Z M A J Napisano 5. maj, 2013 Prijavi Napisano 5. maj, 2013 ?e naprej navijam za Lorenza in mu dam v dana?njem primeru tudi prav. Je pa super videt 3 ?pance na zmagovalnem odru. Letos pri?akujem, da bodo na vsaki dirki Moto GP igrali ?pansko himno. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 5. maj, 2013 Prijavi Napisano 5. maj, 2013 Qwerty vse prej kot to kar si napisal. Ni se mu izslo, bil predolg in ga je izrinil. Mulc se ma za nauciti se sportnosti, Lorenza bi moral spustiti nazaj. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 5. maj, 2013 Prijavi Napisano 5. maj, 2013 Tudi Lorenzo ni bil ?isto nedol?en tam, verjemi mi. Samo, on je kot Vettel. Ne more si predstavljati da je ?e kdo drug na stezi Citiraj
mr.hary Napisano 5. maj, 2013 Prijavi Napisano 5. maj, 2013 Tudi Lorenzo ni bil ?isto nedol?en tam, verjemi mi. Samo, on je kot Vettel. Ne more si predstavljati da je ?e kdo drug na stezi To?no tako... Saj niso bili na baletu, ampak na dirki! Odli?na dirka!! Lorenzo je odli?en voznik, mora pa se nau?iti v?asih priznati premo? tekmecev. Marquez jim bo letos ogromen trn v peti! Upam samo, da se ne polomi. Citiraj
uklopko Napisano 6. maj, 2013 Prijavi Napisano 6. maj, 2013 markez ....... poteza doktorja! Js bom reku samo 1. liga lepo ga je nategnil sicer ni blo najbol ?portno ampak prepovedano pa tudi ne!Se pa je videlo kako egoisti?en je lorenco po koncu dirke in pa tisto pedrsko ?uganje ,?e? ''pa ve? da sem jaz svetovni prvak'' he he markez pa njemu nazaj '' so what''! pa se je odpelu mim Pedrosa pa kon?no spacal celo dirko sebi v prid;) Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 19. maj, 2013 Prijavi Napisano 19. maj, 2013 Izjemno zanimiva dirka, vsa ?ast glavnim akterjem. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 19. maj, 2013 Prijavi Napisano 19. maj, 2013 Kaj pa Moto2 danes? Neverjetno Citiraj
Z M A J Napisano 2. junij, 2013 Prijavi Napisano 2. junij, 2013 Naslednje leto grem v Mugello, v pri?akovanju 4. zaporedne zmage Lorenza. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dbmiata Napisano 2. junij, 2013 Prijavi Napisano 2. junij, 2013 glede dana?nje dirke, lahko komentiram.... sama ?alost, najprej prvi favorit pade, proti koncu dirke ?e drugi Citiraj Fuck new cars ... I'm driving oldschool
mr.hary Napisano 2. junij, 2013 Prijavi Napisano 2. junij, 2013 Tale Bautista je kar vpra?ljiv, ?e je sposoben vozit v Moto GP seriji... Vedno naredi sra*je in vedno vzame enega s sabo, ki je najmanj kriv... Citiraj
Z M A J Napisano 16. junij, 2013 Prijavi Napisano 16. junij, 2013 Lorenzu ?e ena zmaga. Je bila pa precej bolj zanimiva dirka Moto2 kot GP. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 18. avgust, 2013 Prijavi Napisano 18. avgust, 2013 Neverjetna dirka in spet so ?panci diktirali tempo (1.,2.,3. in 6.mesto). MM93 pa obvlada sceno, treba priznat. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dbmiata Napisano 16. september, 2013 Prijavi Napisano 16. september, 2013 Evo tu en posnetek, z dirke Misana...... bilo je noro, uspelo mi je hodit po progi, bil sem v boksih in sedel v Cal Crutchlowi "hi?ici" pred boksom, bil sem par metrov od Pedrose, Lorenza in Marqueza... vglavnem nepozabno http://www.youtube.com/watch?v=1KavWbQuqBk pa lp Citiraj Fuck new cars ... I'm driving oldschool
jures Napisano 16. september, 2013 Prijavi Napisano 16. september, 2013 Evo tu en posnetek, z dirke Misana...... bilo je noro, uspelo mi je hodit po progi, bil sem v boksih in sedel v Cal Crutchlowi "hi?ici" pred boksom, bil sem par metrov od Pedrose, Lorenza in Marqueza... vglavnem nepozabno http://www.youtube.com/watch?v=1KavWbQuqBk pa lp zakon sam sem imel ?ast voziti po njen na Ducati WDW lani, izjemno hitra in oversteer friendly Ko sem s svojim potpvalnim stromom mislil, kako ga zategujem v prvi desni ovinek, se je med mano in robnikom ene pol metra ni?je ulegel nekdo z italjanskim rde?im superbikom in odpeljal mimo... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 19. oktober, 2013 Prijavi Napisano 19. oktober, 2013 Obeta se nam unikatna dirka; http://www.24ur.com/video-dirkace-razreda-...enjavo-gum.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 20. oktober, 2013 Prijavi Napisano 20. oktober, 2013 katastrofa od dirke:( Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
dpicul Napisano 20. oktober, 2013 Prijavi Napisano 20. oktober, 2013 katastrofa od dirke:( ?e se bodo dirke odlo?ale za zeleno mizo in s tem tudi prvenstvo, potem bo tastvar kaj hitro propadla. Citiraj
jures Napisano 20. oktober, 2013 Prijavi Napisano 20. oktober, 2013 Najbolj bedna dirka ever.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 27. oktober, 2013 Prijavi Napisano 27. oktober, 2013 Odlo?itev o prvaku MotoGP se je prenesla na zadnjo dirko, ampak dvomim, da MM93 ne bi uspelo, saj tudi ?e Lorenzo znova zmaga, pa je Marc le tretji, mu to ?e popolnoma zado??a. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dpicul Napisano 27. oktober, 2013 Prijavi Napisano 27. oktober, 2013 Odlo?itev o prvaku MotoGP se je prenesla na zadnjo dirko, ampak dvomim, da MM93 ne bi uspelo, saj tudi ?e Lorenzo znova zmaga, pa je Marc le tretji, mu to ?e popolnoma zado??a. tudi 4. je lahko pa zmaga za las. Strah imam edino da ne bo kakega padca... Citiraj
Z M A J Napisano 27. april, 2014 Prijavi Napisano 27. april, 2014 Izjemno zanimiva dirka, in spet trije ?panci na zmagovalnem odru, upam le, da Yamaha ujame Hondo v razvoju motorja. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 27. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 27. april, 2014 Izjemno zanimiva dirka, in spet trije ?panci na zmagovalnem odru, upam le, da Yamaha ujame Hondo v razvoju motorja. Ra?unam da je ne bo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 27. april, 2014 Prijavi Napisano 27. april, 2014 Upam, da si se zakalkuliral. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 27. april, 2014 Prijavi Napisano 27. april, 2014 Tud men je slu?ajno uspel ujet in je ?e za?etek bil zlo pester..?ist druga zgodba kot f1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 27. april, 2014 Prijavi Napisano 27. april, 2014 Suzuki.....!!!! Se mal pa so tle Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.