tomblaster Napisano 22. marec, 2010 Prijavi Napisano 22. marec, 2010 Gledam nova plati??a za mojo mx-5,sedaj imam gor 15"!Kaj mi priporo?ate-16" , 17" ali naj gor pustim kar 15"!? :ne vem: Citiraj TomBlaster
Z M A J Napisano 22. marec, 2010 Prijavi Napisano 22. marec, 2010 Jz bi 17 (mata ?e 2 kolega na takn?ih istih avto?kih), sicer pa je vse bolj? kokr da 15 pusti?, ?e ?eli? da avto nekak izgleda! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ninja Napisano 22. marec, 2010 Prijavi Napisano 22. marec, 2010 Zakaj vsi razmi?ljate samo o 16" oziroma 17"? 23" dej gor, pa bo mir Citiraj
BOJČ Napisano 22. marec, 2010 Prijavi Napisano 22. marec, 2010 Zakaj vsi razmi?ljate samo od 16" oziroma 17"?23" dej gor, pa bo mir No evo, ?e ena k ho?e imet 20+ Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
YavarYe X6V6 Napisano 22. marec, 2010 Prijavi Napisano 22. marec, 2010 No evo, ?e ena k ho?e imet 20+ Kaj 20+ fi al dol?ino ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOJČ Napisano 22. marec, 2010 Prijavi Napisano 22. marec, 2010 Kaj 20+ fi al dol?ino ? Kr oboje Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
YavarYe X6V6 Napisano 22. marec, 2010 Prijavi Napisano 22. marec, 2010 Kr oboje V kateri enoti govorimo ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOJČ Napisano 22. marec, 2010 Prijavi Napisano 22. marec, 2010 V kateri enoti govorimo ? Bomo kr nehal, sem itak Tomblasterju temo zapackal... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Deeyan Napisano 22. marec, 2010 Prijavi Napisano 22. marec, 2010 Zakaj vsi razmi?ljate samo o 16" oziroma 17"?23" dej gor, pa bo mir kaj bo? pol ti tole homologirala? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Don Napisano 22. marec, 2010 Prijavi Napisano 22. marec, 2010 Ve?je ne pomeni zmeraj lep?e! 16 najve?, ?e mene upra?a? ... Men gre kr malo na?ivce, ko gledam razorazne ri?kote k majo recimo na civic-ih 17 ... Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
tomblaster Napisano 22. marec, 2010 Avtor Prijavi Napisano 22. marec, 2010 kaj bo? pol ti tole homologirala? Ne rabim homologacije,pomemben je tehni?ni pregled... Citiraj TomBlaster
Deeyan Napisano 22. marec, 2010 Prijavi Napisano 22. marec, 2010 kaj pa glede Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 23. marec, 2010 Prijavi Napisano 23. marec, 2010 16 so sigurno bolj udobne za miato....tko na izi trip pa to, 17 pa bolj za styling - torej kaj ti je pomembneje? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 23. marec, 2010 Prijavi Napisano 23. marec, 2010 js sm za styling Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 23. marec, 2010 Prijavi Napisano 23. marec, 2010 ?e se gre za udobje, pol nejbol enga XM-a kupit! Je pa zihr, da pri 17 colah bo? mel pol re?mo vi?ino gume samo 45 al pa verjetno celo 40, kar je pa za tele na?e ru?evine (ostanke) od cest, ?e kar mal huda opcija! ZA stajling pa, itaaak! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 23. marec, 2010 Prijavi Napisano 23. marec, 2010 ja js mam vi?ino gume 40, u na?em koncu pa ?e za kanalizacijo koplejo in mamo zdej makedam, in kr po?teno ruka Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 23. marec, 2010 Prijavi Napisano 23. marec, 2010 Nekateri pravjo, da upo?tevajo? na?e "ceste" je treba pol 17ke vsako sezono ravnat, ker jih total pokrivi! Aplavz (in globok priklon) za redoljubne cestne slu?be, ?e posebej bi pa pohvalil odsek od Komende mimo IC Komenda, pa do Vodic, ker to pa zaslu? ?e kar cestnega OSKARJA! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 23. marec, 2010 Prijavi Napisano 23. marec, 2010 Mejdu?, ja kake feltne pa folk kupuje, da jih je treba vsako leto ravnat? A to pri nomalni uporabi al v luknje padajo pa robnike jahajo, al kako? :ne vem: Vi?ina 40 je odvisna od ?irine gume, tako da recimo 205 ?irina je za cca 1 cm ni?ja kot pri 225 ?irine Citiraj
enej_46 Napisano 23. marec, 2010 Prijavi Napisano 23. marec, 2010 jaz imam 16 in na 40 gumah...hmm..boli rit razmisli Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
tomblaster Napisano 23. marec, 2010 Avtor Prijavi Napisano 23. marec, 2010 Rad bi da avto dobr izgleda in da je vo?nja udobna... Citiraj TomBlaster
Deeyan Napisano 23. marec, 2010 Prijavi Napisano 23. marec, 2010 ja ?ak, vsega pa nemor? met Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
tomblaster Napisano 23. marec, 2010 Avtor Prijavi Napisano 23. marec, 2010 Kake dimenzije gum bi pa moral imeti na 17",da mi z originalnim podvozjem nebi rajsalo po blatnikih?? Citiraj TomBlaster
Z M A J Napisano 24. marec, 2010 Prijavi Napisano 24. marec, 2010 Sam sem imel 215/40/17 gume, pa avto zni?at s Vogtland amortizerji za 35mm, pa ni nikjer rajsal, je pa bil jasno tut rahlo str?an, ko smo fedre montiral! Na udobje pa LOHK POZABI?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 24. marec, 2010 Prijavi Napisano 24. marec, 2010 Rad bi da avto dobr izgleda in da je vo?nja udobna... sarkazem on - To ni reno ej.... - sarkazem off Ja pol ti predlagam 16,5 feltne Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.