qwerty Napisano 17. marec, 2011 Prijavi Napisano 17. marec, 2011 Mene najbolj zanima kam gre Lojz, zlasti ?e gre na Nudl pla?o, da ga mal pofotkamo in prodamo slike ?urnalu! pacek... bingeca bi ?el slikat... kaj pa ?e nima bingeca in je lojzika? Citiraj If in doubt, flat out...
Mraušk Mčk Napisano 18. marec, 2011 Prijavi Napisano 18. marec, 2011 Valda nebi ?el z zimskimi na morje zato sem danes zamenjal gume. Pa z bicikla sem ostrgal tistih nekaj cm blata da je lahko dobil domovinsko pravico v prtlja?niku. Jutri pa proti lipoj njihovoj - cilj je en teden Kor?ule. Je bila te?ava najti hotel, ki je ?e odprt. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Mr_Sneaky Napisano 21. marec, 2011 Prijavi Napisano 21. marec, 2011 Jaz jo tudi mahnem proti jugu ?ez nekaj dni. Upam, da bodo ?im bolj?e razmere za jadranje. Citiraj Visit Travel Photo Blogging - The place to discover your next vacation destination
jures Napisano 22. marec, 2011 Prijavi Napisano 22. marec, 2011 Predstavljajte si tiste ki so vnaprej pla?ali kri?arjenje gr?ija pa dol djerba in do tur?ije.... slalom med letalonosilkam Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 22. marec, 2011 Prijavi Napisano 22. marec, 2011 nepozabno do?ivetje kot da bi film snemali Rezervirali smo ?iovo za Avgust Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Gustav Napisano 18. april, 2011 Prijavi Napisano 18. april, 2011 Hojla, ali kdo pozna manj?e mesto na severu Dalmacije, Rogoznica, k ise nahaja med Primo?tenom in ?ibenikom. ?elja je primernost za mlade dru?ine, pe??ena pla?a (ne mivka) in skratka tak?na scena, da avto lahko 14 dni stoji. Po slikah in apartmajih sode? je lokacija zelo zanimiva, seveda pa bi se prilegla kak izku?nja kolega foruma?a.... Lepa hvala in lp. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
mazdaman Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 Hojla, ali kdo pozna manj?e mesto na severu Dalmacije, Rogoznica, k ise nahaja med Primo?tenom in ?ibenikom. ?elja je primernost za mlade dru?ine, pe??ena pla?a (ne mivka) in skratka tak?na scena, da avto lahko 14 dni stoji. Po slikah in apartmajih sode? je lokacija zelo zanimiva, seveda pa bi se prilegla kak izku?nja kolega foruma?a.... Lepa hvala in lp. Sem spal tam pri sorodnikih ene dve no?i in se mi zdi kar primerno za dru?ine, gremo pa letos blizu na ?iovo, kjer naj bi bilo ?e lep?e :ne vem: Bomo videli. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 Sem spal tam pri sorodnikih ene dve no?i in se mi zdi kar primerno za dru?ine, gremo pa letos blizu na ?iovo, kjer naj bi bilo ?e lep?e :ne vem: Bomo videli. bil na ?iovo - dokaj pust oto?ek, ampak ima? Trogir in Split na roki za vse ostalo. Vozila pa sva se povsem na vzhod - s pogledom na split, tam je bilo ?isto frej in sva letala okol ko adam i eva... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gustav Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 bil na ?iovo - dokaj pust oto?ek, ampak ima? Trogir in Split na roki za vse ostalo. Vozila pa sva se povsem na vzhod - s pogledom na split, tam je bilo ?isto frej in sva letala okol ko adam i eva... Hja pol je ?amatz must be := ) kar pa nimamo..... Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Ninja Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 Hojla, ali kdo pozna manj?e mesto na severu Dalmacije, Rogoznica, k ise nahaja med Primo?tenom in ?ibenikom. ?elja je primernost za mlade dru?ine, pe??ena pla?a (ne mivka) in skratka tak?na scena, da avto lahko 14 dni stoji. Po slikah in apartmajih sode? je lokacija zelo zanimiva, seveda pa bi se prilegla kak izku?nja kolega foruma?a.... Lepa hvala in lp. Mi smo bili ene par let nazaj za prvega maja. Pa se mi ne zdi ravno primerno za mlade dru?ine. Avto v principu lahko stoji, ker se da tam dost okol pe? hodit, ampak postane po 2eh dneh rahlo dolgo?asno. Pla?e mislm da sploh nimajo kak?ne kul, tam je res vse bolj "na divje". Skale in kamni. Edino marino majo pa lepo, veeee? kereeee jahtice Citiraj
jures Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 Hja pol je ?amatz must be := ) kar pa nimamo..... lahko z avtom to ni blema - do trogirja pa splita je pa most se pa spla?a biti na odprti strani otoka ne celinski - ker gleda? direkt letali??e Split...in poslu?ap? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 15. julij, 2011 Prijavi Napisano 15. julij, 2011 Evo banda, jest grem jutri za en teden sem ,da se mal odklopim tko da se pi?emo ?ez teden dni!! U?ivite na pikniku Citiraj
