DonFilipo Napisano 3. maj, 2005 Prijavi Napisano 3. maj, 2005 pizdarija.... Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
mazda-mx3 Napisano 3. maj, 2005 Prijavi Napisano 3. maj, 2005 ok...naj mi nekdo razlozi kako je lahko ta krota to naredila?! Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
David Napisano 19. maj, 2005 Prijavi Napisano 19. maj, 2005 hihihihi Mogo?e se je pa dajala s tistim Jeepom odzadi pa malo precenila situacijo.....pol pa dejansko opazla da je robnik previsok.... Sicer pa ni panike....zanji pogon ima tako da ven bo ?lo....)))) LP daVid Citiraj Feel free....
DonFilipo Napisano 19. maj, 2005 Avtor Prijavi Napisano 19. maj, 2005 k bi ji glabo razbu kozi, ne pa rx-ico dau! Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
David Napisano 19. maj, 2005 Prijavi Napisano 19. maj, 2005 hm....kaj pa ?e je rxica njena??? Citiraj Feel free....
eye Napisano 19. maj, 2005 Prijavi Napisano 19. maj, 2005 talenti nima? kej .... (mogo?e je blo pa spolzko cesti??e -->>?enske<<-- ) Citiraj
komar Napisano 19. maj, 2005 Prijavi Napisano 19. maj, 2005 No, to pa? ni lepo, da zaradi ene "napakice" sedaj vsi po ?enskih voznicah "pljuvate"! Saj niso vse take - se ve?krat zgodi, da vidi? kake "dede" ko sranje na cesti delajo! Samo poglejte Nino Juran?i? pa XX pa XX pa ... hmmm se ne spomnim ve? - hehe! Papa Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 19. maj, 2005 Prijavi Napisano 19. maj, 2005 Moja pupa....... Grem skorej glavo dat da marsikoga pusti na cesti.... LP daVid Citiraj Feel free....
wildcat Napisano 19. maj, 2005 Prijavi Napisano 19. maj, 2005 Oooops! Wasn't me! da ne bi kdo sploh po?tudiru na to! Po moje ma automatica in je ?elela vzvratno zapeljat poln ?us, pa ga je imela v D namesto R. ?koda avta. Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
LEPI Napisano 17. oktober, 2005 Prijavi Napisano 17. oktober, 2005 ta pa misl da ma humerja sam ?koda avteka Citiraj
LEPI Napisano 17. oktober, 2005 Prijavi Napisano 17. oktober, 2005 sam ?e dobr premislm ji pa dam 10ko za manevriranje po parkiri??u Citiraj
Boss Napisano 17. oktober, 2005 Prijavi Napisano 17. oktober, 2005 ?e en "mo?ki" komentar (gl. sliko) "?e mama mi je govorila: vse bo v redu, glavno da ni guma po?ila" Citiraj
David Napisano 17. oktober, 2005 Prijavi Napisano 17. oktober, 2005 Po mojem je mislila da mazda le ni tolko nizko....in hotela prihranit nekaj metrov pa je hotela pot presekat...?EZ ROBNIK!!! LP dAvid Citiraj Feel free....
wiperboy Napisano 20. oktober, 2005 Prijavi Napisano 20. oktober, 2005 Za take stvari jo je treba Citiraj gremo na?i.....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.