bolle Napisano 14. april, 2010 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2010 po sredinski konzoli se mi je razlila di?ava za v avto. Padle sta samo dve kaplici pol sm takoj pobrisal, ampak nastala sta 2 velika fleka. Barvo je ?ist raz?rl. s kera barvo nej zdej to pobarvam. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 14. april, 2010 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2010 Tele di?ave so res full agresivne. ?e bo? hotel popraviti tako kot se ?ika bo najbolje konzolo razmontirat pa naj ti li?ar lepo pofarba in polakira Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
SpEkTr Napisano 14. april, 2010 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2010 ?e en dokaz ve?, da teh di?av ni zdravo uporabljat matr :-) Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 14. april, 2010 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2010 ?e en dokaz ve?, da teh di?av ni zdravo uporabljat matr :-) Meni je smrekica drsala po sprednjem ro?aju (prva vrata) in je barva na tem mestu kaput-se vidi flek,kot da je raz?rlo barvo. Mislim,da niso glih vrhunec zdravega zraka v kabini. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 14. april, 2010 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2010 Jaz uporabljam tole, naj bi bilo naravno pa ?e JDM (japan) je. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.