Skoči na vsebino

Sklopka Mazda 3 - 2.0

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Evole, ?e meni je bila sumljiva, potem pa ?e dvema uporabnikoma foruma. No in sedaj ko se lahko ?e malo pelje? z odprim oknom, sli?im na parkingu ob pritisku na sklopko kot zvok fedra v starem jogiju...jaooo, pa to vse pri 52.000km :whatever: ,?ez en mesec je servis ampak mislim da bo fu? slej ko prej. A niso imele trojke dolo?enega letnik lih probleme s sklopko nekje pri teh kilometrih??

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pa pizda a se znate sam pizdit, da bi kdo pogledal kaj je to pa je ?e tuma? je treba na servis.

Malo masti v spreju dela ?ude?e, to da pa ?kripa pa je znak da je nekaj za podmazat in ne da bo crknilo.

Pa to se dogaja pri vseh mazdah na vzvodu od kuplunge in ?e kaplica olja uti?a zadevo, pri tebi ker noma? ve? ki?te od filtra je to res pisofkejk.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pa pizda a se znate sam pizdit, da bi kdo pogledal kaj je to pa je ?e tuma? je treba na servis.

Malo masti v spreju dela ?ude?e, to da pa ?kripa pa je znak da je nekaj za podmazat in ne da bo crknilo.

Pa to se dogaja pri vseh mazdah na vzvodu od kuplunge in ?e kaplica olja uti?a zadevo, pri tebi ker noma? ve? ki?te od filtra je to res pisofkejk.

ma bistvo vsega je ,da ima on pedalko 2x la?jo od moje ali tvoje. pa tudi pri speljevanju se ?udno obna?a ;)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

ma bistvo vsega je ,da ima on pedalko 2x la?jo od moje ali tvoje. pa tudi pri speljevanju se ?udno obna?a ;)

...to?no zato, ?e bi ?kripalo in normalno delovalo potem bi bilo malo za podmazati, zdej je pa oboje...jebat ga....druga?e mi ?e nikoli na nobenem avtu ni ?la sklopka, zato niti ne poznam prakti?nih simptomov, samo tisto kar preberem.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

KM so realni ja, smo pogledal na servisu, potem mi je ?e na?a prjatlca iz Velen ja ??ekirala kjer je bil avto kupljen, imam papirje od vseh treh lastnikov, tako da...ne vem no, danes sem gume menjal, pa je tudi majstr povedu da mu ni ?udna sklopka, ?epravje res druga?en feeling pri Uro?u, in pri 1.6 motorju. Drug mesec imam servis pa bom povpra?al, druga?e pa boste na sre?anju sprobal :) ...sej ni panike, samo malo ?udno je vse skupaj.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.