Boss Napisano 14. april, 2010 Prijavi Napisano 14. april, 2010 Verjetno ste vsaj tisti, ki ste iz LJ opazili, da je najve?je Slo kro?i??e ratalo tudi veliko delovi??e. Delajo nove izvoze do ?portnega parka Sto?ice in poleg tega po to kro?i??e dobilo tudi semaforje?!? kako to zgleda se vidi na slikihttp://www.shrani.si/?z/KN/31bteUsk/tomaevo3-pzr.jpg Semaforji in kro?i??a se kar nekako izklju?ujejo tako, da se kar bojim da bo to kro?i??e ratalo en velik lj-zama?ek, ki bo odlo?no vplival na promet tudi po obvoznici (beri: zastoji in gne?a) ?e mislijo imeti semaforje skoz v uporabi bo ?tala, ?e pa je to mi?ljeno samo za takrat, ko bo konec kake prireditve in je namen, da se spuca promet iz samih Sto?ic pa verjetno ima nek smisel. Citiraj
Grega_ Napisano 14. april, 2010 Prijavi Napisano 14. april, 2010 Za to zadevo vem ?e en ?as, in tole bo tak?no sranje da joj, ?e sedaj je zastoj samo zaradi izvoza proti BS-u (semafor na mostu) in zato vsi iz smeri ?rnu? stojijo, ?e bi bilo tam urejeno, sploh nebi bilo gu?ve. Npr. sedaj je zaprt desni pas proti rondoju iz smeri ?i?ke proti Jar?am, ker urejajo priklju?et proti ?tadionu, in vse stoji ?e od WTC-ja, tako da ?e lahko vidijo kaj bodo naredili s semaforji, sploh ker je ?e isti izvoz iz Dunajske na obvoznico in uvoz na rondo, tako da....jaooo ko bo tam rde?a se bo vse zabil da bodo ?e vsi na Dunajski stali...bog pomagaj. Sedaj je ?e nekako ?lo, samo res ob rush hour je malo ?tekalo. Citiraj
jures Napisano 14. april, 2010 Prijavi Napisano 14. april, 2010 Ko sem odprl tole sliko, sem jo zaprl, in se enkrat odprl in videl da se nisem zmotil.... Pa to je na?rt ljubljanske kanalizacije.... :ne vem: V dvojne rondoj s polno ?rto bi jaz dal betonski zid, ker ljudje so kreteni za volanom, danes me je spet skoraj nekdo nasadil v medvoskem dvojnem rondoju, seveda se pol se dere in prst kaze da sem glup ko to?ak, in ne vem kako se vozi... Baba s puntotom prigoni v rondo z desnega na notranji pas rondoja (preko polne), medtem se jaz na drugem uvozu vklju?im na zunanjega, ki me veli izhod na tretjem. tu pa baba nazaj iz notranjega preko polne na moj pas in ven, ceprav ima tudi svoj izvoz.... ?lajfanje polno, ker bi bil sesut spredaj levo....in pol seveda sem bil jaz kreten glupi ker ima bjonda v rondoju prednost saj vozi po glavni iz kranja v medvode.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gustav Napisano 14. april, 2010 Prijavi Napisano 14. april, 2010 Rondo s semaforji je debilni kretenizem, Konec debate. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Z M A J Napisano 15. april, 2010 Prijavi Napisano 15. april, 2010 Tole znajo bit hude te?ave s problemi! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 15. april, 2010 Prijavi Napisano 15. april, 2010 Kva se pizdite prav lepo zgleda itak da je krr neki,se strinjam z juresom o betonki ograji med pasovi Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 16. april, 2010 Prijavi Napisano 16. april, 2010 Al pa robniki kot jih imajo v kopru. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
ducky Napisano 16. april, 2010 Prijavi Napisano 16. april, 2010 Rondo s semaforji je debilni kretenizem, Konec debate. x2 Citiraj
eye Napisano 16. april, 2010 Prijavi Napisano 16. april, 2010 teli robniki v kopru so kr uredu ... sam tayle tomacevo .. hmmm joj joj joj Citiraj
daSKAn Napisano 18. april, 2010 Prijavi Napisano 18. april, 2010 Jaz mislim, da bojo te semaforji v uporabi le takrat, ko se bo pucalo rajo iz stadiona. Tako majo v Barcaloni, po tekmi se zaprejo vse okoli?ke ceste, da se raja lahko spuca na metro in mopede. Ko se naval umiri spet spustijo promet in tako vsak vikend. Res da tam vsako malo bolj bedno tekmo ?e gleda vsaj 40.000 ljudi, ?e kaka malo bolj resna je cifra takoj 60-70.000 (de ne govorim ?e je stadion poln). Kar je za na?o dr?avo nepojemljivo. Zve?er, ko se prireditve kon?ajo in je na izvozu bolj malo prometa, se mi zdi kar pametno, da bi se s semaforjem spusti mimi ve?ino ljudi. SAMO, ne smemo izklu?iti da ?ivimo v Sloveniji, kjer se vsaka dobra ideja zajebe in kjer vsak butelj lahko provali nek butast sistem... tako da se ne bi ?udil ?e bi bil semafor v polni uporabi... Citiraj
Boss Napisano 20. april, 2010 Avtor Prijavi Napisano 20. april, 2010 ?e malo bolj podobna razlaga kako naj bi zadeva delovala. http://www.delo.si/clanek/104235 Citiraj
jures Napisano 20. april, 2010 Prijavi Napisano 20. april, 2010 Pasovi v toma?evskem rondoju bodo predvidoma od junija lo?eni z robniki. Celo moja ?elja bo.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 20. april, 2010 Prijavi Napisano 20. april, 2010 Ni? ve? podiranja hitrostnih rekordov v notranjem krogu ter vsakdanjih nesre? na zloglasnem rondoju kjer je svojo ?ivljenjsko pot kon?ala tudi ena Mazda na?ega soforuma?a? Skoraj nemogo?e ampak nikoli se ne ve. Citiraj
Boss Napisano 20. april, 2010 Avtor Prijavi Napisano 20. april, 2010 Iz varnostnega stali??a je to o?iten plus - bomo videli ali bo ?e iz stali??a preto?nosti tako ali pa vsaj ne slab?e kot je bilo do zdaj. Citiraj
eye Napisano 20. april, 2010 Prijavi Napisano 20. april, 2010 jst bom tud pogresu stari rondo k so mi mozje postave namerl vrtoglavih 1xx km/h , sam sm mel pa tud sreco da nism dobu pozdrave od notranske mal OT ampak ok Citiraj
Grega_ Napisano 20. april, 2010 Prijavi Napisano 20. april, 2010 Ni? ve? podiranja hitrostnih rekordov v notranjem krogu ter vsakdanjih nesre? na zloglasnem rondoju kjer je svojo ?ivljenjsko pot kon?ala tudi ena Mazda na?ega soforuma?a? Skoraj nemogo?e ampak nikoli se ne ve. ...to je ?e res, karamboli so vsakodnevni, ve? ali manj naleti ker folk ne ve kaj dela, ?e se bo pa sedaj ob konicah na avtocesti stalo zaradi semaforja...jaooo, to bo pokal. V mojem primeru in primeru moje C-jke, je pa bolj ?alostna zgodba, v bistvu nebi niti semafor pomagal v tem primeru, ker je biu tip pijan ko mamba in v mi?alah. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.