jures Napisano 23. september, 2018 Prijavi Deli Napisano 23. september, 2018 Presenetljivo Suzuki, res. Obenem pa ne vem kako sta lahko drzala tempo, ker ko sta se spopadla Dovo pa Marc je Ianone dobil prvo mesto, samo sta se takoj po ravnini oba odpeljala mimo kot da gre zaostalega za en krog. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
dpicul Napisano 23. september, 2018 Prijavi Deli Napisano 23. september, 2018 ?e ne bi izgubuli Lorenza, bi bil ob tisti, ki bi okusil slast zmage. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
dpicul Napisano 24. september, 2018 Prijavi Deli Napisano 24. september, 2018 ......pa je vsega kriv Marquez. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 24. september, 2018 Prijavi Deli Napisano 24. september, 2018 Jah nimas kej...pride tako. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 24. september, 2018 Prijavi Deli Napisano 24. september, 2018 ......pa je vsega kriv Marquez.Delna krivda je, marc je res sel presiroko ga odsekal (marc je sel vec kot 1 m na zeleno polje preko crte.Lorenzo pa ni ravno najbolje odreagiral - ces jaz tukaj vozim po idealni umakni se. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 24. september, 2018 Prijavi Deli Napisano 24. september, 2018 Jah naivnost se ponavadi neizpla?a.... Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
S'tan Napisano 24. september, 2018 Prijavi Deli Napisano 24. september, 2018 Crutchlow spet za*ebal, po solidnem za?etku. Super zadnjih par krogov. Kdo spremlja kaj se dogaja s Pedroso? Doktorja zafrkava motor in se zato te?ko bori za stopni?ke, kaj je pa njegov razlog? 11 v skupnem se?tevku, niti enkrat letos top 4. Citiraj Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength. Casual Gearheads Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 24. september, 2018 Prijavi Deli Napisano 24. september, 2018 Crutchlow spet za*ebal, po solidnem za?etku. Super zadnjih par krogov. Kdo spremlja kaj se dogaja s Pedroso? Doktorja zafrkava motor in se zato te?ko bori za stopni?ke, kaj je pa njegov razlog? 11 v skupnem se?tevku, niti enkrat letos top 4.tako je ze skorajda 3 leta, po?kodbe, zapostavljen drugi voznik, motivacija................................in tudi penzija, vozi ker je obligiran po pogodbi, sponzorji pa to Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
S'tan Napisano 24. september, 2018 Prijavi Deli Napisano 24. september, 2018 Sem moral preverit na wiki ampak ni tako hudo. Lani je bil 9x na stopni?kah in kon?al sezono ?etrti. Takega se ga spomnim, redko je zmagal ampak vedno je bil kandidat za stopni?ke. Letos je glede na motor zelo... neviden. Lepa kariera, ?koda da jo zaklju?i s tako sezono. Citiraj Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength. Casual Gearheads Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
dpicul Napisano 25. september, 2018 Prijavi Deli Napisano 25. september, 2018 Je ?e napisal pomilostljiv post na twiter:lorenzo99: I want to communicate that this afternoon I received a call from Marquez asking me about my condition, it was honorable for him to do that Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 25. september, 2018 Prijavi Deli Napisano 25. september, 2018 verjetno nekdo v ozdju ze malo vlece strene, ces da bosta 'kolega' kmalu. To bo se zanimivo, mogoce ne prvo leto, ker vsak rabi da se navadi nove masine, ampak potem....ce bosta skupaj ne bo milosti Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 6. oktober, 2018 Prijavi Deli Napisano 6. oktober, 2018 Obetavno za ju3. 1. Startna vrsta; Honda, Yamaha, Ducati Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 21. oktober, 2018 Prijavi Deli Napisano 21. oktober, 2018 No, pa ga imamo-naslov namre?. ?estitke MM in pa tudi Doviju za izredne dirke in dvoboje. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu Napisano 21. oktober, 2018 Prijavi Deli Napisano 21. oktober, 2018 Go MM93. Kapo dol. 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Aless Napisano 21. oktober, 2018 Prijavi Deli Napisano 21. oktober, 2018 Marquez je dokazal da je zaslu?eno Prvak!Yamaha pa ?e naprej polom, motor je za en k... ?e Suzuki jo ??ije brez problema. 3 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3 Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Shrek Napisano 21. oktober, 2018 Prijavi Deli Napisano 21. oktober, 2018 Honda je zaslu?eno prvak... 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
