BOBI Napisano 15. april, 2010 Prijavi Napisano 15. april, 2010 evo tak zgleda zaj z H&R in temnimi stekli zatemnjeno danes avta pa nisem pucal ker bo itak se dez tote dni Citiraj MAZDA POWER
uklopko Napisano 15. april, 2010 Prijavi Napisano 15. april, 2010 evo tak zgleda zaj z H&R in temnimi stekli zatemnjeno danes avta pa nisem pucal ker bo itak se dez tote dni nice kaj spredne ima? tud kej zatemnene? lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Deeyan Napisano 15. april, 2010 Prijavi Napisano 15. april, 2010 to tut mene zanima, pa kolk mm ni?je fedre ma? to? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
STAJERC Napisano 15. april, 2010 Prijavi Napisano 15. april, 2010 Lepa, samo ?uvaj to, ker je mehanika res dobra, mi je malo ?al da nisem jaz tole vzel od brata Citiraj
Z M A J Napisano 16. april, 2010 Prijavi Napisano 16. april, 2010 Odli?no izgleda, zdj sam ?e spolirat. Sm skoz mislu da ma? zelenca V6, zato mi je tale rde?a ?e tok bol v?e?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
BOBI Napisano 16. april, 2010 Avtor Prijavi Napisano 16. april, 2010 nice kaj spredne ima? tud kej zatemnene? lp na zalost ne ker nocem met tezav z in na homologaciji to tut mene zanima, pa kolk mm ni?je fedre ma? to? 30mm Lepa, samo ?uvaj to, ker je mehanika res dobra, mi je malo ?al da nisem jaz tole vzel od brata res gre ko urca mam zaj valvolina not in ne pije skoraj nic olja vceraj sem ga stisno proti maribori 220kmh brez problema razen zgornjo cev za vodo sn menjal je bla v kurci Citiraj MAZDA POWER
jures Napisano 16. april, 2010 Prijavi Napisano 16. april, 2010 zdej bo treba spet celje meet... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 16. april, 2010 Prijavi Napisano 16. april, 2010 na zalost ne ker nocem met tezav z in na homologacijipa sej u bistvu lohk ma? predne tut, sam mor? met vidljivosti nvem kolk procentov skoz Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
BOBI Napisano 17. april, 2010 Avtor Prijavi Napisano 17. april, 2010 pa sej u bistvu lohk ma? predne tut, sam mor? met vidljivosti nvem kolk procentov skoz ni to tak kot se cuje ker taka folija ne obstaja pa se te mores met res cist bele sipe to pa majo samo ful stari avti zdej bo treba spet celje meet... ze spet zaj bo kaj druga na vrsti jaz se bom ze pripelo ce bo cajt Citiraj MAZDA POWER
Joshh III Napisano 17. april, 2010 Prijavi Napisano 17. april, 2010 evo tak zgleda zaj z H&R in temnimi stekli zatemnjeno danes avta pa nisem pucal ker bo itak se dez tote dni lepa je lepa,skoda sam to k so zjebal d ne morm met se spredne sipe...mene to isto matra. Citiraj
Deeyan Napisano 17. april, 2010 Prijavi Napisano 17. april, 2010 ma sploh nvem zakaj so dal ta bedn zakon Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 28. april, 2010 Prijavi Napisano 28. april, 2010 lep avto. kulturno zrihtan. prav fletno zgleda spuscen tale original V6 kit. najleps if you ask me Citiraj
mazdaman Napisano 28. april, 2010 Prijavi Napisano 28. april, 2010 kdo je temnil Lummark ali Le?nik ali ?? in kake so cene danes tega jaz sem nazadnje ?e t tolarjih temnil v Brun?viku. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
BOBI Napisano 28. april, 2010 Avtor Prijavi Napisano 28. april, 2010 kdo je temnil Lummark ali Le?nik ali ?? in kake so cene danes tega jaz sem nazadnje ?e t tolarjih temnil v Brun?viku. lesnik z siberdahom cena 125eur Citiraj MAZDA POWER
Jelen Napisano 29. april, 2010 Prijavi Napisano 29. april, 2010 Super izgleda, bravo BOBI Citiraj Made in Japan
BOBI Napisano 16. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 16. maj, 2010 planiramo nekaj takega,ni pa se dokoncno Citiraj MAZDA POWER
Deeyan Napisano 17. maj, 2010 Prijavi Napisano 17. maj, 2010 tole bo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 17. maj, 2010 Prijavi Napisano 17. maj, 2010 Men pa S2000 nikakor ne sede na 323FBA makino - se da garant kej lep?ega gor zmontirat, sicer pa stvar okusa! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 17. maj, 2010 Prijavi Napisano 17. maj, 2010 se priporocam za original spredn spojler ce bos prodajal.. meni tudi ne sede tak fejst tale odbijac. no, morda bo kul ko bo polakirano pa namontirano Citiraj
BOBI Napisano 18. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 18. maj, 2010 Men pa S2000 nikakor ne sede na 323FBA makino - se da garant kej lep?ega gor zmontirat, sicer pa stvar okusa! ni s2ooo ampak pezo 307 saj je samo studija zaenkrat mam se pet komadov na izbiro Citiraj MAZDA POWER
Z M A J Napisano 18. maj, 2010 Prijavi Napisano 18. maj, 2010 Bobi, dej ?e druge gor, da ti pomagamo enga res orng izbrat! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 18. maj, 2010 Prijavi Napisano 18. maj, 2010 ta dva sta men zlo huda http://www.showoffimports.nl/images/cache/...d79d543229e.jpg http://www.japan-car-tuning.ch/catalog/ima...23FBA_front.jpg Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Turbo Lumpi Napisano 18. maj, 2010 Prijavi Napisano 18. maj, 2010 ?e ena Styling 323fba!! Lepo Bobi, lepo! Pa fajn ?tudija, to da od drugih avtov odbija?e probava?, pa ?e sam malo dodela? in si naredi? unikat kot ga nima nih?e! Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.