Rocky Napisano 15. april, 2010 Prijavi Napisano 15. april, 2010 Kupujem uro, trenutno mi je v oci padla sledeca:http://image.rakuten.co.jp/nanaple/cabinet...ni/ar2417-b.jpg cenovno grem do nekje 200 EUR, zelim pa usnjen pas v crni barvi... dobrodosla mnenja in predlogi. LP Citiraj
jures Napisano 15. april, 2010 Prijavi Napisano 15. april, 2010 tezko komentiram, ker ni moj stil... Moj stil je chronograph Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 15. april, 2010 Prijavi Napisano 15. april, 2010 dale??? stran od mojega okusa-sory Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Grega_ Napisano 15. april, 2010 Prijavi Napisano 15. april, 2010 Huda ura, ?e si biznisman in seveda ?e nosi? obleke, na jeans ipd. pa nikakor ne gre Uro?, spremeni okus, zdej si Ljubljan?an...hahaha Citiraj
uklopko Napisano 15. april, 2010 Prijavi Napisano 15. april, 2010 Huda ura, ?e si biznisman in seveda ?e nosi? obleke, na jeans ipd. pa nikakor ne gre Uro?, spremeni okus, zdej si Ljubljan?an...hahaha Grrrrrrrr raj lukno v koleno kot pa to bit Prehitel si me pozabil sem dopisat da to je kul za une sraj?karje in kravatkarje in seveda za vse ki obvladajo armanijev vozelj Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 15. april, 2010 Prijavi Napisano 15. april, 2010 Hudo zgleda, sploh zravn kake orng obleke in ?evelcev! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Rocky Napisano 15. april, 2010 Avtor Prijavi Napisano 15. april, 2010 Hudo zgleda, sploh zravn kake orng obleke in ?evelcev! obleka bo Miro design, cevlji pa Jo Ghost vec pa ne povem Citiraj
Z M A J Napisano 15. april, 2010 Prijavi Napisano 15. april, 2010 Ker Miro, a Kr?an, moj nekdanji sodelavc, takozvani Zmaj? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 15. april, 2010 Prijavi Napisano 15. april, 2010 obleka bo Miro design, cevlji pa Jo Ghost vec pa ne povem nekdo se zeni Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Rocky Napisano 15. april, 2010 Avtor Prijavi Napisano 15. april, 2010 nekdo se zeni pa ne maticek Ker Miro, a Kr?an, moj nekdanji sodelavc, takozvani Zmaj? on najbrz igrce igra Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.