Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdravljeni, pravkar se mi je zgodilo slede?e. Avto je stal ?ez no?, tako da je bil hladen ko sem ga pri?gal. Motor je normalno zalaufal, odpeljal sem se caa. en kilometer do kri?i??a, ker mi je za?el obratomer neenakomerno padati, kot da bi avto izgubil mo? ali pa bi ga nekaj zadu?ilo. Normalno sem speljal in mi je po caa. 500m ugasnil. Ustavil sem in ga nazaj pri?gal, zalaufal je v prvo in brez problemov, nakar sem se peljal spet caa. 500m in mi je ponovno ugasnil. Malce sem po?akal in ga pri?gal (spet v prvo) in se odpeljal normalno naprej. Po tistem sem naredil ?e caa. 10km in je avto peljal normalno, ni? ni cukal, motor je normalno "predel", tudi na mo?i ni izgubljal. Zanima me kaj bi lahko bilo vzrok?

Gre se pa za Mazdo 6 120CD Sportcombi, letnik 2003.

Prosim za pomo?!

Napisano

To?no to je isto pri meni, to jim je bolezen (draga bolezen) Jaz ga ?e nisem zamenjal ker mi avto za?el normalno delovati...

Napisano

Hvala za odgovore. Pa se je zadeva z menjavo tega ventila re?ila? Koliko sem gledal se da dobiti ta ventil za 200 eur. Upam, da je res samo to. Bom videl kako se bo avto jutri obnesel.

Napisano

?im prej to popravi. Visokotla?na pumpa nima dovolj dotoka goriva, kar pa ni dobro za njeno "zdravje".

Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.

Napisano

Bom, hvala. Zanima me ?e nekaj, glede menjave tega ventila. Nekje sem prebral, da je zelo enostavno to zamenjati, baje sta samo dva vijaka za odvit. Je to res? Ali raje prepustim zadevo mehaniku?

Napisano

Bom, hvala. Zanima me ?e nekaj, glede menjave tega ventila. Nekje sem prebral, da je zelo enostavno to zamenjati, baje sta samo dva vijaka za odvit. Je to res? Ali raje prepustim zadevo mehaniku?

Dva vijaka in en konektor in to je to, 5 min dela.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Motor je ?e pravi, vsaj za nas V6 loverje :blush: , ?e bi rad nalepil sliko od motorja ki ga ima navor pa se bo? moral ?e malo poglobiti.

Napisano

Danes zjutraj je bilo spet vse v redu, dolil sem dodatek za ?i??enje ventilov, tako da upam, da bo zdr?alo nekaj dni, dokler ne zamenjam ventila.

Hvala vsem za pomo?! Javim kako se obnese.

P.S.: Ve kdo kje kupiti zadnji brisalecc za Mazdo 6 Sportcombi? Ker na bencinskih servisih nimajo takega. Baje mora bit original, je to res?

Napisano

Danes zjutraj je bilo spet vse v redu, dolil sem dodatek za ?i??enje ventilov, tako da upam, da bo zdr?alo nekaj dni, dokler ne zamenjam ventila.

P.S.: Ve kdo kje kupiti zadnji brisalecc za Mazdo 6 Sportcombi? Ker na bencinskih servisih nimajo takega. Baje mora bit original, je to res?

Kolikor vem je res, lahko pa zamenja? samo gumico. :)

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

Res je-original pride 28?-samo gumica. :aaaaa:

Jaz sem vzel lepo gumico dol iz enega dalj?ega bosch brisalca,vzel Dremel vrtalnik-brusilnik in odrezal

gumico to?no na mero-v njem je namre? jeklena ?ipka,da ga napenja.Vojla-kon?ano.

Enostavno kot skuhat pasulj. ;)

Napisano

Hvala za nasvet, bom naredu podobno, malce sme?no je, da pride original toliko dra?ji od ostalih.

Pa ?lovek ponaredka NI, ker ta ventil dela samo DENSO, samo na sevisu se pogrejejo za 100+?

Napisano

Hm, mislim da si se zmotil, nazadnje sva se pogovarjala o brisalcih. :D

Ups. sramezljiv

Napisano

Evo, pa imam zamenjan ta nesre?ni ventil. :jupiii: Svaka ?ast Bo?tjanu (YavarYe X6V6), da si je vzel ?as in mi pomagal. Lepo je videti, da ?e obstajajo ljudje, ki so pripravljeni pomagati.

Hvala ?e enkrat! Se vidimo na kakem Mazda sre?anju. :D

lp

Napisano

Jaz tudi rabim zadnji brisalec oz. gumico? Kje dobit gumico? V teh ?tacunah ala motomat , majo to?

Danes sem kupil v Baumaxu za 4eur, dve gumici dolgi 60cm. Iz starega sem vzel gumico jo odmeril, odrezal in zamenjal. Tak da imam ?e tri za rezervo. Za zadnji brisalec ne mislim komplicirat, sprednje pa dam gor samo kvalitetne.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Hvala @Boss, si me pomiril. Torej je okupirana zemlja (20% Ukrajine) in 1 mio žrtev samo zahodna propaganda. 
    • Ja, isto kot na 2017 torej   Jaz mislim da nimaš kaj razmišljat!   Poglej alutec ikenu, midva s @Tilen5 sva zadovoljna, edino jaz bi bolj zaprt model felge zdej uzel, ker tuki se kr nabere peska pozimi na notranji stran   Za naročilo v lj če rabiš nujno gume vzami tukaj - pošlji email -  Home - Pnevmatike in gume - www.gume-pnevmatike.com - www.avtogume.com - letne pnevmatike | zimske pnevmatike | letne gume | zimske gume | pnevmatike | gume | WWW.GUME-PNEVMATIKE.COM Smo vulkanizerska delavnica z nekajdesetletno tradicijo in uspešnim ohranjanjem starih vrednot, spojenih s...  
    • Slab občutek imaš, ki večino temelji na zahodni MSM propagandi. Preveri izjave vseh udeležencev predno se je začelo. Sej se da marsikej prebrati. Največja država sveta bi si rada prisvojila še nekaj ozemlja, ker ga zdaj nima dovolj - lebensraum, pa te fore, a ne?   Tole spada v tiste navedbe, da so Rusi tehnološko nerazviti, da jim je že zmanjkalo vsega in da jedo travo, da se borijo samo še z lopatami (SlivkaTM) in da jemljejo čipe iz pralnih strojev in WC školjke iz porušenih hiš pa kljub temu bodo zasedli celo Evropo, če jih ne ustavimo v Ukrajini. Mislim teh navedb je toliko, da bi v primerjavi vse 4 knjige romana Vojna in Mir skupaj zgledale kot žepna knjižica.     Super, še en k verjame v teorijo zarote, da Rusi rabijo parcelo, ker je njihova premajhna.
    • Mogoče ti bo pa žena povedala ob ločitvi, da pač ne boš mogel obdržat cele parcele niti hiše. Sploh, če bo sodnica zaznala elemente družinskega nasilja. Neka nam bližja država je ne dolgo nazaj tudi to spoznala, ko je ostala brez dela svojega ozemlja. Je tud tepla svojo ženo pa je prišel svetovni policaj in jo osamosvojil skupaj s parcelo. Zanimivo ta policej ni bil ne v sorodstvu s to ženo niti ni imel sodnega naloga, da to naredi. Pa nikome ništa. Še po nosu je mahnil tega moža in mu razbil nekaj zob pa so večinoma na zahodu tulili, da je to edini pravi način za spametovanje nasilnega moža.    
    • V smeteh in dreku je denar.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.