Skoči na vsebino

zategovalnik

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

meni se je ta lucka prizgala v makedonij in mi je par dni utripalo pa to..interval utripanja je bil tko da je prvic 2x utripalo potem pa mal nehalo in naslednjo je 3x utripalo..seveda lucki nisem dal prevec pozornosti in je po kaken tednu nehalo utripati...tko da vcasih kr vrjamem da se mazde same popravljajo...ze s tastaro mazdo sem imel podobne izkusnje..

www.trziskisladoled.si

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Da ni kaj narobe z ?icami ki gredo na sede?, al pa bognedaj s kakim senzorjem v sede?u.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Eno neumno bom prjavu - je bil za voznika ali sovoznika? Ker ce imas pri sovozniku kako torbico, vrecko ali ruzak zazna... :D

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Eno neumno bom prjavu - je bil za voznika ali sovoznika? Ker ce imas pri sovozniku kako torbico, vrecko ali ruzak zazna... :D

Tud to je lahko vzrok, pri novih je tudi zadaj mo?no da pol to jeb...

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Tud to je lahko vzrok, pri novih je tudi zadaj mo?no da pol to jeb...

?eprav ko je bil gapson v Accordu ne pripet avto ni piskal. :hohoho: Ima neko toleranco, do ene 45 kg ampak to je najbr? odvisno od proizvajalca. Sem pa ?e bral teste in nekateri avti piskajo ?e, ?e vr?e? nekaj malenkosti na sede?. Vse za eno to?ko pri NCAP ve?. <_<
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Da malo popravim v avtu sem bil sam, na sovoznikovem sede?u ni blo nobenga sede? prazen-neobremenjen. Ni pa ni? piskalo, le lu?ka v armaturki je urtipala. Sem dons malo pod sprednje sede?e pogledal pa sta spodaj dva konektor?ka (bel in rumen), pa me zanima kaj ?e bi ju malo z Wd-jem na?pri?al ali ima to kak?no zvezo s tem. ???.

Yavarye X6V6 se mi zdi oz. imam ob?utek, da ti kar nekaj ve? o mazdurinah pa me zanima tvoje mnenje.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Na?eloma nimam pojma, o avtih. :hudicek:

?e pa ?e sprica? pa daj s kakim kontak sprejem, wd je en navaden ?it na dolgi rok, za 15 min je pa dober.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Se se mi je kar zdelo, nenazadnje, ?e se ne motim je s Poljanske doline a kako??

Lej ga zlomka, model se je obrnil v pravo smer, samo narobe jo je poimenoval.

To je de?ela hitrosti. :bravo:

Ne vse verjet, posebej pa ne tega da Yavarye napi?e, da se ne spozna na avtomobile. :hohoho:

:blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.