polhel Napisano 15. marec, 2010 Prijavi Napisano 15. marec, 2010 V?eraj se mi je pri ?estici pri +12 stop. C valil bel dim, pa grozno je smrdelo, ko sem avto premaknila za par metrov. Na servisu pravijo, da je to normalno. Mene pa zanima ali se spla?a te?it na servisu, ker je avto ?e v garanciji. Prosim za kak?en nasvet! Citiraj
Alex Napisano 15. marec, 2010 Prijavi Napisano 15. marec, 2010 V?eraj se mi je pri ?estici pri +12 stop. C valil bel dim, pa grozno je smrdelo, ko sem avto premaknila za par metrov. Na servisu pravijo, da je to normalno. Mene pa zanima ali se spla?a te?it na servisu, ker je avto ?e v garanciji. Prosim za kak?en nasvet! Webasto ponavadi deluje tam nekje pod 7°C.Ampak,?e se pelje? kratko pot in ugasne? avto,sli?i?,kako nekaj spredaj ?e nekaj ?asa ?vi?ga.In ,ko naslednji? ponovno pri?ge? avto,to je ponavadi sedaj spomladi,ko je zjutraj pod nulo ?ez dan pa je ?e toplo,se ti pri?ge webasto in pokuri ?e tisto nafto,ki je ostala od zjutraj in ?e ga spet takoj ugasne?,se kadi izpod avta,ker spet ?e ni kon?lo ciklusa. Kako sem zakompliciral,upam da ?teka?,kako stvar deluje.Je pa ta dim in smrad normalna stvar. Citiraj
PeGo Napisano 15. marec, 2010 Prijavi Napisano 15. marec, 2010 Ne bi odpiral note teme ampak ?e se komu kaj svita pa bi bilo dobrodo?lo. Avto je bil na servisu (delali so kleparijo) in od takrat se mi zjutraj ni pri?gal ve? webasto. je mo?no, da bi kaj izklopili? Kaj pogledat? thx Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 16. marec, 2010 Prijavi Napisano 16. marec, 2010 Zgleda da je vebasto ravno toliko ?tartal, da je za?el greti, potem pa si ugasnil motor in ?arilna sve?ka ni ve? ?arela bila pa je vro?a in je najo ventilator ?e vedno "pritiskal" z hlapi nafte, ki se ni mogla v?gat ampak se je za?ela delat samo megla. Skratka ni panike, nslednji? po?akak kako minuto ko po?ene? motor predno ga ugasne?, 100% ne bo ve? teh "te?av", pa tudi za motor bo bolje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.