MOTO GP
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Še enkrat se opravičujem za nasvete, imaš odgovore vedno pri roki, oz internet..... to o čemur govoriš se imenuje Cabber angle, vsak avto ima toleranco v kateri ima lahko negativen camber angle (zgornji del na not) ali pozitiven angle (zgornji na ven), nekakšna standardna tolerance je -1,75 stopinj do +0,5 stopinj. Ko je pa kolo res na glihano se pa reče true vertical.....Oba kota sta človeku na uč nevidna, upam da se zavedaš kako majhna toleranca je pol ali 1 stopinja, človeku nemogoče vidna, lasrejem na optika pa ja, to si imel tudi na listu zgoraj. Te tolerance velajjo enako za hyundai i20n, ki je med drugim turbocharged vto, verjetno tezji in ima lahko tisto stopinjo negativno, ker je tudi tezji, ampak to ni postrani kolo....Tako da ko vidiš gumo z lastnim očesom da je guma postrani je govora od 5 stopinj naprej, manj ne boš zaznal na uč. Izvoli še dokument za ta dirkalnik.... Pa pardon za nasvete. Niso zrasli v moji buči. Še lasten primer ti dam, po menjavi amortizerjev na mojem bolidu Fiat, je avto rahlo vlekel desno. Ena os je bila neverjetne 4 stopinje off, seveda nevidna na uč... i20N Alignment.pdf
-
Ja v hrib more kar fajn biti. Jaz sem se zmenil zdej s kolegom, da mi posodi gravel bike(kak dan ko ga ne bo rabil), samo da sprovam, ker nikoli nisem bil na specialki/gravel-u
-
Ne vem. Ko sem prišel domov je bilo baterija na 30%.Odvisno od proge. Večinoma vozim na Eco, le v hribe grem na trail. Enkrat sem uporabil tudi turbo. Po moje bi naredil po ravnem še kakšnih 35 km. 🤔
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.