molek Napisano 15. april, 2010 Prijavi Napisano 15. april, 2010 Zanima me, ?e ima ?e kdo ob?asne te?ave s klju?em z mo?nostjo daljinskega odklepanja - zaklepanja? Pri moji Mazdi 6, novi model letnik 2008, imam ob?asne te?ave z zaklepanjem - z odklepanjem nikoli. Klju? je bil ?e zamenjan in po 1 mesecu so zopet podobne te?ave. Zamenjal sem tudi ?e baterijo, pa je bilo brez te?av zaklepanje samo dva dni. Z rezervnim klju?em ni te?av pri zaklepanju, tako da je po mojem o?itno te?ava v klju?u. Torej, ali je ?e kdo s podobnimi te?avami? LP Citiraj
iceman22 Napisano 15. april, 2010 Prijavi Napisano 15. april, 2010 js mam tudi obcasne tezave z zaklepanjem..avto kr noce zaklepat,odklene pa zmeraj... Citiraj www.trziskisladoled.si
YavarYe X6V6 Napisano 16. april, 2010 Prijavi Napisano 16. april, 2010 Pri meni je na enem daljincu bla te?ava podobna, sem zamenjal tipko na vezju, ki je v daljincu in je mir. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.