S'tan Napisano 21. oktober, 2018 Prijavi Deli Napisano 21. oktober, 2018 Crutchlow nima sre?e. Vsaki? ko osvoji dobro mesto se na dirki zgodi nekaj pomembnega in vsi govorijo samo o tistem. gg wp mm Citiraj Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength. Casual Gearheads Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Aless Napisano 28. oktober, 2018 Prijavi Deli Napisano 28. oktober, 2018 Danes je kon?no Vinales privozil zmago Yamahi, Rossi se je pomoje u?tel z trdo gumo. Ianone je bil hiter kot strela, ?e se ne bi toliko prehitevali bi znal celo zmagat.Bautista je lepo odpeljal dirko s tovarni?kim Ducatijem in mi ga je ?koda da gre v WSBK, bi si zaslu?il sede? v MotoGP.Najve? sre?e sta imela Zarco in Marquez da sta ostala v taki nesre?i brez po?kodb, lahko bi se grdo kon?alo ker je bila velika hitrost.Dirka je pa bila pri?akovano zanimiva, na tem dirkali??u so ponavadi dobra prehitevanja in tudi danes je bilo od 2do6 mesta so bili ?isto skupaj in se prehitevali. 1 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3 Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 28. oktober, 2018 Prijavi Deli Napisano 28. oktober, 2018 Vinjales se je res izkazal, ?koda ko doslej ni imel motorja na nivoju. Mogo?e se mu obetajo bolj?i ?asi, ?eprav menda ena lastovka ?e ne prinese pomladi. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 4. november, 2018 Prijavi Deli Napisano 4. november, 2018 Dana?nja dirka je bila precej zanimiva. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Aless Napisano 4. november, 2018 Prijavi Deli Napisano 4. november, 2018 Meni pa ni bila neki zanimiva, sem pri?akoval ve? akcije. Vendar ni blo skor ni? prehitevanj, nobenih dvobojev. Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3 Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 21. november, 2018 Prijavi Deli Napisano 21. november, 2018 Prvi test 14 rajderjev iz vseh mostev znotraj 1 sekunde!! Tudi novo mostvo Petronas Yamaha! Noro Edino Aprillia zaostaja, Yamahin novi motor pa nakazuje boljse case Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Aless Napisano 22. november, 2018 Prijavi Deli Napisano 22. november, 2018 Glede Yamahe sem bolm jst vzdr?al komentarjev, ker so ?e do zdaj tudi bili hitri na zimskih testiranjih v dirkah pa so bili problemi.Novinci so vsi kr hitri za prvi? edino Oliveira je bil preve? po?asen, najbolj med novinci se je zna?el Bagnaia ki je bil 11ti in je bil celo pred Lorenzom.Pozitivno me je presenetil Morbidelli na Petronas Yamahi je raztural, ?etrti najhitrej?i ?as in samo 0.217 razlike do najhitrej?ega Vinalesa! Kapo dol. P.S.: Za vse ki spremljate MotoGP, imate zdaj celo zimsko sezono, Videopass za 1?, lahko spremlja? testiranja v ?ivo, gleda? dirke za nazaj, razne tehni?ne oddaje....Jst sem ?e naro?il, ker pa? redno spremljam ta ?port. 1 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3 Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 22. november, 2018 Prijavi Deli Napisano 22. november, 2018 To obeta fantasti?no sezono in pa najbolj me zanima kako se bo 99 zna?el v ekipi serijskega svetovnega prvaka! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 22. november, 2018 Prijavi Deli Napisano 22. november, 2018 Glede Yamahe sem bolm jst vzdr?al komentarjev, ker so ?e do zdaj tudi bili hitri na zimskih testiranjih v dirkah pa so bili problemi.Novinci so vsi kr hitri za prvi? edino Oliveira je bil preve? po?asen, najbolj med novinci se je zna?el Bagnaia ki je bil 11ti in je bil celo pred Lorenzom.Pozitivno me je presenetil Morbidelli na Petronas Yamahi je raztural, ?etrti najhitrej?i ?as in samo 0.217 razlike do najhitrej?ega Vinalesa! Kapo dol. P.S.: Za vse ki spremljate MotoGP, imate zdaj celo zimsko sezono, Videopass za 1?, lahko spremlja? testiranja v ?ivo, gleda? dirke za nazaj, razne tehni?ne oddaje....Jst sem ?e naro?il, ker pa? redno spremljam ta ?port.Jaz plac 100? za celo sezono Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.