Backo Napisano 3. april, 2010 Prijavi Napisano 3. april, 2010 Ali ve kdo kako se nastavi predv?ig. Imam elektri?ni v?ig in ni platin. Zdaj ko sem zamenjal celotni frtajler sem ga postavil tako kot je prej bil star. V?asih so to po?eli tako da so dali motor v fazo in nato z 12 voltnim prizku?evalcem ... a je to mo?no sploh ?e nima? platin. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 3. april, 2010 Prijavi Napisano 3. april, 2010 Ali ve kdo kako se nastavi predv?ig. Imam elektri?ni v?ig in ni platin. Zdaj ko sem zamenjal celotni frtajler sem ga postavil tako kot je prej bil star. V?asih so to po?eli tako da so dali motor v fazo in nato z 12 voltnim prizku?evalcem ... a je to mo?no sploh ?e nima? platin. Ne ni mo?no. Samo stroboskop te re?i, ali pa nekdo ki ma obilo ob?utka in odli?no sli?i. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.