damjan008 Napisano 14. april, 2010 Prijavi Napisano 14. april, 2010 pozdravljeni mene pa zanima ali je ?e kdo menjal sklopko pri m6 bencin 1.8 ?e je bila sklopka po menjavi kaj mehkej?a lp d. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 14. april, 2010 Prijavi Napisano 14. april, 2010 pozdravljeni mene pa zanima ali je ?e kdo menjal sklopko pri m6 bencin 1.8 ?e je bila sklopka po menjavi kaj mehkej?a lp d. Koliko kilometrov pa ima? ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
damjan008 Napisano 14. april, 2010 Avtor Prijavi Napisano 14. april, 2010 Koliko kilometrov pa ima? ? 120k Citiraj
Boss Napisano 14. april, 2010 Prijavi Napisano 14. april, 2010 a mestnih? Ker tole je precej prezgodaj, da bi bila sklopka fu?... ?e na navornikih ne gre tako hitro k hudi?u :ne vem: Citiraj
damjan008 Napisano 14. april, 2010 Avtor Prijavi Napisano 14. april, 2010 ne sem sam ?elel vedeti ?e bi bila pol kej mehkej?a saj je hull trda sedaj Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 14. april, 2010 Prijavi Napisano 14. april, 2010 ne sem sam ?elel vedeti ?e bi bila pol kej mehkej?a saj je hull trda sedaj M6 ima pa? "sportsko" trdo kuplungo, ne bo? odkril tople vode, se da malenkost izbolj?at ?e poddma?e? vzvod ki ga pritiska cilinder, lahko pa da trdo laufa cilinder pri pedalu ali pa na menjalniku, pa je pol problem. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 15. april, 2010 Prijavi Napisano 15. april, 2010 A si probal sklopko pri kak?ni drugi ?estki pa primerjat s tvojo. ?e je o?itna razlika potem je verjetno nekaj narobe je pa res, da pri M6 pedal sklopke nikoli ni bil prav mehek, kar meni osebno zelo ustreza. Citiraj
jures Napisano 15. april, 2010 Prijavi Napisano 15. april, 2010 mogoce menjava olja pri tej kilometrazi ne pa same sklopke.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 15. april, 2010 Prijavi Napisano 15. april, 2010 A si probal sklopko pri kak?ni drugi ?estki pa primerjat s tvojo. ?e je o?itna razlika potem je verjetno nekaj narobe je pa res, da pri M6 pedal sklopke nikoli ni bil prav mehek, kar meni osebno zelo ustreza. Meni tudi.?portnost in to. Citiraj
LabiGT Napisano 15. april, 2010 Prijavi Napisano 15. april, 2010 ja sam je pri novi 6-ki bistveno mehkejsa sklopka kot pri stari Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 16. april, 2010 Prijavi Napisano 16. april, 2010 ja sam je pri novi 6-ki bistveno mehkejsa sklopka kot pri stari To pa je res. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Jest Napisano 16. april, 2010 Prijavi Napisano 16. april, 2010 To pa je res. Jup... trenutno imam nadomestno sestico in ima precej mnehkejso sklopko kot moja... Je pa ta bencinar, ce ma to slucajno kaj veze ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 16. april, 2010 Prijavi Napisano 16. april, 2010 Jup... trenutno imam nadomestno sestico in ima precej mnehkejso sklopko kot moja... Je pa ta bencinar, ce ma to slucajno kaj veze ... ima...vsaj jaz sem jo cutil Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.