nofrus Napisano 9. junij, 2010 Prijavi Napisano 9. junij, 2010 ?e zmeraj zanimivo, ?eprav mi bolje ratuje zanimivo Moto2 prvenstvo, kjer je ve? la?nih ust na Gridu Citiraj
BOBI Napisano 18. julij, 2010 Prijavi Napisano 18. julij, 2010 super dirka rosi je zakon se prav ni zdrav pa vozi ko norc skoda da je tak zajebo v zadnjem ovinku ampak ni vedo da ma stonera tak za riti Citiraj MAZDA POWER
qwerty Napisano 19. julij, 2010 Prijavi Napisano 19. julij, 2010 super dirka rosi je zakon se prav ni zdrav pa vozi ko norc skoda da je tak zajebo v zadnjem ovinku ampak ni vedo da ma stonera tak za riti glede na to da so pravl da se 3 mesece ne bo vrnil in je ?e nazaj mu svaka ?ast... borec taprav!! to pa lo?i mo?ke od de?kov Citiraj If in doubt, flat out...
YavarYe X6V6 Napisano 20. julij, 2010 Avtor Prijavi Napisano 20. julij, 2010 glede na to da so pravl da se 3 mesece ne bo vrnil in je ?e nazaj mu svaka ?ast... borec taprav!! to pa lo?i mo?ke od de?kov Med katere se ?teje? ??? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 20. julij, 2010 Prijavi Napisano 20. julij, 2010 Letos bo prvak, slej ko prej LORENZO! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 16. avgust, 2010 Prijavi Napisano 16. avgust, 2010 Horhe razturava! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ninja Napisano 16. avgust, 2010 Prijavi Napisano 16. avgust, 2010 Kok si ne predstavljam Rossija na Ducatiju... ?eprou Rossi + Ferrari, to bi bilo pa kul Citiraj
jures Napisano 16. avgust, 2010 Prijavi Napisano 16. avgust, 2010 Kok si ne predstavljam Rossija na Ducatiju... ?eprou Rossi + Ferrari, to bi bilo pa kul Je logi?no, dobrih 5 let razvija motor, pol pa pride nekdo in za?ne zmagovati....sej bo pa vse italijanske znamke v red spravil Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 16. avgust, 2010 Prijavi Napisano 16. avgust, 2010 ?e gledam monstere... Citiraj LP KAALman
qwerty Napisano 23. avgust, 2010 Prijavi Napisano 23. avgust, 2010 Med katere se ?teje? ??? ?e nimam ?asti da med mo?ke ?e si to ?akal Citiraj If in doubt, flat out...
uklopko Napisano 5. september, 2010 Prijavi Napisano 5. september, 2010 Tomizawa RIP se pridru?ujem-grdo ga je povozil Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 6. september, 2010 Prijavi Napisano 6. september, 2010 Ja ?al nam je lahko mladeni?a, ampak to so motorji, ki niso varni niti na dirkali??u. A ni prej?no dirko pa umrl tudi en 16 letni motorist v ni?ji ligi. Citiraj
jures Napisano 6. september, 2010 Prijavi Napisano 6. september, 2010 Ja ?al nam je lahko mladeni?a, ampak to so motorji, ki niso varni niti na dirkali??u. A ni prej?no dirko pa umrl tudi en 16 letni motorist v ni?ji ligi. yep Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
tauko Napisano 8. september, 2010 Prijavi Napisano 8. september, 2010 Ja ?al nam je lahko mladeni?a, ampak to so motorji, ki niso varni niti na dirkali??u. A ni prej?no dirko pa umrl tudi en 16 letni motorist v ni?ji ligi. Sej ne bi te?il, sam ?e te skor pri polni hitrosti nasadita dva motorja, mislim da tuki faktor varnosti ne pomeni ni? (razen ?e upo?teva? varnostno razdaljo) Ja ta drug fant pa mislim da sploh ne tekmuje v 125 ccm, ampak je bil na guest listi (lohk da se motim). Tko pride Citiraj
