Tilen5 Napisano 25. avgust, 2019 Prijavi Napisano 25. avgust, 2019 ne gledam sloveskega prenosa Citiraj
Aless Napisano 25. avgust, 2019 Prijavi Napisano 25. avgust, 2019 Dirka je bla solidna ni blo glih preve? napeto, ok prvi krog kr ?ok z Dovijem in Quartararojem, pa pol zadnjih 5krogov bkj za zmago. Rins je odli?no odpeljal dirko, pametno in hitro, zaden ovinek pa itak epsko prehitevanje. Marquezu se je videlo da ga malo ?re ker je zgubil zadnjem ovinku, ampak tko pa? je v tem ?portu. Drga? pa jst gledam na avstrijskem ServusTV ki je v lastni?tvu Red Bulla, imajo dobre komentatorje, dobre intervjuje, exkluzivnosti znotraj KTMove gara?e, exkluzivne info od S.Bradla ki je Hondin testni dirka? in komentator.V?asih pa gledam tudi na BTSports kjer so tudi zelo dobri, na Akanalu pogledam bolj kak intervju ali pa prispevek, dirke skor ne more? gledat ker je 1001reklam Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
jures Napisano 25. avgust, 2019 Prijavi Napisano 25. avgust, 2019 Mene bolj kot reklame moti da sploh ne prenasajo moto2 in 3....tam je najvec akcije. Na naslednji dirki sem ze tradicionalno v zivo! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 25. avgust, 2019 Prijavi Napisano 25. avgust, 2019 Cru, Pet, Ian, Bag, Mil so bili izjemno bitko celotno dirko Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 4. oktober, 2019 Prijavi Napisano 4. oktober, 2019 Bo Marquec ?e ta wikend postal OSMI? svetovni prvak, torej ?esti? v MotoGP prvenstvu? 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
gregc88 Napisano 4. oktober, 2019 Prijavi Napisano 4. oktober, 2019 mislim da bo se kako dirko pocaku... Citiraj
Z M A J Napisano 6. oktober, 2019 Prijavi Napisano 6. oktober, 2019 mislim da bo se kako dirko pocaku...PRVAK! 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Aless Napisano 6. oktober, 2019 Prijavi Napisano 6. oktober, 2019 Marquez zaslu?eno prvak! Quartararo pa izredeno dobro odpeljana dirka, ?koda da se mu v zadnjem ovinku ni iz?lo. ?e Yamaha za naslednjo sezono uspe dobit mal ve?ji top speed bo Fabio trd oreh za Marqueza.Vinales je imel tudi dober pace, ampak je na za?etku dirke preve? izgubil proti vodilnima.Vsi ostali pa niso imeli nobene mo?nosti za stopni?ke, ker so imeli preslab ritem. 1 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
S'tan Napisano 6. oktober, 2019 Prijavi Napisano 6. oktober, 2019 Po svoje dolgo?asna dirka ampak jest sem cel ?as pri?akoval starega MM, ki bo probal nekaj posilit na vsak na?in in cepnil po tleh. No, ni in #lastlap je bil fenomenalen. Naslednje leto bo izena?il doktorja in z malo sre?e 2021 dosegel to, za kar se 46 matra ?e par let? 1 Citiraj Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength. Casual Gearheads
Shrek Napisano 6. oktober, 2019 Prijavi Napisano 6. oktober, 2019 Bo ga dohitel, doktorja, v lovorikah...ampak kot ?lovek, nikoli... 2 Citiraj
gregc88 Napisano 6. oktober, 2019 Prijavi Napisano 6. oktober, 2019 zasluzeno je prvak,nimamo kj re?t... v naprej pa navijat za fabia ,ta bo ?e letos zmagu pomoje... drug let zna bit pa zanimiu 2 Citiraj
S'tan Napisano 7. oktober, 2019 Prijavi Napisano 7. oktober, 2019 Bo ga dohitel, doktorja, v lovorikah...ampak kot ?lovek, nikoli... Tudi ?e bi to bilo res; pa ne pravim da je ali ni, ne vem kako se obna?ata, ko ni kamer okoli; kaj ima to veze s tem, kdo hitreje pelje motor v krogih? Rossi je ful model, eden najbolj simpati?nih dirka?ev kar sem jih videl v kateremkoli ?portu in neverjetno dober (talentiran ?e ho?e?) ampak letos kombinacija njega in motorja pa? nista bila dovolj dobra. Privo??i Marquezu in bodi vesel, da se 46 ?e ne misli upokojit ampak bo grizel dalje. PS: Crutchlow tudi grize dalje! Citiraj Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength. Casual Gearheads
