Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Danes...   Če prav razumem, se ta poraba resetira na 9999 km?   Oz. Info tipka za 3 sek.    
    • Ampak vseeno v večini primerov ima kupec boljše pogajalske karte, sploh v primerih, ko se stvari dolgo prodajajo in ne prodajo. Navadno zaradi previsoko nastavljene cene. Če je prodajalec na začetku še mogoče špekuliral, da se mu ne mudi s prodajo in bo čakal pravega kupca. Kaj pa če ta nekaj mesecev ne pride, mogoče pol leta. Večino prodajalcev ujame panika in potem se pojaviš recimo ti z denarjem v žepu.  Takrat ti povem, da ga ni prodajalca, ki bi se še šel špekulacije in še kalkuliral, ker zdaj je v delu zgodbe "bolje drži ga kot lovi ga".   Jaz osebno sem čist drugače naravnan in postavim dokaj nizko ceno in načeloma nimam nikoli problemov s hitro prodajo. Recimo ekvivalenti moje prejšne šestice so se prodajali med 4000-4500€ za 11 let stare nekje pred 300kkm prevoženih. Jaz rečem 3000€ pa mam kupca predno sploh dam oglas.
    • Tole je zelo pomemben podatek. Zato ne mormo onesnazevanja gledat samo skozi co2, treba je celoten vpliv gledat.
    • Ah ne ni tako hudo. Midva z Janezom se čist dobr razumeva, sam včasih dava debati mal ognja, da ni vse tako sivo dolgočasno.
    • To je slika avta letnik 2017 - Opel. Verjetno ni nek velik problem tako prikazati podatke.   Seveda pa ni konec sveta, če ima Mazda drugače rešeno...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.