Boss Napisano 8. september, 2010 Prijavi Napisano 8. september, 2010 Sej ne bi te?il, sam ?e te skor pri polni hitrosti nasadita dva motorja, mislim da tuki faktor varnosti ne pomeni ni? (razen ?e upo?teva? varnostno razdaljo) o?itno ne razume? Citiraj
enej_46 Napisano 9. september, 2010 Prijavi Napisano 9. september, 2010 tadrugi fant je imel 13 let Peter Lenz.to so dirke, ni kej, sej vedno vsi pravijo, da jim je to ?ivljenje in vejo da lahko vsaki? ko se vsedejo ostanejo tam. ?koda ga je, res je naredil moto 2 nekaj posebnega in mislim da bi se kasneje v motogp lahko kosal z velikimi. upam da se to nebo ponovilo. r.i.ppa ?e 6 let nazaj Kato : Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
Gustav Napisano 9. september, 2010 Prijavi Napisano 9. september, 2010 Dejstvo je, da se bi na sami varnosti morda lahko naredilo ve? kot le najbolj?e usnje in najbolj?i materiali za protektorje (??itnike). A vse to pomeni dodatno te?o, to pa ni v interesu tega cirkusa. ?e zdavnaj bi bili lahko vsi zapakirani v airbage. V tem primeru bi verjetno pomagalo. Vedno pa lahko pride do situacije, ko ne pomaga nobena za??ita. Meni npr je skrajno zanimivo, da imajo vsi gole vratove. Pri hitrosit, ki jih dosegajo ?e samo mu?ica ob udarcu v ko?o zelo boli. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
YavarYe X6V6 Napisano 15. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 15. september, 2010 Meni npr je skrajno zanimivo, da imajo vsi gole vratove. Pri hitrosit, ki jih dosegajo ?e samo mu?ica ob udarcu v ko?o zelo boli. Tudi pri ni?jih hitrostih bolijo vsi insekti, sploh kaka mesarska muha al pa hro??. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 11. oktober, 2010 Avtor Prijavi Napisano 11. oktober, 2010 Je kdo gledal v?eraj dirko MOTO GP. Rossi je ?e vedno THA DOCTOR, po ?tartu 11, po pol dirke 1. in pol za nekaj trenutkov 2. na koncu spet 1. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 11. oktober, 2010 Prijavi Napisano 11. oktober, 2010 Nisem gledu, sm pa ful vesel da je Lorenco prvak, oujea! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
enej_46 Napisano 11. oktober, 2010 Prijavi Napisano 11. oktober, 2010 Je kdo gledal v?eraj dirko MOTO GP.Rossi je ?e vedno THA DOCTOR, po ?tartu 11, po pol dirke 1. in pol za nekaj trenutkov 2. na koncu spet 1. Ja spet ena stara dobra Rossijeva predstava ))) in prej?nji vikend je bila tudi petarda dirka Lorenzotu pa ne privo??im ker je zmagal na ra?un drugih, ?al mi je ful za Pedroso in ker ?e se nebi polomila oba bi bla dirka med rossijem in njim, lorenzo bi lahko samo njegov ?upa?ups lizal za njimi. pa stonerja mi je tudi malo ?al.Se pa obeta lepa 2011 sezona Rossi je o?itno nafilan s5 tako da bo zanimivo pri njemu je standard da ko mmu gre narobe pride nazaj ?e mo?nej?i. Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
jures Napisano 11. oktober, 2010 Prijavi Napisano 11. oktober, 2010 6+11= 1. mesto.....spet odpira ordinacijo! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 11. oktober, 2010 Prijavi Napisano 11. oktober, 2010 Sicer nisem ljubitelj motociklizma ampak sem si ogledal tole virtuozno predstavo dohtarja. Tako suveren nastop pa res ne vidi? vsak dan tako da bravo Rossi, sploh pa en velik njegovi angle??ini. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.