jures Napisano 15. julij, 2011 Prijavi Napisano 15. julij, 2011 Evo banda, jest grem jutri za en teden sem ,da se mal odklopim tko da se pi?emo ?ez teden dni!! U?ivite na pikniku To je napovednik za piknik pri Slivki....kam pa ti gre?? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
madmax Napisano 15. julij, 2011 Prijavi Napisano 15. julij, 2011 dalmacija kli?e ?e par uric pa odrineva! Citiraj
jures Napisano 15. julij, 2011 Prijavi Napisano 15. julij, 2011 Mene ste skoz je... da sem v Rovinju doma...na dej ste pa vsi kontra Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gustav Napisano 3. avgust, 2011 Prijavi Napisano 3. avgust, 2011 a pozna kdo kaj NIN (Pri Zadru) in okolico? Predvsem me vreme zanima, ker je blizu Velebit. Eni pravjo, da je ravno Zadar meja za de?, torej je treba ju?neje od Zadra?.... Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Grega_ Napisano 3. avgust, 2011 Prijavi Napisano 3. avgust, 2011 Lih velebit zadr?i oblake s celine, ?e pa pride z morja pa nima? kej. Vsaki? ko sem na Pagu, lepo v Papayi popoldan ob houseu in koktejlih v mo?nem soncu pogledam do Velebita in tam na celini vse ?rno in se mi smili folk ki ga zaliva Citiraj
Gustav Napisano 3. avgust, 2011 Prijavi Napisano 3. avgust, 2011 To mi deli...... a ?e vedno me rahlo skrbi, da j evreme od Zadra ju?neje bolj?e kot severno :/ Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
jures Napisano 3. avgust, 2011 Prijavi Napisano 3. avgust, 2011 Na? kamp so kon?no pofotkal kot se za grehttp://www.campingrovinjvrsar.com/sl/Kampi...j/Foto_galerija Ko havaji madona Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
madmax Napisano 4. avgust, 2011 Prijavi Napisano 4. avgust, 2011 To mi deli...... a ?e vedno me rahlo skrbi, da j evreme od Zadra ju?neje bolj?e kot severno :/ sodelavec je bil letos isti termin kot jaz na morju pa je klel da je mel bolj ?voh vreme (bil je ravno v okolici Zadra) medtem ko jaz nisem imel niti enega de?evnega dneva na ?olti (edino enkrat je padalo pono?i)....pomojem da ju?neje ko gre? ve? je mo?nosti za suho vreme Citiraj
Grega_ Napisano 4. avgust, 2011 Prijavi Napisano 4. avgust, 2011 2 tedna nazaj je bilo bolj slabo vreme par dni...tudi jaz sem ga imel ampak je vse pri?lo iz morja.....je pa bolj pono?i "scalo" ?ez dan pa dokaj ok...brez de?ja, rahli oblaki...letos res nisem imel 30+ Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 22. avgust, 2011 Prijavi Napisano 22. avgust, 2011 Ima kdo kak?no idejo oz isku?njo kam na morje z dojen?kom - starost 2meseca, futra se ?e na jo?ke. Pe??ena pla?a zaenkrat ?e ni nuja, senca ob vodi pa mo?no za?eljena in pa zadosti poti, lahko tudi makedamskih, za sprehode z vozi?kom. V po?tev bi pri?el kak?en apartma v pritli?ju (da ne tovorim vozi?ka v nevemkeri ?tuk) ali ?e raje bungalov v kampu samo da ima svojo kopalnico. Uglavnem pritli?je, senca na pla?i, potke, pa ne glih ju?na dalmacija. Hvala za ideje. M Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 22. avgust, 2011 Prijavi Napisano 22. avgust, 2011 Ima kdo kak?no idejo oz isku?njo kam na morje z dojen?kom - starost 2meseca, futra se ?e na jo?ke. Pe??ena pla?a zaenkrat ?e ni nuja, senca ob vodi pa mo?no za?eljena in pa zadosti poti, lahko tudi makedamskih, za sprehode z vozi?kom. V po?tev bi pri?el kak?en apartma v pritli?ju (da ne tovorim vozi?ka v nevemkeri ?tuk) ali ?e raje bungalov v kampu samo da ima svojo kopalnico. Uglavnem pritli?je, senca na pla?i, potke, pa ne glih ju?na dalmacija. Hvala za ideje.M Krk - Baska septembra.Edino plaza je bolj odprta ampak se da. Samo ni vec dogajanja, kar je za dete ok. Drugace pa Biograd na moru, mas lustkan kamp Soline dobis poceni hiske ali podobnopolno sence, tlakovana sprehajalna pot to Biograda. Veliko igrisce senca na plazi......pa ni predalec. Drugace pa z otrokom od Septembra naprej dobis lepe in mirne place. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 22. avgust, 2011 Prijavi Napisano 22. avgust, 2011 Z biv?o k je mela 2 leti staro tamalo sva najdla nekaj odli?nega ?e v Crikvenici, ?isto ob morju, senca ipd., samo je bilo ?e ?al zasedeno ker smo ?li sredi sezone, tako da smo potem prisali na Pagu-Pag in imeli sre?o da je bila ?ez cesto od apartmaja pla?a s senco, ?ljunak, do centra paga pa 10min z vozi?kom. Citiraj
jures Napisano 22. avgust, 2011 Prijavi Napisano 22. avgust, 2011 Z biv?o k je mela 2 leti staro tamalo sva najdla nekaj odli?nega ?e v Crikvenici, ?isto ob morju, senca ipd., samo je bilo ?e ?al zasedeno ker smo ?li sredi sezone, tako da smo potem prisali na Pagu-Pag in imeli sre?o da je bila ?ez cesto od apartmaja pla?a s senco, ?ljunak, do centra paga pa 10min z vozi?kom. Pag septembra piha...vsaj juzni del Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.