Z M A J Napisano 19. oktober, 2019 Prijavi Napisano 19. oktober, 2019 Kdo si upa napovedati rezultat dirke za ju3 zju3? 1. Markec2. Quartararo3. Vinales Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 19. oktober, 2019 Prijavi Napisano 19. oktober, 2019 Kdo si upa napovedati rezultat dirke za ju3 zju3? 1. Markec2. Quartararo3. Vinales Pribli?no si zadel, mogo?e prva dva obrnjen vrstni red. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 21. oktober, 2019 Prijavi Napisano 21. oktober, 2019 Pribli?no si zadel, mogo?e prva dva obrnjen vrstni red. Dovizioso je preme?al vrstni red, ko je bil 3., sicer bi bila napoved povsem natan?na. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 14. november, 2019 Prijavi Napisano 14. november, 2019 Lorenzo naj bi danes naznanil upokojitev. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 14. november, 2019 Prijavi Napisano 14. november, 2019 Eh sem razocaran, ceprav vas vecina ga niti maw ne mara Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Aless Napisano 14. november, 2019 Prijavi Napisano 14. november, 2019 pi.. me je ?okirala ta novica, sem pri?akoval da bo ?e izpolnil pogodbo do konca.?koda, je bil super hiter ko mu je vse ustrezalo, ima pa bolj probleme s psiho ko mu ne gre, verjetno zato upokojitev na Hondi se ni zna?el pol po?kodbe zdaj na koncu pa je prav ?ivotaril na dirkah 1 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Z M A J Napisano 31. maj, 2020 Prijavi Napisano 31. maj, 2020 Lorenzo ponovno zmagal MOTOgp dirko, a žal le preko računalnika, ker dirkati še ne smejo, hehe 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Aless Napisano 3. junij, 2020 Prijavi Napisano 3. junij, 2020 (urejeno) Jaoo, ta sezona pa se zgleda nikoli ne bo začela🥴 Prva dirka bi naj bila 19.7 v Jerezu. Btw. Jack Miller je podpisal pogodbo za naslednje leto za tovarniški Ducati, Petruci pa se še ne ve kam bo šel opcija je Aprilia ali pa SBK. Popravljeno 3. junij, 2020 od Aless 1 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
NevLado Napisano 3. junij, 2020 Prijavi Napisano 3. junij, 2020 (urejeno) pred 1 uro je Aless napisal: Jaoo, ta sezona pa se zgleda nikoli ne bo začela🥴 Prva dirka bi naj bila 19.7 v Jerezu. Btw. Jack Miller je podpisal pogodbo za naslednje leto za tovarniški Ducati, Petruci pa se še ne ve kam bo šel opcija je Aprilia ali pa SBK. Dobro za Millerja in mislim, da je to korak v pravo smer. Sam sem se takoj po najavi rezultatov razveselil zanj. Bo pa tale sezona (če sploh bo) res pestra, sem prepričan, da so fantje iz forme. Popravljeno 3. junij, 2020 od NevLado 1 Citiraj
Aless Napisano 4. junij, 2020 Prijavi Napisano 4. junij, 2020 Za moje pojme si je Miller zaslužil sedež, prejšnjo sezono je bil konstantno boljši od Petrucija. Aja, pa za naslednjo sezono je Quartararo pospisal za tovarniško Yamaho, Rossi pa se mora letos odločit ali bo vozil za Petronas Yamaho ali penzija. 1 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Z M A J Napisano 17. julij, 2020 Prijavi Napisano 17. julij, 2020 Le še par urc in bodo zaropotali motorji! Juhuhu 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Aless Napisano 17. julij, 2020 Prijavi Napisano 17. julij, 2020 (urejeno) Končno se začenja Sezona 2020🤪 Popravljeno 17. julij, 2020 od Aless 2 1 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.