo vrsto. Karkoli bo našel, bo samo bolj ali manj približek. Če bo imel srečo. Kaj čemo, živimo v svobodi (tržno gospodarstvo pa te fore) in imamo to srečo da nam drugi povedo, kaj potrebujemo. 2 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano 18. februar, 2023 Prijavi Napisano 18. februar, 2023 Če bo še dolgo iskal bo lahko dobil še samo elektrikarja...😁🤣 4 Citiraj
FuManchu Napisano 18. februar, 2023 Prijavi Napisano 18. februar, 2023 pred 39 minutami je Jest napisal: Samo on kolikor vem, ne isce zamenjavo za tega kesonarja... ampak za Mazdo5 ... Vem. Zato pišem, ker se brani forda menda Citiraj
Slivka Napisano 18. februar, 2023 Prijavi Napisano 18. februar, 2023 Lahko se je vam iz bedaka norca delat! 1 Citiraj
Bini Napisano 18. februar, 2023 Prijavi Napisano 18. februar, 2023 pred 2 urama je Bini napisal: Če bo še dolgo iskal bo lahko dobil še samo elektrikarja...😁🤣 Ampak, do takrat bodo otroci že od hiše šli in dovolj bo en mali smart, če ne bo lopate zraven vzel.... 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 18. februar, 2023 Prijavi Napisano 18. februar, 2023 pred 58 minutami je Slivka napisal: Lahko se je vam iz bedaka norca delat! Lahko in zabavno. 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
dvorjan Napisano 18. februar, 2023 Prijavi Napisano 18. februar, 2023 Sicer pa Slivka povej, čemu se najlažje odrečeš? Dolžini, širini, številu sedežev, pogonu 4x4, dizlu? Jaz mislim, da bi tudi s potniškim Renault Trafficom dobro shajal. 2.0 DCI je super motor, vzdržljiv, moči dovolj (pa še povečaš jo lahko), prostora pa tudi. Pač je malce širši od osebnega avtomobila, to verjetno ne bo zahtevalo hudega prilagajanja. Pa tudi dolžina te ne bi smela motiti, če zdaj z BT-jko okoli skačeš. Poleg tega imajo tile Traffici ponavadi že vgrajene tudi kamere za vzvratno vožnjo (sicer jo pa za male pare dobiš pri Kitajcih). Moj sosed ima potniškega Traffica, sicer 1.6 DCI, pa pozimi kakšne smučarje vozi čez Predil - je pač le prednji pogon, a z dobrimi zimskimi gumami zlepa ne omaga. 2 Citiraj
godlike Napisano 18. februar, 2023 Prijavi Napisano 18. februar, 2023 pred 9 urami je FuManchu napisal: Seveda ne, ko narod ne dela rednih servisov. Ful slabi menjalniki so. Samo za to nimam avtomatika. Baje majo ful težave pri počasni vožnji, cukajo... Lahko ti povem analizo, ki sem jo naredil za Focusa. 2019 so vgrajevali GM menjalnike. 8-speed, ker je bil tak v riti so ga pri Fordu predelali na 7-speed. Za zamenjavo je naredil Ford vrhunski transaxle 9-speed. Vozil sem ga na 120KM dizl Focusu in je grozn. Skregal sem se z avtom. Pa sem vozil ZF-e v BMW-ju, Alfi QV, Hyundai v Ceed GT, i20 125KM, pa je blo vse super. 1 Citiraj
FuManchu Napisano 18. februar, 2023 Prijavi Napisano 18. februar, 2023 Poznam par ljudi, ki ima power shift menjalnike in so zadovoljni z njimi. Res pa ni noben novejši avto od letnika 2017. Citiraj
godlike Napisano 18. februar, 2023 Prijavi Napisano 18. februar, 2023 Saj veš, različni smo. Jaz sem "haklih" (tak rečemo v teh koncih). Tip človeka, ki marsikaj opazi.... Drugače pa super, če nimajo težav. Naj bo le tako naprej. 🙂 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.