Gustav Napisano 22. maj, 2011 Prijavi Napisano 22. maj, 2011 kot ze receno: za "bojece" obstajajo kasko doplacila tud tko lahk re?e?..... Potem, ko se pa kaj zgodi, si pa ?krtica, ker nisi dopla?al kaska in si s tem za*ebe? lajf s 30 letnim kreditom. Razen, ?e ti je, kot mnogim ostalim v tej lepi de?eli, 70 k? sitnica. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
jstdoma Napisano 14. avgust, 2014 Prijavi Napisano 14. avgust, 2014 Malo obudimo tole temo na kreativni-najemi.si se da izra?unat stro?ek uvoza avtomobila - skupaj z davkom, prevozom in njihovim zaslu?kom verjetno.Za Mazdo 6 MPS ki je na Nizozemskem 13.000? bi dal potem tukaj 17.500? :vskalo: To se men zdi ?ist preve?! http://www.kreativni-najemi.si/pages/si/izracuni.php?sub=pridobitev_eu Citiraj
Z M A J Napisano 14. avgust, 2014 Prijavi Napisano 14. avgust, 2014 Prav tako sem poskusil vnesti neko vozilo za 6.000? in EURO3 motorjem, pa pride KREPKIH 10.100? potem vse skupaj. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 14. avgust, 2014 Prijavi Napisano 14. avgust, 2014 notri je po moje tudi margina in storitve, tako drago spet ne pride ?e pe? zra?una? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 30. maj, 2015 Prijavi Napisano 30. maj, 2015 Zna biti, da se bom enkrat tudi jaz lotil uvoza. Tole je Zastava Turbo Rival 4x4, euro 3 motor prostornine 2800 ccm in mo?i 92kW, 8+1 sede?, vitlo, vle?na kljuka, cerada,... In vse skupaj stane 37.500?. Lastna te?a 2500 kg, najve?ja dovoljena sicer 4200, a se jo lahko zmanj?a na 3500 (?ena nima C-kategorije). Kar pa ?e vedno pomeni eno tono nosilnosti (no, tudi ve?, ?e te ne dobijo ). Jaz bi zase sicer samo dvojno kabino, ki ima 6+1 sede?, ostalo opremo pa kar tako kot je pri tem. Gotovo bi bil ?e cenej?i. Samo ugotovit bi moral, kako je z uvozom evro3 motorja... Citiraj
mazdaman Napisano 2. junij, 2015 Avtor Prijavi Napisano 2. junij, 2015 Vpra?anje je ali ima celoten avto EU homologacijo.?e jo ima ga uvozi? kot rabljenega Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.