tihi63 Napisano 7. april, 2010 Prijavi Deli Napisano 7. april, 2010 Po slu?bi se lepo ponzionisti?no peljem po AC domov, ko se kar na enkrat pri?ge opozorilna lu?ka za zategovalnik ravnostnih pasov. Lu?ka utripa, zapeljem na BS ugasnem motor, ponovno ?tartam in uredu. Ali kdo ve kaj bi to lahko bilo. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 7. april, 2010 Prijavi Deli Napisano 7. april, 2010 meni se je ta lucka prizgala v makedonij in mi je par dni utripalo pa to..interval utripanja je bil tko da je prvic 2x utripalo potem pa mal nehalo in naslednjo je 3x utripalo..seveda lucki nisem dal prevec pozornosti in je po kaken tednu nehalo utripati...tko da vcasih kr vrjamem da se mazde same popravljajo...ze s tastaro mazdo sem imel podobne izkusnje.. Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 8. april, 2010 Prijavi Deli Napisano 8. april, 2010 kak?na pa je ta lu?ka ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tihi63 Napisano 8. april, 2010 Avtor Prijavi Deli Napisano 8. april, 2010 rde?a, silhueta voznika pripetega s var. pasom pred njim pa kao aribag oz.rde?a pika, v navodilih za uporabo pi?e"Opozorilna lu?ka zategovalnikov varnostnih pasov sprednih sede?ev". Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 8. april, 2010 Prijavi Deli Napisano 8. april, 2010 Da ni kaj narobe z ?icami ki gredo na sede?, al pa bognedaj s kakim senzorjem v sede?u. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tihi63 Napisano 8. april, 2010 Avtor Prijavi Deli Napisano 8. april, 2010 a se da to kako lai?no ugotovit oz. preverit ??? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 8. april, 2010 Prijavi Deli Napisano 8. april, 2010 Eno neumno bom prjavu - je bil za voznika ali sovoznika? Ker ce imas pri sovozniku kako torbico, vrecko ali ruzak zazna... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 8. april, 2010 Prijavi Deli Napisano 8. april, 2010 Eno neumno bom prjavu - je bil za voznika ali sovoznika? Ker ce imas pri sovozniku kako torbico, vrecko ali ruzak zazna... Tud to je lahko vzrok, pri novih je tudi zadaj mo?no da pol to jeb... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 8. april, 2010 Prijavi Deli Napisano 8. april, 2010 Tud to je lahko vzrok, pri novih je tudi zadaj mo?no da pol to jeb... ?eprav ko je bil gapson v Accordu ne pripet avto ni piskal. Ima neko toleranco, do ene 45 kg ampak to je najbr? odvisno od proizvajalca. Sem pa ?e bral teste in nekateri avti piskajo ?e, ?e vr?e? nekaj malenkosti na sede?. Vse za eno to?ko pri NCAP ve?. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tihi63 Napisano 9. april, 2010 Avtor Prijavi Deli Napisano 9. april, 2010 Da malo popravim v avtu sem bil sam, na sovoznikovem sede?u ni blo nobenga sede? prazen-neobremenjen. Ni pa ni? piskalo, le lu?ka v armaturki je urtipala. Sem dons malo pod sprednje sede?e pogledal pa sta spodaj dva konektor?ka (bel in rumen), pa me zanima kaj ?e bi ju malo z Wd-jem na?pri?al ali ima to kak?no zvezo s tem. ???. Yavarye X6V6 se mi zdi oz. imam ob?utek, da ti kar nekaj ve? o mazdurinah pa me zanima tvoje mnenje. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 9. april, 2010 Prijavi Deli Napisano 9. april, 2010 Na?eloma nimam pojma, o avtih. ?e pa ?e sprica? pa daj s kakim kontak sprejem, wd je en navaden ?it na dolgi rok, za 15 min je pa dober. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tihi63 Napisano 9. april, 2010 Avtor Prijavi Deli Napisano 9. april, 2010 Ok, to da nima? pojma o avtih si me zdej malo presenetu, ampak ok verjamem, ma? pa dobre komentaje Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 9. april, 2010 Prijavi Deli Napisano 9. april, 2010 Ne vse verjet, posebej pa ne tega da Yavarye napi?e, da se ne spozna na avtomobile. To je ?e ostanek prvoaprilskih bu?. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tihi63 Napisano 9. april, 2010 Avtor Prijavi Deli Napisano 9. april, 2010 Se se mi je kar zdelo, nenazadnje, ?e se ne motim je s Poljanske doline a kako?? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 9. april, 2010 Prijavi Deli Napisano 9. april, 2010 Se se mi je kar zdelo, nenazadnje, ?e se ne motim je s Poljanske doline a kako?? Lej ga zlomka, model se je obrnil v pravo smer, samo narobe jo je poimenoval.To je de?ela hitrosti. Ne vse verjet, posebej pa ne tega da Yavarye napi?e, da se ne spozna na avtomobile. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tihi63 Napisano 9. april, 2010 Avtor Prijavi Deli Napisano 9. april, 2010 Yavarye X6V6 to dolino hitrosti poznam ?e iz mladosti do obisti, sedaj pa se potredkoma ?e vozim po dolini vendar po pamati. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.